izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Hocam bazı diziler cep versiyon nuvio da çalışır iken tv versiyonda çalışmıyor. Örneğin crocodile kaynağında " beni kandıramazsın" adlı dizi birinci ve ikinci bölümler (diğer bölümlere bakmadım). Acelesi yok sadece size bilgi olsun diye verdim. Sahalara dönünce bakarsınız :)
Hocam şimdi test ettim televizyonumda Crocodile veya başka kaynaklarda açılıyor. Bir sıkıntı göremedim.

Eline sağlık

Öncelikle tekrar teşekkürler. Aradığım her şeyi buldum sorunsuz. Sormak istediğim bir şey var, nuvio'da cloud stream de olduğu gibi repoların içinde gezemiyor muyuz? Çocuk için içerik ararken güzel oluyordu da..

Öncelikle tekrar teşekkürler. Aradığım her şeyi buldum sorunsuz. Sormak istediğim bir şey var, nuvio'da cloud stream de olduğu gibi repoların içinde gezemiyor muyuz? Çocuk için içerik ararken güzel oluyordu da..
Çok teşekkürler, Bu pluginde gezemiyorsunuz hocam. Cinemeta'dan çocuklar için içerik aratıp varsa anca öyle izleyebilirsiniz

Çocuklara özel bir profil açıp, özel bir koleksiyon ekleyebilirsiniz.
Mesela:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Nuvio nun, dahili oynatıcı motoru filmleri Exoplayer ile açtığı zaman fevkalade bir kalite ile seyir sunuyor.

Hocam şimdi test ettim televizyonumda Crocodile veya başka kaynaklarda açılıyor. Bir sıkıntı göremedim.
Çok ilginç hocam. Bende tv versiyonda crocodile da hiç birsey açmıyor. Diğer bir örnek furios sezon 1 bölüm 7. Diğer bir örnek bodies in the water sezon 1 bölüm 5.

Çok ilginç hocam. Bende tv versiyonda crocodile da hiç birsey açmıyor. Diğer bir örnek furios sezon 1 bölüm 7. Diğer bir örnek bodies in the water sezon 1 bölüm 5.
Müsait olduğumda deneyeceğim hocam.

Dizi izlerken türkçe dublaj izlemeyi seviyorum.
1.) Her bölüm bitişinde, türkçe dublaj olan kaynağa geçmek/seçmek zorunda kalıyorum.
2.) Altyazı seçeneğini her bölümde kapatmak zorunda kalıyorum.
Varmı bunların kolay bir yolu.

Dizi izlerken türkçe dublaj izlemeyi seviyorum.
1.) Her bölüm bitişinde, türkçe dublaj olan kaynağa geçmek/seçmek zorunda kalıyorum.
2.) Altyazı seçeneğini her bölümde kapatmak zorunda kalıyorum.
Varmı bunların kolay bir yolu.

Hocam sanırım oto kaynak seçimi daha nuvioda yok bildiğim kadarıyla. bende hep manuel olarak seçiyorum

Hocam sanırım oto kaynak seçimi daha nuvioda yok bildiğim kadarıyla. bende hep manuel olarak seçiyorum
ayarlar-oynatma-player &kaynakseçimi-Regex deseni çıkan menüde Dublaj yaz kaydet
player &kaynakseçimi içinde otomatik kaynak seçimine aç en altta regex eşleşmesini otamatik oynat var onayla tamamdır eklentilerde Dublaj yazılmışsa onu seçer. bu anlattığım tv boxlar için diğerlerin farklı olabilir

Hocam Wu play isimli bir uygulama var nuvio ve stremio benzeri. Önceden eklentiler wu play üzerinde çalışıyordu ama şuan çalıştıramadım, diğer eklentiler pullingler eklenirken sizinki eklenmiyor. Boş vaktiniz olursa bir bakabilir misiniz acaba ? Wu play sistem özellikleri düşük tvlerde daha seri çalışıyor, o yüzden 😊

Hocam Wu play isimli bir uygulama var nuvio ve stremio benzeri. Önceden eklentiler wu play üzerinde çalışıyordu ama şuan çalıştıramadım, diğer eklentiler pullingler eklenirken sizinki eklenmiyor. Boş vaktiniz olursa bir bakabilir misiniz acaba ? Wu play sistem özellikleri düşük tvlerde daha seri çalışıyor, o yüzden 😊
Wuplay hiç duymadım ama şimdi baktım. Stremio eklentilerini destekliyormuş. izlelan ise bir plugin eklenti değil. O yüzden destekleyeceğini sanmıyorum.

Wuplay hiç duymadım ama şimdi baktım. Stremio eklentilerini destekliyormuş. izlelan ise bir plugin eklenti değil. O yüzden destekleyeceğini sanmıyorum.
Üstadım Çalışmalarınız için en içten teşekürler.
Eklentinizi tvbox cihazımda severek kullanıyorum.
Sizden ricam Yeni bir uygulama yapıp nuvionun dahili mükemmel player ınıda alıp yeni bir çalışma paylaşabilirmisiniz ve makul bir ücrette talep etseniz valla çok iyi olur.teşekürler.

Üstadım Çalışmalarınız için en içten teşekürler.
Eklentinizi tvbox cihazımda severek kullanıyorum.
Sizden ricam Yeni bir uygulama yapıp nuvionun dahili mükemmel player ınıda alıp yeni bir çalışma paylaşabilirmisiniz ve makul bir ücrette talep etseniz valla çok iyi olur.teşekürler.
Hocam yeni uygulamadan kastınızı anlayamadım

Geri