Projeksiyon öneri

GOPCİTY

Üye
Puan 9
Çözümler 0
@GOPCİTY
Arkadaşlar merhaba, projeksiyon almayı düşünüyorum kullanan varsa yardımcı olabilir mi. Wanbo x5pro ile wanbo vali 1 pro arasında kaldım.

Vali 900, x5 1100 ansi lümen. her ikisi de gayet yeterli. fiyat fsrkı çok dert değilse 110 ansi olduğu için x5 öne çıkar

Epson

x5 pro daha parlak, öbürünün tek artısı daha taşınabilir olması

Ben projeksiyon kullaniyorum ultra kısa mesafeli lazer projeksiyon markası modeli hisense PX3-PRO 4k çok memnunum birde elimde samsung the premier lsp9t ultra kisa mesafeli 4k projeksiyon 2800 Lümen var satılık

havit pj610 plus

Photon Go Optoma 650 Lümen 1080p Full HD

Son düzenleme:
Wanbonun ui çok kötü Google lisansı varsa al yoksa alma kardeşim

havit pj610 plus

Photon Go Optoma 650 Lümen 1080p Full HD

Oha 40.000 tl 😅 ben max 15-20bin arıyorum. 20 bine wanbo vali1prodan daha iyisini henüz göremedim. Bakalım araştırıyorum hala karar veremedim.

kullanıcı arayüzü kötü hocam. android tv veya google tv değilse almayın diyorum.
Bütçeniz 15bin civarıysa FunFlix P7 de bakabilirsiniz bi satıcı 1000tl indirim yapmıştı galiba trendyolda.

Oha 40.000 tl 😅 ben max 15-20bin arıyorum. 20 bine wanbo vali1prodan daha iyisini henüz göremedim. Bakalım araştırıyorum hala karar veremedim.
bütçe belirtmemişsin ayrıca benim önerdiklerim kısa mesafeden yansıtan modeller

kullanıcı arayüzü kötü hocam. android tv veya google tv değilse almayın diyorum.
Bütçeniz 15bin civarıysa FunFlix P7 de bakabilirsiniz bi satıcı 1000tl indirim yapmıştı galiba trendyolda.
Google tv. Android 14.. Funflixte parlaklık olarak iyi ona da baktım ama Android 11 geliyor bide 1gb ram 8 gb depolama. Benim dediğim 2gm ram 32 gb depolama

Google tv. Android 14.. Funflixte parlaklık olarak iyi ona da baktım ama Android 11 geliyor bide 1gb ram 8 gb depolama. Benim dediğim 2gm ram 32 gb depolama
Wanbo cihaz var bende memnun değilim destek sıfır. Desteği daha iyi bi firma seçerdim şimdi alıyor olsam

Wanbo cihaz var bende memnun değilim destek sıfır. Desteği daha iyi bi firma seçerdim şimdi alıyor olsam
Wanbonun hangisi var sende? Benim arkadaşta da wanbo to go var baya memnun

Toz girmemesine dikkat edin büyün keyfinizi bitiriyor. Kapalı optik motor olması lazım toz geçirmemesi için.

Havit pj300 plus kullanıyorum çok memnunum Google tv arayüzü ile geliyor lisanslı olduğu için güncelleme alır diğer projeksiyonlar gibi tozla filtre temizlemeye uğraşmazsın toz geçirmeme özelliği var gördüğüm kadarıyla ayırdığın bütçe yeterli 20 wat ses çıkışı var buda çoğu projeksiyondan fazla genelde 10 wat olur YouTube da tanıtım videoları var izle

Havit pj300 plus kullanıyorum çok memnunum Google tv arayüzü ile geliyor lisanslı olduğu için güncelleme alır diğer projeksiyonlar gibi tozla filtre temizlemeye uğraşmazsın toz geçirmeme özelliği var gördüğüm kadarıyla ayırdığın bütçe yeterli 20 wat ses çıkışı var buda çoğu projeksiyondan fazla genelde 10 wat olur YouTube da tanıtım videoları var izle
Baktım şimdi evet iyi görünüyor. Ama 550 ansi lümen diyor, 3bin daha verip 900 ansi lümeni almak daha mantıklı değil mi?

Geri