gemini pro 17 ay 350 tl

Teriyaking

Paylaşımcı
Puan 40
Çözümler 0
@Teriyaking
Gemini Pro Kişisel Hesap (17 Ay)

Yapay zeka deneyiminizi üst seviyeye taşıyın! Gemini Pro ile gelişmiş yapay zeka özelliklerine erişim sağlayın.

✅ Hesap Süresi: 17 Ay

✅ Hesap Planı: Kişisel (Aile Daveti)

✅ Teslimat: Mail tanımlama ile hızlı teslimat

✅ Güvenli ve sorunsuz kullanım

✅ Aktif kullanım için hazır hesap

📌 Satın alım sonrası gerekli bilgiler ile hesabınız tanımlanarak teslim edilir.

💎 Uygun fiyat, uzun süreli kullanım fırsatı! iletişim dm

chatgpt için yok değil mi

Patlama olasılığı var mı hocam?

hepsiburadada 235TL

Valla güven olur mu bilinmez? Milletten hacklediklerini satıyorlarsa sahibi şikayet ederse patlar.

bende 1 yillik perplexity pro vardı hesap degil aktivasionkey patladi

3 4 ay önce 500 tlye gemini almıştım aileye davet ettiler sonra aileden atıldım güvenli degil 400 tlye gemini aldım kod verdiler onu yaptım 17 aylık üyelik aldım

Üniversite öğrencilerine 1 yıllık ücretsiz Plus aboneliği veriliyor, bilginiz olsun.

Gemini pro 18 ay 200 tl :))

yok hocam benim aile hesabım
Ben YZ'ye göremediğim şeylerin, devrelerin resimleri çekip atıp buradaki komponent nedir okuyamadım diye sormak dışında pek kullanmıyorum. Ultra yakın gözlük niyetine kullanıyorum yani. Aile hesabı nedir ne değildir bilmiyorum. Canva'nın daveti gibi bir şey herhalde. Ben nette satılanları dedim patlayabilir diye. Arkadaş HB'den altı. Meğer sahibi varmış. Adam hesabım hacklendi diye hesabı için Google'a başvurmuş. Neyse Google herhalde ok dedi ki, arkadaşın hesap gitti. Orada alırken sana ait mail adresiyle satanları tercih etmek lazım. O daha güvenilir sanki. Bilmiyorum. Her halt dönüyor nette. Tor'dan yerleri bilsen neler bulursun da. oooo uzun iş.

Geri