Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu diziyi de izlemeyen izlesin ama açık sahne çok o yüzden kiminle izlediğinize dikkat edin

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

İzlediğiniz film ya da dizinin ismlerini yazın ve değerlendirin sadece şunu izledim gibi yazmayın.

Ben nostalji seviyorum. Şu aralar eskiden TRT de yayımlanan dizileri seyrediyorum. Hart to Hart (Tehlike Çemberi), Columbo (Komser Kolombo), Little House on The Praier (Küçük Ev) bunlardan bazıları.

EVLI-MUTLU-COCUKLU.jpg

Evli Mutlu Çocuklu

9 Mayıs 2025 Sinemada | Komedi, Romantik
Yönetmen Ulaş Çobancı
| Senarist Arzu Yurtseven
Oyuncular: Gizem Karaca, Furkan Palalı, Hande Arısoy

Özet
10 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Evli Mutlu Çocuklu, nikah masasında terk edilen bir kadının hikayesini konu ediyor. Evlilik hayalleri kuran Ceylan, sonunda hayallerini gerçekleştirmeye çok yaklaşmıştır. Ancak tüm hazırlıklar yapılıp büyük gün geldiğinde, nikah masasında terk edilir. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Ceylan, depresyona girince arkadaşları onu bu durumdan çıkarmak için her yolu dener. Arkadaşları en sonunda Ceylan’a sevgili bulmaya karar verir ancak tanıştığı kimsede aradığı uyumu bulamaz. Tüm umutları bitmişken karşısına karısı vefat etmiş ve bir kızı olan Ender çıkar.

6/10

İkilinin enerjisi güzel romantik komedi tarzında klişe konu olsada fena değil , tv filmi kıvamında.

1001098307.jpg

Accident Man (2018)

8/10

Başrolde Scoot Adkins abimiz var.Abi oynadığın yetmiyor filmin birde senaryosunu ve yapımcılığını yapıyorsun.1.5 milyon dolara çok iyi aksiyon filmi çekiyorsun.

Filmde Michael Jai White da var.Karşılıklı dövüşleri çok iyiydi.Bu filmde birde Amy Johnston diye bir kadın oyuncu oynuyor.Başrolle kapışmaları iyiydi beğendim.Normalde aksiyon filmlerinde pek denk gelmeyiz.Bu kadın daha çok aksiyon dövüş filmlerinde görmeliymişiz.

Filmin devamıda varmış.Onuda bu akşam izlerim muhtemelen...

oyuncak-hikayesi-5.jpg

Oyuncak Hikayesi 5

19 Haziran 2026 Sinemada | 1s 42dk | Aile, Animasyon, Komedi, Macera
Yönetmen Andrew Stanton, McKenna Harris
Oyuncular: Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack
Orijinal adı Toy Story 5

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Önceki filmlerde kovboy Woody ve uzay korucusu Buzz Lightyear, sahipleri Andy'nin yaşlanması ve oyuncaklarına olan ilgisinin azalmasıyla başa çıkmak zorunda kaldıktan sonra, şimdi hepsi Andy'nin küçük kız kardeşi Bonnie'ye aittir. Ama güvende değiller. "Oyuncak Hikayesi 5"te, oyun odasına diğer tüm oyuncakları hızla unutulmaya yüz tutturabilecek yeni bir oyuncak geliyor: kurbağa şeklinde bir tablet! Sonuçta, gerçek hayatta nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir ekran açılır açılmaz, analog olan her şey genellikle tamamen ilgisiz hale gelir. Woody, Buzz ve arkadaşları Bonnie'nin kalbini geri kazanmanın bir yolunu bulabilecekler midir?

7/10

Pixardan kaliteli bir animasyon , serinin diğer filmlerini izlemedim yakında onlarıda izlerim.Güzeldi.

kardesler-arastirma.jpg

Kardeşler Araştırma

20 Mart 2026 Sinemada | 1s 45dk | Komedi
Yönetmen Murat Kaman, Koray Şahin
| Senarist Eray Kaman, Murat Kaman
Oyuncular: Cem Gelinoğlu, Doğu Demirkol, Güven Kıraç

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Kardeşler Araştırma, kendilerini gizli bir devlet operasyonunun içerisinde bulan dedektif kardeşlerin hikayesini konu ediyor. Orhan ve Erhan, Londra’daki sıradan bir soruşturmayı tamamlayıp Türkiye’ye döndüklerinde kendilerini beklenmedik bir durumun içinde bulurlar. Devlet destekli, son derece hassas bir gizli görev için görevlendirilen iki kardeş, kısa sürede İngiliz bir diplomatla bağlantılı karmaşık bir olayın merkezine çekilir. Görünüşte basit başlayan bu görev, ülke gündemini ve siyasi dengeleri etkileyebilecek geniş bir ağın ortaya çıkmasına yol açar. Dedektif kardeşler, bu tehlikeli süreci çözmeye çalışırken hem zekalarını hem de cesaretlerini sınayan olaylarla karşı karşıya kalır.

6/10

Senaryo zayıf , komedi filmi ama çok da güldürecek bir sahnesi yok , beklentiyi yükseltmeden izlenecek bir yapım.

la-fiera.jpg

La Fiera

Tür: Dram, Macera, Spor
Yönetmen: Salvador Calvo
Senaryo: Alejandro Hernández
Süre: 1 saat 53 dakika (113 dakika)
Oyuncular: Carlos Cuevas, Miguel Bernardeau, Miguel Ángel Silvestre, Candela González, José Manuel Poga

Konu: Ekstrem spor tutkunu bir arkadaş grubunun wingsuit (yarasa adam kostümü) ile BASE atlayışı yapmasını ve uçma hissini tadarken göze aldıkları büyük tehlikeleri konu alıyor.

6/10

Gerçek hayatdan alıntılnan bir İspanyol filmi , adrenalini uç noktalarda arayan insanları konu ediyor dram yönüde var ,

Polis katili
1000086219.jpg
İsveç dizisi
Bir Stockholm dedektifi, polisleri hedef alan bir seri katili yakalamak için arası bozuk olan eski polis babasıyla iş birliği yapmak zorunda kalır; bu durum, soruşturma sırasında aralarındaki anlaşmazlıkları çözmelerini zorunlu kılar.

Sonuna kadar iyi gidiyordu. Bollywood sineması klişe sonu..
5/10

la-captura.jpg

El Chapo ile Yüzyüze

Tür: Aksiyon, Suç, Gerilim
Vizyon Tarihi: 21 Ağustos 2026
Yaş Sınırı: 18+

Hikaye: Rutin bir trafik kontrolü sırasında dünyaca ünlü uyuşturucu karteli lideri Joaquín “El Chapo” Guzmán'ı durduran iki Meksikalı polis memurunun, mesailerinin son saatlerinde ölümcül bir kedi-fare oyununa ve hayatta kalma mücadelesine dönüşen gecesi konu alınır.

Başrol Oyuncuları: Alfonso Herrera, Noé Hernández, Héctor Kotsifakis

6/10

Netflixden Meksika yapımı gerçek hayatdan alıntılanan bir polisiye suç draması , çerezlik bir yapım.

minyonlar-ve-canavarlar.jpg

Minyonlar ve Canavarlar

3 Temmuz 2026 Sinemada | 1s 29dk | Aile, Animasyon, Komedi, Macera
Yönetmen Pierre Coffin, Patrick Delage
| Senarist Brian Lynch, Pierre Coffin
Oyuncular: Pierre Coffin, Christoph Waltz, Trey Parker
Orijinal adı Minions & Monsters

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Minyonlar ve Canavarlar, Minyonların Hollywood’u nasıl ele geçirdiklerini, birer film yıldızına nasıl dönüştüklerini, sonra her şeyi nasıl berbat ettiklerini ve dünyaya canavarlar salarak kaosa sürüklediklerini anlatan gürültülü ve eğlence dolu bir serüven… Ama her büyük felaketin ardından bir kahramanlık gelir! Minyonlar, gezegeni kurtarmak için yeniden bir araya gelir ve bu kez hem kendi hatalarıyla hem de dünyayı tehdit eden karanlıkla yüzleşirler.

6.5/10

Çocuklarla beraber yetişlkinlerin de izleyebileceği bir yapım ,mesajlarda veriyor .

bacaklarim-olsaydi-seni-tekmelerdim.jpg

Bacaklarım Olsaydı Seni Tekmelerdim

13 Şubat 2026 Sinemada | 1s 53dk | Dram, Komedi
Yönetmen Mary Bronstein
| Senarist Mary Bronstein
Oyuncular: Rose Byrne, Helen Hong, Josh Pais
Orijinal adı If I Had Legs I'd Kick You

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Linda, bir eş, anne ve terapisttir, ancak çoğu zaman bunalmış hisseder ve sadece şarap içebilmekten başka bir arzusu yoktur. Kocası iş gezileri nedeniyle sürekli uzaktadır ve işi, hastalarına yardım etmesini giderek zorlaştırmaktadır. Meslektaşı ve gerçek terapisti ise ona karşı sabrını kaybetmiştir. Daha da kötüsü, kızının yemek yemeyi reddetmesine neden olan gizemli bir hastalıktan muzdarip olmasıdır. Sanki bunlar yeterli değilmiş gibi, Linda da dairesinde onu köhne bir motele taşınmaya zorlayan büyük bir boşlukla uğraşmak zorunda kalır. Orada, bu çalkantılı dönemde ona beklenmedik destek sunan hoş olmayan bir resepsiyon görevlisi ve arkadaş canlısı James ile tanışır.

6/10

Psikolojik bir drama filmi , başroldeki kadın iyi oynamış .

Rivals 2.sezonu bitirdim.

Beauty And Black 2.sezona başladım.

Reacher 4.Sezona başladım.

Outer Banks 5.Sezona başladım.

Ekran-goruntusu-2026-08-27-154811.png

Evil Follows

Yıl: 2026
Tür: Korku, Dram, Gizem
Yönetmen: Brendan Rudnicki

Konu: Antik bir kutudan çıkan iblis tarafından ele geçirilen eşini kurtarmaya çalışan bir kancanın [eşin] doğaüstü güçlerle mücadelesini anlatır.

IMDb Puanı: 4.3

4/10

Düşük bütçeli bir şeytan filmi , çok vasat.

OUT-COME-THE-WOLWES.jpg

Out Come the Wolves

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 30dk | Gerilim
Yönetmen Adam MacDonald
| Senarist Enuka Okuma
Oyuncular: Missy Peregrym, Joris Jarsky, Damon Runyan

Özet

Emekli avcı Sophie, avcı arkadaşı ve çocukluğundan beri en yakın arkadaşı olan Kyle'ı ailesinin ormanın derinliklerindeki tenha kulübesine davet eder. Orada, Kyle'ın nişanlısı Nolan ile tanışmasını, ona nasıl avlanacağını öğretmesini ve nişanlarını açıklamayı planlar. Sophie ile ortak geçmişleri nedeniyle Kyle ve Nolan arasında gerilim alevlenir ve av sırasında vahşi bir bölge kurdu sürüsü tarafından pusuya düşürüldüklerinde işler ters gider. İttifaklar hayatta kalma baskısı altında parçalanırken, Sophie ölümcül yırtıcılarla yüzleşmek ve kalbine en yakın olanı kurtarmak için uzun zamandır terk ettiği avcılık becerisine güvenmek zorunda kalır.

5/10

Düşük bütçeli bir yapım daha , senaryo zayıf , klişe dolu bir film.

isyan.jpg

İsyan

25 Eylül 2026 Sinemada | 1s 35dk | Aksiyon
Yönetmen Jean-François Richet
| Senarist Lindsay Michel, J.P. Davis
Oyuncular: Jason Statham, Annabelle Wallis, Roland Møller
Orijinal adı Mutiny

Özet

Milyarder sanayi patronu gözlerinin önünde öldürüldükten sonra, Cole Reed suçu üstlenmek zorunda kalır ve böylece uluslararası bir komployu ortaya çıkarmak için çalışırken kaçmaya başlar.

6/10

Daha vizyona girmeden izlemiş oldum,.Jason Staham filmlerini severim ama bu sefer olmamış , klişe sarmadı.

ongoru.png

Öngörü

Vizyon tarihi belirsiz | Romantik
Yönetmen Ali Bilgin
| Senarist Sema Ergenekon
Oyuncular: Hilal Altınbilek, Serkan Çayoğlu, Olcay Yusufoğlu

Özet

Selen, rüyalarında başkalarının geleceğini görebilen özel bir yeteneğe sahiptir. Bu sıra dışı güç, hem kendi hayatını hem de çevresindekilerin kaderini değiştirme arzusunu beraberinde getirir. Ancak gördüğü bir öngörü, Selen’i beklenmedik bir aşka ve zorlu bir sınavın tam ortasına sürükler. Kemal ile kesişen yollar, aşk ve tehlike arasında ince bir çizgide ilerleyen bir mücadeleyi başlatır. Selen’in alacağı kararlar, yalnızca kendi kaderini değil, Kemal’in geleceğini de kökten değiştirecektir.

7/10

Farklı fim , oyunculuk uyumları iyi , dram yönü baskın, beğendim.

Son düzenleme:

Geri