Basic Player IPTV - 25.08.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam isterseniz reddit'te de paylaşın orada bu tarz işlerle ilgilenen çok oluyor. Çok güzel bir uygulama umarım milyonlar indirir.

Güzel düşüncelerin için teşekkürler, redditte genelde izin verilmiyor paylaşıma hiç başka yerde paylaşmadım henüz. Şuanda organik olarak globalde büyüyor. Dün gece rekor kırıldı globalde anlık 200 kişi aktif kullanıyordu.. Henüz 4. ayımız ve zamanla daha iyi olacaktır. Kullanıcılar çevresine önerdikçe daha da iyi olacaktır🙏

Hocam çok güzel uygulama
Çok hızlı bence cogu uygulamadan kat kat daha iyi
Eline koluna sağlık

Güzel düşüncelerin için teşekkürler, redditte genelde izin verilmiyor paylaşıma hiç başka yerde paylaşmadım henüz. Şuanda organik olarak globalde büyüyor. Dün gece rekor kırıldı globalde anlık 200 kişi aktif kullanıyordu.. Henüz 4. ayımız ve zamanla daha iyi olacaktır. Kullanıcılar çevresine önerdikçe daha da iyi olacaktır🙏
bundan sonra tavsiye listemde 1. sırayı alacak hocam arkadaşlarıma da önereceğim çünkü hem ücretsiz hem de çok kaliteli bir program nazar değmesin maşallah.

Ama allta rekmlar var o yüzden dedim,reklam izleyin diyo ilk açılışta
ilk açılışta reklam izleyin diye bir zorunluluk çıkmaz. sadece altta varsa banner reklam gelir. Dilerseniz hiç görmemek için 2 reklam izleyip 24 saat tamamen kaldırabilirsiniz. Zorunlu olarak kaldırdım premiumu çünkü forumda evet kullanılıyor ama son 1 ayda 3 bin indirme oldu ve genel kitle güney Amerika/Asya üzerine. Bu ülkelerdekiler satın alımda zorlanıyorlar. Herkes kullanabilsin istediğim için bu modele geçildi.

Ellerine sağlık

Amazon firestick cihazı ile google play uyumsuzluğu nedeniyle bu güzel uygulamayı firestickte kullanamıyorum. Kendini kapatıyor. Çok zor değilse bu konuya çözüm getirebilirmisiniz. ?

Amazon firestick cihazı ile google play uyumsuzluğu nedeniyle bu güzel uygulamayı firestickte kullanamıyorum. Kendini kapatıyor. Çok zor değilse bu konuya çözüm getirebilirmisiniz. ?
dm kontrol eder misiniz ?

pc icin varmı güzel iptv uygulaması

1788543303448.png

@Sinetech YouTube videosundaki Windows WSA kurulumunu adım adım yaparak uygulamayı sorunsuz kullanabilirsiniz. Emülatör desteği sayesinde hem klavye hem fare ile tüm işlemler eksiksiz ve çok hızlı şekilde çalışmakta. Video linki ;

Lütfen videoyu atlamadan izleyin,en ufak bir işlemi atlarsanız hata ile karşılaşırsınız.

Ustam adı üstünde basit iptv oynatıcısı hafif cillop gibi hızlı çalışıyor herşeyi elimizde telefonumdan ayarlıyorum verileri yükle
VESTEL ANDROİD TV keyfine bakıyorsun emeğinize sağlık olsun..(İŞİTME ENGELLİYİM)

-Basic Player'e güncelleme geldi.

Basic Player IPTV uzun süredir hatasız olarak devam etti. 30 günlük gözlem sürecinde hatasız olduğunu artık gözlemlemiş oldum.. Bu süreçten sonra uzun süre güncelleme yapmayı düşünmüyorum kritik bir sorun olmadığı sürece. Değeri bilindikçe zamanla yükselmeye devam edecek... Bu süreçte desteği olan herkese teşekkürler..

Bu projenin başlangıcı ile şuan arasında dağlar kadar fark var,aylar süren bir çalışma sonucu kusursuz bir player ortaya çıktı. Binlerce lira verip alacağınız uygulamalardan %20 verimini alamazsınız onu da belirteyim. Cihaz sınırı yok,liste sınırı yok, ücret yok, keyifle kullanın.

Yeni projede görüşmek üzere sevgiler,saygılar...

Geri