Kumanda alacağım önerisi olan var mı?

TaunMilitary

Paylaşımcı
Puan 38
Çözümler 0
@TaunMilitary
HDMI CEC sistemini aktif kullanıyorum. Hem kızılötesi ile televizyonu hem de bluetooth ile ya da usb dongle ile tvbox'u kontrol edebileceğim, air mouse desteği olan klavyesi olursa da güzel olur kumanda öneriniz var mı?

arkadaşa wechip w2 almıştım, klavyeside var baya memnun

Kumanda araştırmalarımda Hem ır ve doodgle baglantılı hem bloutooht olarak model az.Oem marka ürünlerde ise ciddi rakamlar görüyorum o yüzden onlara bakmadım.

Basit ve kullanışlı olarak kumanda gibi görseli olmaması göz ardı edilirse linkteki üründen aldım.Tek eksiği power tuş modu yok.Onuda tuş atama programı ile halledilebilir sanırım uğraşmadım.5 veya 6 android cihazda kullandım. Normal şekilde 3 özellik ile ideal kullanıma elverişli.ışıklı olması gece avantıjmıdır belki.ışık kapatılabiliyor.

Bu ürün tuş atama programı ile sanırım tamamen kişiselleştirilebilir olabilir.

IR ve Boutootht olarak dual baglantılı olarak atlanta cihazlardaki klavyeli modeller var lakin onlarda kumanda 2.4 alıcısı cihaz içinde gömülü veya dahili oluyor kaliteli olduğıundan belki elde etmek için uğraşılabilir.Haricen satılan kumanda ise kendi satış linkinde olsada emin olmamakla beraber 2.4 alıcı cihazlarında gömülü olduğundan doodle olarakta kumanda ile verildiğinden marka hartici üretim ürünler diyebilirim.

Yüksek beklenti varsa sadece dooglle adaptörle çalışan 2.4ghz kumandalara bakmanız.

Bu yönde tavsiye edeceğim versiyon yok çünki piyasadakilerin hepsi yan üretim marka ve hepsinde 2.4ghz chip kullanımı ve yazılım mantığı olarak aynı sadece dış görsel biçim ve kalite seçenegi ile alımı yapılabilir kanısındayım.

Elimde nextin klavyeli air mousu var air mousu kaliteli değil veya ben istedigim gibi olmadığından sevemedim, air mousu kapatma tuşunuda henüz bulabilmiş değilim.Lakin tuş kombinasyon dokunma hişssi olarak kalitesi oldukça iyi.Recovery modda klavyesi güzel çalışıyor.

Goldmaster Redline vebazı cihaz markalarının ilave bu tip kumanda versiyonları ayrı olarak satılıyorbir tık daha kalite açısından araştırmaya değer.

Bu kumandanın sadece ır olanıda var linkteki dual baglantılı olan.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:

Geri