Emileyt IPTV Player: Cebinizden Salonunuzdaki Televizyona, Tek Uygulamada Eksiksiz Bir İzleme Deneyimi

iOS uygulamasının en güncel versiyonu yayında.
Bu sayede daha önce söz verdiğimiz @tosyaagackakan @Yıldırım @Abim @ibrahimbey @torosbeyi07 @a008mania @anka06 @ibrahimgumus7 @Argaic @realperfect @mehmett kullanıcılara DM den Promosyon kodları gönderilmiştir. Yapmadıysanız Yorum ve değerlendirme yaparsanız çok memnun olurum.

Tekrar sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.
Keyifli seyirler dilerim.

@akemals Mi Box'unuzda Android olduğu için ve android hesabınıza tanımlanacağı için kullanabilirsiniz

@danialliuzzidre hocam en son sürümüne mi indirdiniz zira ben en çok pcde kullanıyorum ve bahsettiğiniz sorunları hiç yaşamadım Windows 11 pro kullanıyorum 25H2
Ne yapmamız lazım peki

Emileyt IPTV Player: Cebinizden Salonunuzdaki Televizyona, Tek Uygulamada Eksiksiz Bir İzleme Deneyimi

IPTV kullananların çoğu aynı hikayeyi yaşamıştır: bir uygulama telefonda güzel çalışır ama TV'de kumandayla kullanılamaz hale gelir; bir başkası hızlıdır ama listeniz büyüdüğünde donar; bir diğeri de bağlantı koptuğunda saatlerce indirdiğiniz filmi çöpe atmanızı ister. Emileyt IPTV Player, tam olarak bu sorunları ortadan kaldırmak için sıfırdan, tek bir kod tabanıyla ama beş farklı platforma (Android telefon, Android TV, iPhone/iPad, Windows masaüstü ve LG webOS Smart TV) özel deneyimler sunacak şekilde geliştirildi. Aşağıda uygulamanın gerçekte ne yapabildiğini, satır satır anlatıyorum.

Hemen İndirin:
▸ Google Play (Android Telefon & TV):
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

▸ App Store (iPhone & iPad):

▸ Windows için indirin (.exe):

1. Her Kaynaktan, Saniyeler İçinde Kurulum

Emileyt Player, IPTV dünyasının tüm yaygın kaynak türlerini destekler: M3U/M3U8 linki, Xtream Codes API bilgileri (sunucu, kullanıcı adı, şifre) ya da doğrudan cihazınızda duran yerel bir M3U dosyası. Link kopyalamakla uğraşmak istemiyorsanız, kaynak alanının yanındaki klasör ikonuna dokunup dosyanızı doğrudan telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan seçebilirsiniz — ve bu artık televizyon tarafında da mümkün: TV uygulamasına da, telefonda zaten sevdiğiniz "cihazdan dosya seç" özelliğinin uzaktan kumandayla (D-pad) kullanılabilen tam karşılığını ekledik.

Televizyonda klavyeyle uzun link yazmaktan sıkıldıysanız, işte gerçek bir kolaylık: QR kod ile hızlı kurulum. TV uygulamasını açtığınızda ekrana bir QR kod düşer, telefonunuzun kamerasıyla okutursunuz, bağlantı bilgilerinizi rahatça telefonunuzdan girersiniz ve kurulum saniyeler içinde TV'nize otomatik aktarılır. Klavyeyle tek tek harf aramak artık geçmişte kaldı.

Xtream Codes hesabı ekleyenler için ayrıca büyük bir performans yatırımı yaptık: "Lazy-Load" (Tembel Yükleme) mimarisiyle uygulama artık binlerce dizi barındıran devasa bir hesabı bile saniyeler içinde listeler — sistem sadece o an dokunduğunuz dizinin bölümlerini indirir, arka planda gereksiz veri çekip cihazınızı yormaz. M3U bağlantısı kullananlar için de indirme süreci artık donuk bir ekran değil, gerçek zamanlı ilerleyen bir yükleme çubuğuyla saniye saniye takip edilebiliyor.

2. Kaybolmadan Gezinme: Canlı Yayın, Film, Dizi, Akıllı Arama ve Kategori Yönetimi

İçerik hacmi büyüdükçe düzen şart. Emileyt, Canlı Yayın / Film / Dizi olmak üzere üç net kutuya ayrılmış bir ana ekranla başlar, karmaşık menülerde kaybolmazsınız. Global arama sayesinde tüm kategorilerde tek seferde arama yapabilir, favori kanallarınızı işaretleyip "Sizin İçin" öneri sekmesinde kategori ve ortak kelime örtüşmesine dayalı kişisel önerilerinizi görebilirsiniz.

İzlemediğiniz yabancı kanallar veya hiç ilginizi çekmeyen kategoriler arasında boğulmak istemiyorsanız, yeni Kategori Yönetim ekranı tam size göre: istemediğiniz kategorileri tek dokunuşla gizleyebilir, kalanları sürükle-bırak ile istediğiniz sıraya getirebilirsiniz — ve bu ayar Canlı/Film/Dizi modlarının her biri için ayrı ayrı hatırlanır. Ekranınızda artık sadece sizin görmek istedikleriniz var.

3. Oynatma Deneyimi: Güçlü Bir Motorun Üzerine Kurulu

Emileyt, endüstri standardı libmpv tabanlı medya motorunu kullanır — bu, TV'lerde ve düşük donanımlı cihazlarda bile yüksek performans ve geniş codec desteği anlamına gelir. Yayın kopsa bile otomatik yeniden bağlanma algoritmasıyla maç ya da dizi keyfiniz yarım kalmaz.

VOD içeriklerde oynatma hızını 1x'ten 4x'e kadar (1x / 1.25x / 1.5x / 2x / 4x) ayarlayabilir, altyazı seçimini birkaç dokunuşla yapabilirsiniz. Uygulamadan çıksanız bile Resim İçinde Resim (PiP) desteğiyle izlemeye köşede devam edebilir, Chromecast destekli bir cihazınız varsa tek dokunuşla televizyona yayın atabilirsiniz. Aynı anda 2 veya 4 kanalı bölünmüş ekranda izlemek isteyenler için Multi-View modu da hazır — üstelik PC'de fare tekerleğiyle akıcı zoom yapma imkânıyla.

4. İnternetsiz İzleme Özgürlüğü: VOD İndirme, Artık Her Platformda

Bu, son günlerin en büyük geliştirmesi: Film ve Dizi indirme özelliği artık sadece Windows'a özel değil — Android ve iOS'a da tam olarak taşındı. Sevdiğiniz bir içeriği yolda, uçakta veya internetin çekmediği bir yerde izlemek istediğinizde tek dokunuşla indirebilirsiniz.

Android'de indirdiğiniz dosyalar, uygulamaya özel gizli bir klasörde değil, cihazınızın herkese açık "İndirilenler" klasöründe saklanır — dosya yöneticinizle normal bir dosya gibi bulup istediğiniz gibi kopyalayıp taşıyabilirsiniz. iPhone'da ise Dosyalar uygulamasında, "Bu iPhone'da" altında karşınıza çıkar.

İndirme artık gerçek anlamda dayanıklı: bağlantınız koparsa, uçak moduna geçseniz ya da ekranınız kapansa bile indirme kaldığı yerden otomatik olarak devam eder — sıfırdan başlamaz. Tüm denemeler tükenip elle tekrar bastığınızda dahi indirme, diskte kalan parçadan devam eder. Kısacası: bir kez başlattığınız indirmeyi kaybetmezsiniz.

5. Elektronik Program Rehberi (EPG)

M3U veya Xtream kaynağınız EPG (program rehberi) destekliyorsa Emileyt bunu otomatik algılar ve size kanal bazlı, saat saat program akışını sunar. Şu an ne oynadığını ve sıradaki programı canlı yayın ekranında anında görebilirsiniz.

6. Aileniz İçin Tasarlanmış: Çoklu Profil, Kişiselleştirme ve PIN Koruması

Emileyt, tek hesaplı ailelerin ihtiyacını düşünerek tasarlandı. Her aile üyesi için ayrı profil oluşturabilir (Pro), her profile özel ikon ve renk seçebilirsiniz. Çocuklarınızın erişimini kısıtlamak istediğiniz profillere 4 haneli PIN koyabilir — bu PIN hem profil değiştirirken hem de uygulama o profille açılırken sorulur.

7. Şeffaf Hesap ve Bağlantı Yönetimi

"Aboneliğim ne zaman bitiyor?" ya da "Xtream hesabımı şu an başka biri mi kullanıyor?" sorularına artık sağlayıcınızı aramadan cevap bulabilirsiniz. Hesap ekranı, Xtream aboneliğinizin bitiş tarihini, eşzamanlı maksimum kullanıcı sınırını ve o an aktif olan bağlantı sayısını anlık olarak gösterir.

8. Her Ekranda Evinizde Gibi: Platform Desteği
Emileyt Player, tek bir platforma sıkışıp kalmaz — Android Telefon & Tablet, Android TV (kumanda ile tam D-pad navigasyonu), iPhone & iPad, Windows masaüstü ve LG webOS Smart TV'de çalışır. Her platform kendi kullanım şekline göre optimize edilmiştir: TV'de büyük, kumandayla odaklanabilen bir arayüz; telefonda dokunmatik ve kompakt bir tasarım; Windows'ta ise fareyle zoom yapabildiğiniz, pencere yönetimine uygun bir masaüstü deneyimi. Üstelik Windows sürümünde tüm Pro özellikler kalıcı olarak tamamen ücretsizdir.

9. Üç Dilde Konuşuyor

Uygulamanın tüm arayüzü Türkçe, İngilizce ve Almanca olarak tam yerelleştirilmiştir — tek bir ayardan dilinizi değiştirdiğinizde QR kurulum ekranından altyazı menüsüne kadar her şey seçtiğiniz dilde görünür.

10. Perde Arkası: Neden Bu Kadar Akıcı Çalışıyor

M3U/Xtream listeleri parse edilirken ve kanallar gruplanırken bu iş uygulamanın arka planında ayrı bir işlem hattında (isolate) yürütülür — yani binlerce kanallı bir liste yüklenirken bile arayüz donmaz, dokunuşlarınıza anında yanıt verir. TMDB entegrasyonu sayesinde film ve dizi kapak görselleri otomatik zenginleştirilir, ama gereksiz sorgu göndermemek için akıllıca önbelleğe alınır. Kısacası, hız sadece bir vaat değil, mimarinin kendisinden geliyor.

Özetle

Emileyt IPTV Player, bağlantınızı eklediğiniz an tüm platformlarda (Android telefon, Android TV, iOS, Windows, webOS) sizi karşılayan, gerçek anlamda tam donanımlı bir izleme deneyimidir. Kesintisiz oynatma motorundan aile profillerine, dayanıklı VOD indirmeden şeffaf hesap yönetimine kadar Emileyt yalnızca içeriklerinizi oynatmaz — kullanım şeklinizi tamamen kolaylaştırır.

İndirme Bağlantıları:
Hemen İndirin:
▸ Google Play (Android Telefon & TV):

▸ App Store (iPhone & iPad):

▸ Windows için indirin (.exe):

Emileyt IPTV & M3U Oynatıcısını geliştirmek istediğiniz özellikler ve öneriler için yorumlarınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Google Play Store veya Apple App Store* üzerinden yıldız verip yorum bırakan tüm forum/grup üyelerimize ömür boyu geçerli, reklamsız Pro Sürüm Kodu hediye ediyoruz — DM den ilgili mağazada yorum ve değerlendirmesini bana ileten kullanıcıya Promo kodunu anında gönderiyorum. İyi seyirler!

*(App Store kendi kuralı gereği sadece maksimum 1 yıllık ücretsiz abonelik veriyor. Vereceğimiz kod ile bir yıl ücretsiz, reklamsız, sınırsız profil ile kullanabilir,1 yıl sonunda isterseniz ücretli uzatabilir ya da aboneliğiniz sonlandırabilirsiniz)

Promosyon süresi neden 1 yıl?

Apple, promosyon kodlarını yalnızca abonelik ürünlerinde destekliyor ve abonelik süreleri en fazla 1 yıl olabiliyor — ömür boyu seçeneğine izin vermiyor. Bu nedenle promosyon kodları 1 yıllık ücretsiz Pro hakkı tanıyacak.

1 yılın sonunda ne olacak?

Apple'ın abonelik sistemi gereği, 1 yıllık ücretsiz süreniz dolduğunda abonelik otomatik olarak ücretli dönemle yenilenir — bu Apple'ın zorunlu politikasıdır ve bizim değiştirebileceğimiz bir durum değildir.

• Devam etmek isteyenler: Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok — abonelik ücretli olarak yenilenir ve ücret Apple ID'nize bağlı ödeme yönteminizden tahsil edilir.
  • Devam etmek istemeyenler: Süre dolmadan önce aboneliği iptal etmeniz yeterlidir. İptal etseniz bile 1 yıllık süreniz dolana kadar Pro özellikleriniz aktif kalmaya devam eder.
İptal işlemi: Ayarlar → Apple ID → Abonelikler → Emileyt IPTV Player → Aboneliği İptal Et
kardeşim mükemmel olmuş ellerinize sağlık ott player kullanıyorum fakat bu program başka bir boyut olmuş 6 tane profil ekledim banamısın demedi

kardeşim mükemmel olmuş ellerinize sağlık ott player kullanıyorum fakat bu program başka bir boyut olmuş 6 tane profil ekledim banamısın demedi
Harika geri bildiriminiz için teşekkür ederim.Her zaman daha iyisi için çabalıyoruz. Mağaza yorumunuzun ardından DM'den işletim sisteminizi bildirirseniz promosyon kodunuzu göndermek isterim

Şu an Philips Android tv ye kurdum genel çalışma si iyi ama sol taraf kategoride aşağı yukarı gezemedim. Sol kategori de secim yaptığım anda sag kanal listesine geçiyor. Turk kanallar aşağıda bir türlü ulaşamadım.
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler — bu gerçek bir hataydı, teşekkürler bulduğunuz için! Bug'ı buldum. Düzelttim.Sol kategori listesinde gezinirken odağın hemen sağ tarafa atlayıp aşağı inmenizi engellediğini tespit ettik ve düzelttik.Güncelleme geçeceğim yeni sürümü yayın irince hata ortadan kalkacak

Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler — bu gerçek bir hataydı, teşekkürler bulduğunuz için! Bug'ı buldum. Düzelttim.Sol kategori listesinde gezinirken odağın hemen sağ tarafa atlayıp aşağı inmenizi engellediğini tespit ettik ve düzelttik.Güncelleme geçeceğim yeni sürümü yayın irince hata ortadan kalkacak
Teşekkürler eline emeğine sağlık programı çok beğendim kullanma ya devam edeceğim.

Emeğine sağlık programı çok beğendim teşekkürler. Ben PC ve IOS da kullanıyorum gayet başarılı olmuş.

Emeğine sağlık programı çok beğendim teşekkürler. Ben PC ve IOS da kullanıyorum gayet başarılı olmuş.
Çok teşekkür ederim. iOS Appstore mağaza yorumunuzun akabinde iOS için Promosyon kodunu göndermek isterim.

Hem ios hem android'te denedim tvbox,tablet'te çok hızlı,emeğinize sağlık hocam 🙏
Başarılarınızın devamını dilerim.

Hem ios hem android'te denedim tvbox,tablet'te çok hızlı,emeğinize sağlık hocam 🙏
Başarılarınızın devamını dilerim.
Değerli geri bildiriminiz için ben teşekkür ederim. İyi seyirler

Çok teşekkür ederim. iOS Appstore mağaza yorumunuzun akabinde iOS için Promosyon kodunu göndermek isterim.
Hocam satın aldım kullanıyorum. Teşekkürler. Yorum yazamadım hata veriyor. İOS; in ön sürümünü kullanırken yorum yazamazsınız. Diyor anlamadım.

Hem Windows'ta hem de tv boxta günlerdir kullanıyorum. Kurulumu ve kullanımı çok kolay. Şimdiye kadar bu kadar sade ve kullanışlı iptv player görmedim.

Hocam satın aldım kullanıyorum. Teşekkürler. Yorum yazamadım hata veriyor. İOS; in ön sürümünü kullanırken yorum yazamazsınız. Diyor anlamadım.
Desteğiniz ve değerli yorumunuz için teşekkürler Evet Beta kullanıcıları Beta sürecinde iken uygulamalara değerlendirme veremiyor. Düşünmeniz yeter.

Hem Windows'ta hem de tv boxta günlerdir kullanıyorum. Kurulumu ve kullanımı çok kolay. Şimdiye kadar bu kadar sade ve kullanışlı iptv player görmedim.
Teşekkür ederim. Bunu duymak motive edici.

Desteğiniz için teşekkür ederim. Yorum yapmayı düşünmeniz bile yeter. Evet dediğiniz gibi beta kullanıcıları beta sürecindeyken yorum yapamıyor.
Değerli geri bildiriminiz için teşekkürler. Yeni özellikler yolda

Elinize sağlık promokod alabilir miyim?

🚀 Emileyt IPTV Player'a Dev Bir Güncelleme Geldi! (iOS yayında!, Google Play Store incelemede)

Son günlerde kolları sıvadık ve uygulamayı baştan aşağı güçlendiren bir paket hazırladık. Karşınıza çıkacak yenilikler:

📥 İndirme Artık Gerçekten Garanti
Yeni bir "İndirilenler" ekranı geldi — indirdiğiniz her film/dizi bölümünü tek yerden görün, oynatın, silin. İndirmeyi başlatıp "Arka Planda Devam Et" diyebilir, ne durumda olduğunu canlı ilerleme çubuğuyla takip edebilirsiniz. Ve en önemlisi: Android'de ekranınız kilitlense bile indirme artık durmuyor — cihazı Doze/uyku modundan istisna tutan özel bir arka plan servisiyle indirmeyi garanti altına aldık. iOS'ta ise indirme, işletim sisteminin kendi arka plan motoruyla çalışıyor; uygulamayı kapatsanız bile devam ediyor.

👨‍👩‍👧‍👦 Ebeveyn Kontrolü Geldi
Her profil için ayrı ayrı: istemediğiniz kategorileri gizleyebilir, kalanları istediğiniz sıraya dizebilir ve profili PIN ile koruyabilirsiniz. Çocuklarınızın neyi görüp göremeyeceğini artık tamamen siz belirliyorsunuz.

🌍 3 Yeni Dil Daha: İspanyolca, Fransızca, Rusça
Türkçe, İngilizce, Almanca'nın yanına 3 yeni dil daha ekledik. Uygulama artık toplam 6 dilde tam yerelleştirilmiş durumda. Üstelik ilk açılışta cihazınızın dilini otomatik algılayıp o dilde karşınıza çıkacak.

💾 Ayarlarınızı Yedekleyin, Telefon Değiştirin Rahat Olun
Tüm profillerinizi ve ayarlarınızı tek dokunuşla yedekleyip başka bir cihaza aktarabilirsiniz. Ayrıca artık uygulamayı ilk açtığınızda, hiçbir profil girmeden doğrudan "Yedekten Geri Yükle" diyebiliyorsunuz — yeni telefona geçenler için can kurtaran bir kolaylık.

🎵 Arka Planda Kesintisiz Ses
Uygulamayı arka plana atsanız bile ses/müzik yayınınız durmuyor, bildirimden oynat/duraklat kontrolü elinizin altında.

🖥️ Multi-View Artık Hafızalı
Çoklu ekran modunda seçtiğiniz kanallar ve düzen, uygulamayı kapatıp açsanız bile aynen sizi bekliyor.

🔥 Amazon Fire TV'de Pro Satın Alma
Fire TV kullanıcıları için de artık Pro sürüm satın alma tam olarak çalışıyor.

⌨️ PC Tarafında Küçük ama Sevimli Bir Dokunuş
Windows'ta artık Boşluk tuşuyla oynat/duraklat yapabiliyorsunuz.

Bu güncelleme iOS mağazasında yayında. Uygulamayı güncelleyerek son sürümüne erişebilirsiniz. Takipte kalın! 🎬

Hocam elin sağlık

iOS an indirim
Yorum yaptim

hocam emeginize tesekurler.kolay gelsin

Samsung tab ve tcl tv indirip deneyeceğim. Eline sağlık

Uygulama çok güzel ama premium satın alma calismiyor

Geri