Pahalı reis o
AnlamadımWanbonun ui çok kötü Google lisansı varsa al yoksa alma kardeşim
Oha 40.000 tlhavit pj610 plus
Photon Go Optoma 650 Lümen 1080p Full HD
bütçe belirtmemişsin ayrıca benim önerdiklerim kısa mesafeden yansıtan modellerOha 40.000 tlben max 15-20bin arıyorum. 20 bine wanbo vali1prodan daha iyisini henüz göremedim. Bakalım araştırıyorum hala karar veremedim.
Google tv. Android 14.. Funflixte parlaklık olarak iyi ona da baktım ama Android 11 geliyor bide 1gb ram 8 gb depolama. Benim dediğim 2gm ram 32 gb depolamakullanıcı arayüzü kötü hocam. android tv veya google tv değilse almayın diyorum.
Bütçeniz 15bin civarıysa FunFlix P7 de bakabilirsiniz bi satıcı 1000tl indirim yapmıştı galiba trendyolda.
Wanbo cihaz var bende memnun değilim destek sıfır. Desteği daha iyi bi firma seçerdim şimdi alıyor olsamGoogle tv. Android 14.. Funflixte parlaklık olarak iyi ona da baktım ama Android 11 geliyor bide 1gb ram 8 gb depolama. Benim dediğim 2gm ram 32 gb depolama
Wanbonun hangisi var sende? Benim arkadaşta da wanbo to go var baya memnunWanbo cihaz var bende memnun değilim destek sıfır. Desteği daha iyi bi firma seçerdim şimdi alıyor olsam
Baktım şimdi evet iyi görünüyor. Ama 550 ansi lümen diyor, 3bin daha verip 900 ansi lümeni almak daha mantıklı değil mi?Havit pj300 plus kullanıyorum çok memnunum Google tv arayüzü ile geliyor lisanslı olduğu için güncelleme alır diğer projeksiyonlar gibi tozla filtre temizlemeye uğraşmazsın toz geçirmeme özelliği var gördüğüm kadarıyla ayırdığın bütçe yeterli 20 wat ses çıkışı var buda çoğu projeksiyondan fazla genelde 10 wat olur YouTube da tanıtım videoları var izle
Hangi markaBaktım şimdi evet iyi görünüyor. Ama 550 ansi lümen diyor, 3bin daha verip 900 ansi lümeni almak daha mantıklı değil mi?
Wanbo vali 1 proHangi marka