TheMandolarian
Üye
Github'da issue açtım bakalım
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
işleme almış 7 saat önce. Sonraki güncellemede sorunu hallederler bence.Github'da issue açtım bakalım
İnşallah düzeltirlerBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.işleme almış 7 saat önce. Sonraki güncellemede sorunu hallederler bence.
Hocam şimdi test ettim televizyonumda Crocodile veya başka kaynaklarda açılıyor. Bir sıkıntı göremedim.Hocam bazı diziler cep versiyon nuvio da çalışır iken tv versiyonda çalışmıyor. Örneğin crocodile kaynağında " beni kandıramazsın" adlı dizi birinci ve ikinci bölümler (diğer bölümlere bakmadım). Acelesi yok sadece size bilgi olsun diye verdim. Sahalara dönünce bakarsınız![]()
Çok teşekkürler, Bu pluginde gezemiyorsunuz hocam. Cinemeta'dan çocuklar için içerik aratıp varsa anca öyle izleyebilirsinizÖncelikle tekrar teşekkürler. Aradığım her şeyi buldum sorunsuz. Sormak istediğim bir şey var, nuvio'da cloud stream de olduğu gibi repoların içinde gezemiyor muyuz? Çocuk için içerik ararken güzel oluyordu da..
Çocuklara özel bir profil açıp, özel bir koleksiyon ekleyebilirsiniz.Öncelikle tekrar teşekkürler. Aradığım her şeyi buldum sorunsuz. Sormak istediğim bir şey var, nuvio'da cloud stream de olduğu gibi repoların içinde gezemiyor muyuz? Çocuk için içerik ararken güzel oluyordu da..
Hocam biraz detaylı anlatabilir misiniz buranın kullanımını?Çocuklara özel bir profil açıp, özel bir koleksiyon ekleyebilirsiniz.
Mesela:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Çok ilginç hocam. Bende tv versiyonda crocodile da hiç birsey açmıyor. Diğer bir örnek furios sezon 1 bölüm 7. Diğer bir örnek bodies in the water sezon 1 bölüm 5.Hocam şimdi test ettim televizyonumda Crocodile veya başka kaynaklarda açılıyor. Bir sıkıntı göremedim.
Müsait olduğumda deneyeceğim hocam.Çok ilginç hocam. Bende tv versiyonda crocodile da hiç birsey açmıyor. Diğer bir örnek furios sezon 1 bölüm 7. Diğer bir örnek bodies in the water sezon 1 bölüm 5.
Hocam sanırım oto kaynak seçimi daha nuvioda yok bildiğim kadarıyla. bende hep manuel olarak seçiyorumDizi izlerken türkçe dublaj izlemeyi seviyorum.
1.) Her bölüm bitişinde, türkçe dublaj olan kaynağa geçmek/seçmek zorunda kalıyorum.
2.) Altyazı seçeneğini her bölümde kapatmak zorunda kalıyorum.
Varmı bunların kolay bir yolu.
ayarlar-oynatma-player &kaynakseçimi-Regex deseni çıkan menüde Dublaj yaz kaydetHocam sanırım oto kaynak seçimi daha nuvioda yok bildiğim kadarıyla. bende hep manuel olarak seçiyorum
Wuplay hiç duymadım ama şimdi baktım. Stremio eklentilerini destekliyormuş. izlelan ise bir plugin eklenti değil. O yüzden destekleyeceğini sanmıyorum.Hocam Wu play isimli bir uygulama var nuvio ve stremio benzeri. Önceden eklentiler wu play üzerinde çalışıyordu ama şuan çalıştıramadım, diğer eklentiler pullingler eklenirken sizinki eklenmiyor. Boş vaktiniz olursa bir bakabilir misiniz acaba ? Wu play sistem özellikleri düşük tvlerde daha seri çalışıyor, o yüzden![]()
Üstadım Çalışmalarınız için en içten teşekürler.Wuplay hiç duymadım ama şimdi baktım. Stremio eklentilerini destekliyormuş. izlelan ise bir plugin eklenti değil. O yüzden destekleyeceğini sanmıyorum.
Hocam yeni uygulamadan kastınızı anlayamadımÜstadım Çalışmalarınız için en içten teşekürler.
Eklentinizi tvbox cihazımda severek kullanıyorum.
Sizden ricam Yeni bir uygulama yapıp nuvionun dahili mükemmel player ınıda alıp yeni bir çalışma paylaşabilirmisiniz ve makul bir ücrette talep etseniz valla çok iyi olur.teşekürler.
Nuvio gibi ama yerel yani TR kaynaklı bir uygulamaHocam yeni uygulamadan kastınızı anlayamadım
Çok zor hocam, biz nuvio plugininden devamNuvio gibi ama yerel yani TR kaynaklı bir uygulama