Repo linki ölmez. Öyle bir site değil orası. Üyelik girişi yapıp, sayfayı yenileyin.Repo linkleri mi ölmüş anlamadım? Teşekkürler bu arada.
Ben daha önce yüklemiştim ama şimdi tekrar yükledim ne varsa yükledim retro arch vesaire de yükledim ama gamepad ile bir türlü oynayamadım sebebi nedir acaba biliyor musunuz? 64 gb hafıza kartına doldurdum klasör içinde roms ve bin dosyaları da mevcut. papaya launcher içinde retroarch içindeki emülatörleri yükledim dosyalar ve görüntüleri geliyor ama gamepad ile çalışmıyorRepo linki ölmez. Öyle bir site değil orası. Üyelik girişi yapıp, sayfayı yenileyin.
Üye girişi yaptınız mı?Ekli dosyayı görüntüle 31546
zip dosyaları hepsi kilitli burdan neyi indireçeğiz.
Cihaz gamepad'e bağlandı ama uygulama tanımıyor öyle mi? Yoksa cihaza da mı bağlanmadı?Ben daha önce yüklemiştim ama şimdi tekrar yükledim ne varsa yükledim retro arch vesaire de yükledim ama gamepad ile bir türlü oynayamadım sebebi nedir acaba biliyor musunuz? 64 gb hafıza kartına doldurdum klasör içinde roms ve bin dosyaları da mevcut. papaya launcher içinde retroarch içindeki emülatörleri yükledim dosyalar ve görüntüleri geliyor ama gamepad ile çalışmıyoranlamadım gitti.
Cihaz tanıyor uygulama da tanıyor ama oyunlarda tepki yok, kumandayla da olmuyor anlamadım.Cihaz gamepad'e bağlandı ama uygulama tanımıyor öyle mi? Yoksa cihaza da mı bağlanmadı?
üye olmanız gerekiyor yoksa indiremezsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 31546
zip dosyaları hepsi kilitli burdan neyi indireçeğiz.