izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Hocam biraz detaylı anlatabilir misiniz buranın kullanımını?
Vermiş olduğum linke tıklayın, tmdb api istiyor, api keyi yapıştırın. Çocuğunuzun yaş aralığını seçin. Buna göre filmler çıkaracak çünkü. Aşağıda size seçenekler sunulmuş size onlardan istediklerinizi aktif hale getirin. Mesela ana sayfada "Pixar" içeriklerini ayrı bir satır olarak görmek istiyorsanız aktif edin. En sonunda size aşağıda json linki veriyor. Onu kopyalayın nuvio'nun addons bölümüne yapıştırıp ekleyin. Bu kadar.

Vermiş olduğum linke tıklayın, tmdb api istiyor, api keyi yapıştırın. Çocuğunuzun yaş aralığını seçin. Buna göre filmler çıkaracak çünkü. Aşağıda size seçenekler sunulmuş size onlardan istediklerinizi aktif hale getirin. Mesela ana sayfada "Pixar" içeriklerini ayrı bir satır olarak görmek istiyorsanız aktif edin. En sonunda size aşağıda json linki veriyor. Onu kopyalayın nuvio'nun addons bölümüne yapıştırıp ekleyin. Bu kadar.
Çok teşekkürler hocam harika oldu. Bazı içeriklerde kaynak yok ama çok fazlası için izlelan yeterli oldu tek başına.

Wuplay hiç duymadım ama şimdi baktım. Stremio eklentilerini destekliyormuş. izlelan ise bir plugin eklenti değil. O yüzden destekleyeceğini sanmıyorum.
eklentinin ismi zaten daha fazla bişe söylemeyin demek istiyor tertemiz de çalışıyor hiç bişe yapma böyle devam bir tane spor gazetesi var halen var mı bilmiyorum açık mert korkusuz diye hakaret olamın diye açık yazıyorum bunun da aslında izle den sonrası öyle olabilirdi :D

ayarlar-oynatma-player &kaynakseçimi-Regex deseni çıkan menüde Dublaj yaz kaydet
player &kaynakseçimi içinde otomatik kaynak seçimine aç en altta regex eşleşmesini otamatik oynat var onayla tamamdır eklentilerde Dublaj yazılmışsa onu seçer. bu anlattığım tv boxlar için diğerlerin farklı olabilir

Hocam selamlar siz nuvio daki mooncrown eklentisinin sahibimisiniz, çok kullandık eklentinizi hala da kullanıyoruz elinize sağlık sizler sayesinde nuvio yu kullanmaya devam ediyoruz.

Çok ilginç hocam. Bende tv versiyonda crocodile da hiç birsey açmıyor. Diğer bir örnek furios sezon 1 bölüm 7. Diğer bir örnek bodies in the water sezon 1 bölüm 5.
Hocam,

Furious 1. sezon 7. bölüm tvde Crocodile kaynağında denedim açıldı.

Bodies In The Water 1. sezon 5. bölüm Crocodile kaynağında denedim açıldı.

Güvenli internet ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm. Aklıma başka türlü çözüm gelemedi.

Hocam,

Güvenli internet ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm. Aklıma başka türlü çözüm gelemedi.
Anladım hocam teşekkürler

Hocam,

Hocam eklentiye yaptığınız güncellemeler nuvio da otomatik güncelleniyor mu?

Hocam eklentiye yaptığınız güncellemeler nuvio da otomatik güncelleniyor mu?
Hocam mobil için güncelleniyor ama sanki tv için güncellenmiyor diye biliyorum. Bu aralar güncelleme yapmıyorum ama tv de plugini silip tekrar yüklemekte fayda var

Hocam mobil için güncelleniyor ama sanki tv için güncellenmiyor diye biliyorum. Bu aralar güncelleme yapmıyorum ama tv de plugini silip tekrar yüklemekte fayda var
Aynen hocam

Nuvio nun en sevdiğim yanı trakt entegresi. Mesela ben dizi film listelerimi showly uygulaması ile takip ediyorum. Showly uygulaması datasını trakt dan alıyor. Nuvio da da trakt entegrasyonunu açıyorum. Dizi yi izlediğim zaman anında izlendi diye işaretliyor. Veya yeni bölüm çıkmıssa sıraya alıyor. Ordan takip ediyorum.
Nasıl oluyor o yardımcı olur musunuz birde bende uyarı veriyor yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_0073.png
    IMG_0073.png
    302.2 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_0075.png
    IMG_0075.png
    253.1 KB · Görüntüleme: 15
Hocam,

Hocam tv versiyon nuvioya girip eklentiyi güncelleme butonuna basınca hersey düzeldi.

teşekürler

Yaptım mallesef onepiece de olmuyor

16. Sezon 2. Bölüm tmdb de kapatamıyor muyum one piece için 558. Bölüme denk geliyor
Hocam TMDB ile alakalı bir sorun bazen böyle animelerde sorun oluyor. ayarı da yok sanırsam

Geri