ZZ XTREAM PLAYER (M3U,M3U8) Android için oynatıcı ''Tv-Tablet-Telefon''

Uygulamayı yükledim ama uygulama içerisinde üye olamıyorum eposta adresimi kabul etmiyor.

tv optimazsyonu güncellendi tekrar deneyip sonucu buradan paylaşabilirseniz sevinirim.ilginize teşekkürler.
Uygulama ve site üzerinden sanırım sadece M3u yüklenebiliyor değil mi? Stream parametreleri girilerek oynatma listesi eklenemiyor gördüğüm kadarıyla uygulama üzerinden. Dolayısıyla sitenizden bu işi halledeyim dedim ancak orada mac adresini girdikten sonra profil adı çıkmadığın için sisteme gönderdiğim M3u listesi boşa DÜŞÜYOR, uygulamaya yansımıyor. (Bu cihaza bağlı hesap/profil yok. Uygulamada giriş yapıp Profiller ekranını açın.) şeklinde bir ileti alıyorum

Uygulama kapaliyken liste yuklemez.uygulama acikken profil secin ve uygulama uzerinden veya site uzerinden secim sizin m3u dosyanizi basariyla acik profilinize yukleyebilirsiniz.Listeniz aninda uygulamaya yansiyacaktir.sadece m3u ve m3u8 dosyalariniz desteklenmektedir.Baska bir yayin yuklemek isterseniz formatini m3u veya m3u8 formatina uygun hale getirmeniz gerekir.

Uygulama tv box yüklendi Üye olarak girişmyaptım

selamlar uygulama sadece url yükleniyor play listesi olarak m3u dosya yükleme özelliği olsa daha üniversal olurdu bu uygulamaya entegre edilirse daha güzel olur bunun haricinde uygulama hem görsel olarak güzel ve seri çalışmakta 30 gün süre limiti var :)

Uygulama kapaliyken liste yuklemez.uygulama acikken profil secin ve uygulama uzerinden veya site uzerinden secim sizin m3u dosyanizi basariyla acik profilinize yukleyebilirsiniz.Listeniz aninda uygulamaya yansiyacaktir.sadece m3u ve m3u8 dosyalariniz desteklenmektedir.Baska bir yayin yuklemek isterseniz formatini m3u veya m3u8 formatina uygun hale getirmeniz gerekir.
Merhaba, evet dediğiniz şekilde aynen yapmıştım ama mesajımda da belirttiğim gibi uygulama AÇIK VE ANA PRPFİL SEÇİLİYKEN site üzerinden listeyi gönderdim ama sitede mac adresini girdikten sonra profil gelmiyor. mac adresini doğru giriyorum. Ayrıca bu gün ana profil dışında farklı bir profil oluşturup onu seçerek siteye girdim ancak bu yeni profili de görmedi. Sistemde sanırım bir sorun var.

Merhaba, evet dediğiniz şekilde aynen yapmıştım ama mesajımda da belirttiğim gibi uygulama AÇIK VE ANA PRPFİL SEÇİLİYKEN site üzerinden listeyi gönderdim ama sitede mac adresini girdikten sonra profil gelmiyor. mac adresini doğru giriyorum. Ayrıca bu gün ana profil dışında farklı bir profil oluşturup onu seçerek siteye girdim ancak bu yeni profili de görmedi. Sistemde sanırım bir sorun var.

yaptığımız kontrolde sitede olan sorunu giderdik. MAC formatı AA:BB:CC:DD:EE:FF şeklinde girilmeli ve MAC girilmeden önce cihaz açık olmalı.Ekteki test fotoğrafında profillerin geldiği görüldü.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-08-30 124053.png
    Ekran görüntüsü 2026-08-30 124053.png
    171.5 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
yaptığımız kontrolde sitede olan sorunu giderdik. MAC formatı AA:BB:CC:DD:EE:FF şeklinde girilmeli ve MAC girilmeden önce cihaz açık olmalı.Ekteki test fotoğrafında profillerin geldiği görüldü.Kontrol etti,

yaptığımız kontrolde sitede olan sorunu giderdik. MAC formatı AA:BB:CC:DD:EE:FF şeklinde girilmeli ve MAC girilmeden önce cihaz açık olmalı.Ekteki test fotoğrafında profillerin geldiği görüldü.
Siteyi kontrol ettim. Mac adresini girince profiller artık görünüyor ancak seçili profile m3u listesi gönderimi site üzerinden gerçekleşmiş görünse de uygulamada gönderilen liste görünmüyor. Ayrıca son güncelleme ile geri tuşu ile uygulamadan çıkılamıyor.
Hem site üzerinden hem de uygulama üzerinden pasif hale gelen (url si değişmiş) listelerin silinme özelliği ve url adres yenileme özelliği olmalıdır. Ana profile uygulama üzerinden elle girdiğim listenin url si değişmiş, silemiyorum. Whatsapp den yazdım, müşteri temsilcisi 4 saat oldu hala cevap vermiyor.

Son düzenleme:
Siteyi kontrol ettim. Mac adresini girince profiller artık görünüyor ancak seçili profile m3u listesi gönderimi site üzerinden gerçekleşmiş görünse de uygulamada gönderilen liste görünmüyor. Ayrıca son güncelleme ile geri tuşu ile uygulamadan çıkılamıyor.
Hem site üzerinden hem de uygulama üzerinden pasif hale gelen (url si değişmiş) listelerin silinme özelliği ve url adres yenileme özelliği olmalıdır. Ana profile uygulama üzerinden elle girdiğim listenin url si değişmiş, silemiyorum. Whatsapp den yazdım, müşteri temsilcisi 4 saat oldu hala cevap vermiyor.
Yeni liste yukledigimde eski listeyi otomatik siliyor sistem.sen yuklemeni yapabilirsin.sitedeki upload sorununa bakilacak gun icinde sorun çözülür.

siteden profil altına liste yükleme şuan çalışır durumda (kontrol edip geri bildirimde bulunun).Diğer bir çalışma programa geri tuşu ile çıkış seçeneği eklenecek ayrıca programda mac tıklandığında kopyalama özelliği de eklenecek.

Merhaba arkadaşlar ZZ XTREAM PLAYER (M3U,M3U8) Android için tamamlanan oynatıcımızı Googleplay'de kapalı teste sunduk.Test kullanıcısı arıyoruz.Teste katılıp cihazından 20 gün boyunca programı günlük kullanan gmail hesabı olan kullanıcılara test sonunda program yayınlandıktan sonra sınırsız kullanım hediyemiz olacaktır.Teste katılım sağlayan ilk 100 kişi bundan faydalanacaktır.Gerekli linkleri aşağıda vericem sizlerinde program hakkındaki görüşlerinizi almak isteriz.Katılan katılmayan herkeze şimdiden teşekkürler.

Sitemizden Gereken bilgiyi alıp;başvurunuzuda yapabilirsiniz..

LİNK:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 31338
Apk yokmu
Ben Amazon Stick kulaniyorum

Yeni liste yukledigimde eski listeyi otomatik siliyor sistem.sen yuklemeni yapabilirsin.sitedeki upload sorununa bakilacak gun icinde sorun ç

siteden profil altına liste yükleme şuan çalışır durumda (kontrol edip geri bildirimde bulunun).Diğer bir çalışma programa geri tuşu ile çıkış seçeneği eklenecek ayrıca programda mac tıklandığında kopyalama özelliği de eklenecek.
Kontrol ettim siteden yükleme gerçekleşiyor. Daha önceden iki ayrı tv'nin mac adresini kabul ediyordu ancak şu an sadece birininkini kabul ediyor diğerinin mac adresini kabul etmiyor. -Bu MAC ile hesap bağlı değil. Uygulamada e-posta ile giriş yapın.- şeklinde bir ileti aldım.
Anladığım kadarıyla çoklu iptv kullanıcıları her biri için ayrı ayrı profil mi oluşturması gerekiyor.?

Teşekkürler

Maalesef Play storeden olmuyo

adresine gir.Kapalı teste katıl tuşuna bas.Altta verdiğim yönergleri takip ederk uygulamayı yukleyebilirsin.​

Kapalı teste​

Gmail’ini yaz — bekleme yok. Aynı hesapla gruba katıl, hemen Play’den yükle.

Katıl
Google Play, yeni uygulamaların mağazaya çıkmadan önce gerçek kullanıcılarla kapalı test edilmesini istiyor. Seni 20 günlüğüne bu ekibe davet ediyoruz.

• Yazdığın Gmail, telefonda Play Store’a giriş yaptığın hesapla aynı olsun.
  • Katıl’dan sonra önce gruba, sonra Play “Test kullanıcısı ol”a bas. Yalnızca Play’den yükle.
  • 20 gün boyunca uygulamayı silme. Google, testi yarıda keseni saymayabiliyor.
  • Her gün saatlerce izlemen gerekmez — ara sıra aç, liste yükle, bir kanal veya film dene. Gerçek kullanım yeterli.
Teşekkür hediyesi. Testi tamamlayan herkese ZZ XTREAM PLAYER full sürümünü ömür boyu açıyoruz. Ücret yok.
Sorun olursa bize yaz: [email protected]

Kontrol ettim siteden yükleme gerçekleşiyor. Daha önceden iki ayrı tv'nin mac adresini kabul ediyordu ancak şu an sadece birininkini kabul ediyor diğerinin mac adresini kabul etmiyor. -Bu MAC ile hesap bağlı değil. Uygulamada e-posta ile giriş yapın.- şeklinde bir ileti aldım.
Anladığım kadarıyla çoklu iptv kullanıcıları her biri için ayrı ayrı profil mi oluşturması gerekiyor.?

kanal yüklemenin hesapla bir bağlantısı yok.zaten açılmış hesabınıza mac atanıyor.sizde o atanan mac ile kanalı zaten hesabınıza yüklemiş oluyorsunuz.profil hesab içinde açılıyor.hesap başka profil başka şeyler yani.Mac girince profillerinizi çeker base den sende profili seçip kanalı yuklersin.orda başka bir sorun var gibi duruyor.Bizde bir sorun vermedi ama tekrar test ederiz.
6 AYRI TEST HESABIYLA SİTE KONTROL EDİLDİ VE BİR SORUN GÖRÜLMEDİ.AYRI MAC LAR İLE DENENDİ VE KAYITLI PROFİLLER GELDİ VE YAPILAN YUKLEMELER SORUNSUZ AKTARILDI. >Bilginize...31.08.26/16:54

Son düzenleme:
PROGRAMDA YAPILAN İYİLEŞTİRMELER:

1: Ana ekrandaki MAC üstüne tıklanıp kopyalama yapılabilecek.
2:Ana ekranda tarih satırının yanına saat de eklendi
3:TV de izleyenler için Canlı tv bölümünde bir kanal izlenirken sol yön kanal listesi açar(kolay ve çabuk kanal değişimi için)
4:TV de izleyenler için Canlı Tv bölününde yine kanal izlenirken sağ yön tuşuna basıldığında sağ da Katagori sidebarı açılacak böylece geri yapmadan aynı ekranda hem hızlı kanala atlama ve hızlı katagori değişimi sağlanmış oldu.
5.aşağı ses kısma ,yukarı yön ses açma
6.1 kez ok tuşu alt kontrol barı getirir ,bar tuşlarına geçmek için 1 kez daha ok basılmalı.herhangi açık bardan çıkmak için geri tuşu kullanılacak.kanal değişimi kanal +/- tuşlarından yapılabiliecek.
7:Site üzerinden kanal yükleme sorunları giderildi.
8:Bir takım görsel iyileştirmeler yapıldı.
9:Yetişkin içeriklere şifre konuldu artık ayarlardan belirlediğiniz şifre katagoriyi ile açıp kapatabilirsiniz.Kapandığında içerikle ilgili herhangi bir bilgi tekrar açılana kadar gösterilmeyecektir.
10:Tuşlardaki basit odak sorunları giderildi.

program hakkında görüş,eksiklik,hata ve önerileriniz duymak isteriz.Vakit ayıran arkadaşlara teşekkür ederiz.

gün içersinde kontrollerin ardından v28 yayınlanacaktır.

Son düzenleme:

Geri