Kendi Yaptığım m3u Listem Sürekli Güncel

Selam arkadaşlar bu kendi yaptığım linktir sürekli güncell olacaktır Diğer kanallarda ekleyecektir isteyenler kurup izlesin illegal yayınlar olmayacaktır. Eksik bulduğunuz kanallar var ise yorumlara yazın hemen ekleme yapıyorum şimdiden iyi seyirler..

Link:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Güzel olmuş, emeğinize sağlık. Biraz evvel baktım,455 kanal var 👍

Son düzenleme:
Hiç takılma donma yok valla on numara olmuş

Mor tv açılmıyor neden

BU LİSTEYİ KAPATICAM ARKADAŞLAR YENİ LİSTEYİ SADECE İNSTAGRAM KANALFTURKİYE HESABINDAN VERİCEM BAZI ARKADAŞLAR İYİLİKSİZ NE KADARDA KANAL EKLESEN BU YOK ŞU YOK YENİ LİSTESİ İSTEYEN ARKADAŞLARA DİREK TV'YE GÖNDERİM YAPACAM SMART VEYA ANDROİD FARK ETMEZ İYİ GECELER

Son düzenleme:
Teşekkürler.

BU LİSTEYİ KAPATICAM ARKADAŞLAR YENİ LİSTEYİ SADECE İNSTAGRAM KANALFTURKİYE HESABINDAN VERİCEM BAZI ARKADAŞLAR İYİLİKSİZ NE KADARDA KANAL EKLESEN BU YOK ŞU YOK YENİ LİSTESİ İSTEYEN ARKADAŞLARA DİREK TV'YE GÖNDERİM YAPACAM SMART VEYA ANDROİD FARK ETMEZ İYİ GECELER
İnsanların hepsini memnun etmek çok zor. Ağızları olduğu için boş boş konuşuyorlar. Kendin yap desen hiçbirşey yapamazlar. O yüzden çok dikkate alma bırak ne diyorlarsa desinler boş insan çok. Malesef

Ben ilk mesajınıza istinaden öneri sunuyordum, gereksiz uzattıysam pardon. Ne yapalım başka liste bulmaya çalışırım artık sosyal medya kullanmayan biri olarak. Şimdiye kadar ki emekleriniz için tekrar teşekkürler.

taçsız kral eline sağlık

Pire için yorganı yakmayın en çok izlediğim uygulama birkez daha düşünün

KARDEŞ LİSTEN ÇOK SÜPERDİ,,BOŞ KONUŞANLARI BOŞVER KARDEŞ,AYNEN DEVAM,,EL PATRON👍🙋‍♂️🙏

Yeni listeyi izlemek isteyenler kanalfturkiye instagram hesabına mesaj atabilir direk TV'ye gönderim yapıyoruz

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260901_021934_Televizo.jpg
    Screenshot_20260901_021934_Televizo.jpg
    112.9 KB · Görüntüleme: 38
Yeni listeyi izlemek isteyenler kanalfturkiye instagram hesabına mesaj atabilir direk TV'ye gönderim yapıyoruz
Bu kadar dolambac olmazsada television izliyorduk m3u sekilde güzeldi

yeni listeye nasıl ulaşırım

Emeğinize sağlık teşekkürler keşke burdan kaldırmasaydınız

Geri