kartalbjk
Üye
Eline emeğine sağlık üstat çok teşekkürler@powerboard m3u listesi Power Sinema eklentisi Manitux Repository üzerinde yayındadır. İyi seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 29311
Ekli dosyayı görüntüle 29313
Eline emeğine sağlık üstat çok teşekkürler@powerboard m3u listesi Power Sinema eklentisi Manitux Repository üzerinde yayındadır. İyi seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 29311
Ekli dosyayı görüntüle 29313
Ne gibi bir boşluk hocam? Biraz uzak kaldım konulardan. Elimizden geleni yapmaya çalışırız.Manitux Hocam Su Cloudstreame'de bir el atmaz mı piyasada bir boşluk oluştu
Kraptor kapattiya hocam piyasada elle tutulur repo bir iki tane kaldıNe gibi bir boşluk hocam? Biraz uzak kaldım konulardan. Elimizden geleni yapmaya çalışırız.
Tamam, ilgili konularınızı gördüm okudum. Değerlendirip haber verelim.Kraptor kapattiya hocam piyasada elle tutulur repo bir iki tane kaldı
Hocam çok iyi olur eğer orta halli bir repo yapma imkanınız varsa cok makbule geçer teşekkürlerTamam, ilgili konularınızı gördüm okudum. Değerlendirip haber verelim.
Hemen yakalandık
Hocam ne ara actiniz sasirdim umarım kraptorun açığı kapatirsiniz beklemedeyim cs konusunu elinize sağlıkHemen yakalandıkOrası henüz araştırma geliştirme aşamasında. Haber vereceğim.
Teşekkürler. Üzerinde biraz çalışalım, sonuçlar ve şartlar olumlu olursa konusunu açarım.Hocam ne ara actiniz sasirdim umarım kraptorun açığı kapatirsiniz beklemedeyim cs konusunu elinize sağlık
Hayırlısı diyelim elinize sağlıkTeşekkürler. Üzerinde biraz çalışalım, sonuçlar ve şartlar olumlu olursa konusunu açarım.
ArGe çalışmaları devam ediyor
Teşekkürler.Emeğine sağlık üstat sayende kodi izlenir hale geldi, CS, de,de güzel şeyler yapacağını benim inancım tam Varol sağ,ol teşekkürler