vestel android tv kasma sorunu

osce

Üye
Puan 9
Çözümler 0
@osce
slm arkadaşlar.android tv kasıyor uygulama fazla var yaparmı.birde arkaplan açık uygulama kapatmak için stabil uygulama varmı tvyi hızlandırmak istiyorum.cloudstream cok geç acılıyor.

hafif bir launcher e geçmeni öneririm, yapabiliyorsan root yapamıyorsan adb ile gereksiz bloatware uygulamaları ve ayarları düzenlemen gerekebilir, ama risklidir, aklında bulunsun.

Anlatımızına göre Fabrika ayarına dönüp kökten temizlik yapmanız en iyi yol görünüyor.Uydu kanal yedeğinizi alın sıfırlayın.Her şekilde bunu yapmanız iyi olur.
Tv niz hakkında bilği vermemişsiz ve özelliklerini en iyi bilende sizsiniz o yüzden nacizane olarak Forumun bu Android tv box başlığı ve özellikle tv başlığı altında yardımcı olacak konu başlıkları fazlası ile mevcut okuyun ve ona göre adım atın.

Anlatımızına göre Fabrika ayarına dönüp kökten temizlik yapmanız en iyi yol görünüyor.Uydu kanal yedeğinizi alın sıfırlayın.Her şekilde bunu yapmanız iyi olur.
Tv niz hakkında bilği vermemişsiz ve özelliklerini en iyi bilende sizsiniz o yüzden nacizane olarak Forumun bu Android tv box başlığı ve özellikle tv başlığı altında yardımcı olacak konu başlıkları fazlası ile mevcut okuyun ve ona göre adım atın.
vestel marka

cevap için tşk ler.programla çöp temizlik ve arka plan temizlik varmı ..

önce sıfırlama sonra hafif launcher öneririm.

Geri