Arkadaşlar umarım sizde de işe yarar ise İnat Box mevzusunu şimdilik kapatacağız yeni güncelleme gelene kadar lütfen kendi cihazlarınızda deneyiniz.
1. Önce Google Play Store versiyon güncellemesini kontrol ediniz. Varsa yeni sürüme güncelleyiniz.
2. Google Play uygulamalarını güncelleyiniz
3. Şu dosyaları indiriniz (Şifre: 111)
Kod:Kod içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
4. AuroraStore (BIackEagle) daha sonra bunu indirip kurup tüm güncelleştirmeleri yapınız.
5. İnat Box (BIackEagle) yükleyiniz
Yöntem işe yarar ise lütfen 1 beğeni, teşekkürü çok görmeyiniz
"Umarım Güle Güle kullanırsınız(BIack Eagle)'dan Selam ve Saygılarımla..."
VirusTotal:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
İnat TV de reklam nasıl engelliyebilirim ya da reklamsız uygulama varsa link paylaşır mısınız
Çalışmıyor o zaman
Link acilmiyor
nomal yayın akışında reklam yokki sadece kanal gecişlerinde arada reklam var o kadarda olsun bari cok reklam geliyorsa yayın akışında o sizden kaynalnan bişey olsa gerek ben yıllardır izliyorum öyle bir sorun olmuyorReklam sorun Deyıl ama reklam gelınve takılıyor ve hıc bırsey olmuyor
Buda insanı yoruyor
Modlu yapıldı forumu takip etİnat TV de reklam nasıl engelliyebilirim ya da reklamsız uygulama varsa link paylaşır mısınız
Beni bilen biliyor kardeşim, ağzımı bozdurma benim canın sıkılıyo diye millete salça olmaya çalışma!üç beş gün sonra ağlamayın hesabım ele geçti baramı caldılar diye bu kadar kötülenen uygulamanın hala modlusu isteniyor otus saniye reklam izlememek için formma girerken bile reklam var yakında bunuda modlarsınız emeğe saygı duyun biraz
tabi bu arada dünya kakar uygulama var ama genede vazgecilmeyen inat ve reç var
Bu yorumu beğenenlere uygulamadaki tüm emeklerim haram zıkkım olsun.üç beş gün sonra ağlamayın hesabım ele geçti baramı caldılar diye bu kadar kötülenen uygulamanın hala modlusu isteniyor otus saniye reklam izlememek için formma girerken bile reklam var yakında bunuda modlarsınız emeğe saygı duyun biraz
tabi bu arada dünya kakar uygulama var ama genede vazgecilmeyen inat ve reç var
Bloklayın geçin . Hep aynı sözler. Muhtemelen yan hesapBu yorumu beğenenlere uygulamadaki tüm emeklerim haram zıkkım olsun.
Sizin ne faydanız varda foruma faydası olanlara laf söyleme hakkını, haddinizi de bilmeyerek söyleyebiliyorsunuz???Bloklayın geçin . Hep aynı sözler. Muhtemelen yan hesap