Kekik Akedemi Döndü (Coudstream)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiçbirini kabul etmiyor

paylaşım için teşekkür ederim. Benim içinönemli olan kısım bu. Çalışırsa kaymaklı ek ek kadayıfı 👍🤣🤣🤣

Eski repo milleti galyana getirmeyelim her gördüğünüz repo yeni değildir bu repo gibi bir sürü var örnek bakabilirsin daha bugün acilmis ve adam 15dk once güncellemis ustelik sponsorlu birde

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

hiçbirini kabul etmiyor

Coldstream aç Ayarlar dan - Eklentiler Gir - En Altda Sağda, Depo Ekleye Tıkla - Gelen pencerede, (Depo adını boş bırak) URL bölümüne aşağıdaki linki yapıştır. Yada ( cs-rasman ) Yaz.
Depo ekle butonuna bas. - Depo Aç de - Açılan siteleri en sağda bulunan aşağı ok işaretine basarak indir.
Sonra Ana sayfaya dön sağ üsten eklenti seç ve izle.

Link:

Kısa KOD: cs-rasman

Eski repo milleti galyana getirmeyelim her gördüğünüz repo yeni değildir bu repo gibi bir sürü var örnek bakabilirsin daha bugün acilmis ve adam 15dk once güncellemis ustelik sponsorlu birde

Vpn ile de denedim açamadım. Paylaşım için teşekkürler

Rasman kekik benzeri yapmış.
İste buna kekikakademi geri döndü tabirini kullanman doğru degil bu bildiğin alıntı kraptora yapilan gibi ana repoyu alıp duzeltip paylaşıyorlar

Vpn ile de denedim açamadım. Paylaşım için teşekkürler
Henüz reponun yönlendirmesi yok sanki bu kullanıcı sponsor almis belki sağlamdır reposu ilerde Denemek lazim 20dk önce güncellenmiş

kısa kod Android tvde olmadı uzun kod okey emeği geçen herkese teşekürler

Elinize sağlık hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri