Frekans Rehberi - Güncel uydu frekanslarını gösteren uygulamam yayında

Puan 34
Çözümler 0
@magicspears
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir üzerinde çalıştığım Frekans Rehberi uygulaması artık Google Play’de yayında.

İndirmek için :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

İnternet sitesinden detaylı inceleyebilirsiniz.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

banner.png

Uygulamanın amacı, desteklenen uydulardaki TV ve radyo kanallarının güncel frekans bilgilerine hızlı ve sade bir şekilde ulaşmayı kolaylaştırmak.

Şu anda toplam 10 uydu destekleniyor:

• Türksat 42.0°E
  • Hot Bird 13.0°E
  • Eutelsat 16.0°E
  • Astra 19.2°E
  • Astra 23.5°E
  • Astra 28.2°E
  • Hellas Sat 39.0°E
  • Azerspace 46.0°E
  • TürkmenÄlem / MonacoSat 52.0°E
  • Thor 0.8°W

Uygulamada kanal adıyla arama, uydu/konum, yayın türü, çözünürlük ve transponder bazlı filtreleme yapılabiliyor. Frekans bilgileri düzenli olarak güncelleniyor ve kanal/frekans değişikliklerini takip etmek mümkün.

screenshot-4.jpgscreenshot-10.jpgscreenshot-9.jpg
Sürekli izlediğiniz ve istediğiniz kanalları favorilere ekleyerek de inceleyebilirsiniz.
Hızlı bir şekilde paylaşım da yapabilirsiniz.

screenshot-7.jpgscreenshot-8.jpgscreenshot-13.jpg

Türksat tarafında kanal logoları da destekleniyor. Son güncellemede eksik logo eşleşmeleri, uydu sıralamaları ve filtreleme ekranları da iyileştirildi.

Uygulama sade ve hızlı olacak şekilde hazırlandı; özellikle uydu cihazı kurulumu yapanlar, çanak ayarıyla ilgilenenler veya güncel frekansları takip etmek isteyenler için pratik bir yardımcı olmasını amaçladım.

Kullanan arkadaşların hata, eksik kanal/frekans veya geliştirme önerilerini paylaşması çok faydalı olur. Gelen geri bildirimlere göre uygulamayı geliştirmeye devam edeceğim. Uygulamam ücretsizdir. Reklamsız versiyonunu satın alarak destek olabilirsiniz.

-Uygulama düşünce olarak güzel, uygulamayı telefonuma kurdum hem de premium olarak satın aldım fakat nacizane bir kaç öneri sunabilir miyim?
1- Türksat uydusunu tek çatı altında toplasaydınız,
2- Örneğin Türksat uydusunu listeden seçince bu uyduya bağlı tüm frekanslar listeye dökülse,
3- Uydu isimleri, tür, yayın, tp gibi yazılar tam okunamıyor, listeye sığmıyor, aşağı doğru biraz daha uzatabilirsiniz.
4- Aradığımız kanal adını veya frekansı bulduktan sonra herhangi bir boşluğa tıklayınca bilgi barı kaybolsa....

-Uygulama düşünce olarak güzel, uygulamayı telefonuma kurdum hem de premium olarak satın aldım fakat nacizane bir kaç öneri sunabilir miyim?
1- Türksat uydusunu tek çatı altında toplasaydınız,
2- Örneğin Türksat uydusunu listeden seçince bu uyduya bağlı tüm frekanslar listeye dökülse,
3- Uydu isimleri, tür, yayın, tp gibi yazılar tam okunamıyor, listeye sığmıyor, aşağı doğru biraz daha uzatabilirsiniz.
4- Aradığımız kanal adını veya frekansı bulduktan sonra herhangi bir boşluğa tıklayınca bilgi barı kaybolsa....
Konum kısmından 42 e yi seçince tüm frekansları geliyor.
Türksat zaten tek çatı altında. Diğer uydularda öyle.
Yazıların okunmasında da bir problem yok. Sanırım filtrelemelerin tamamını incelememişsiniz...
Kanalın kartı açılınca çarpı işaretine basarak kapatabiliyorsunuz. Boş yere tıklayınca kapatılması için düzenleme yapılabilir.

Konum kısmından 42 e yi seçince tüm frekansları geliyor.
Türksat zaten tek çatı altında. Diğer uydularda öyle.
Yazıların okunmasında da bir problem yok. Sanırım filtrelemelerin tamamını incelememişsiniz...
Kanalın kartı açılınca çarpı işaretine basarak kapatabiliyorsunuz. Boş yere tıklayınca kapatılması için düzenleme yapılabilir.
-Hocam bakın benim telefonda böyle.

1788107875404.jpg

Son düzenleme:
-Hocam merhabalar, uygulamaya eğer mümkünse aşağıdaki resimdeki gibi TKGS frekanslarını toplu halde görebileceğimiz bir ekran yapmanız mümkün mü?
-Kurulumlarda sürekli sorun çıkıyor ve insan TKGS frekanslarını hatırlayamıyor. Eğer böyle bir ekran olur oradan bakıp hepsini toplu halde görebiliriz.

tkgs.png

-Hocam merhabalar, uygulamaya eğer mümkünse aşağıdaki resimdeki gibi TKGS frekanslarını toplu halde görebileceğimiz bir ekran yapmanız mümkün mü?
-Kurulumlarda sürekli sorun çıkıyor ve insan TKGS frekanslarını hatırlayamıyor. Eğer böyle bir ekran olur oradan bakıp hepsini toplu halde görebiliriz.

Ekli dosyayı görüntüle 31614
Bugün eklerim. Ufak bir düzeltme yayınlandı. Menüleri kontrol edin. Bir önceki yazı tipi sorunu düzelmiş olması gerekli.

tkgs varmış ya boşa uğraştık resmen eyw

Son düzenleme:
Uygulamayı güncelleyip deneyebilirsiniz. TKGS eklendi.

Uygulamayı güncelleyip deneyebilirsiniz. TKGS eklendi.
-Uygulamayı güncelledim TKGS bilgisi gelmedi, bende kaldırdım yeniden kurdum geldi hocam. Allah razı olsun on numara bir iş yaptınız. Artık çatılarda TKGS frekansı neydi diye uğraşmayacağız :)

-Uygulamayı güncelledim TKGS bilgisi gelmedi, bende kaldırdım yeniden kurdum geldi hocam. Allah razı olsun on numara bir iş yaptınız. Artık çatılarda TKGS frekansı neydi diye uğraşmayacağız :)
Teşekkür ederim. Sırada Stream Core Player var. Az kaldı.:)

Geri