Basic Player IPTV - 25.08.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ustam uygulamayı güncelledim,güzel olmuş eline sağlık, ekranı dolduruyor, visual efekti değiştirmişsin güzel ama bu modelin başkası varsa bunun sanki müzikle birlikte değil de kendi kafasına göre hareket ediyor gibi, bu modelin müziğin ritmine daha uygun hareket edenler var eğer mümkünse , gerçi sen yaparsın eminim...
Tekrardan çok teşekkürler, sayende istediğim gibi bir ipradyo uygulama oldu...
O kolay ama küçük paketler arıyorum bi süre deneme yanılma yapıcam visual için. Normalde benim uygulama zaten 9mb/14mb civarı iniyor cihaza göre ama ses algılayan visual paketleri 50mb civarı ve arka planda bir işlemci yükü oluşturuyor... Bakalım düşük sistem destekli paket bulursam eklerim..... Araç kumandası işlevi gelmiş mi kontrol eder misiniz?

O kolay ama küçük paketler arıyorum bi süre deneme yanılma yapıcam visual için. Normalde benim uygulama zaten 9mb/14mb civarı iniyor cihaza göre ama ses algılayan visual paketleri 50mb civarı ve arka planda bir işlemci yükü oluşturuyor... Bakalım düşük sistem destekli paket bulursam eklerim..... Araç kumandası işlevi gelmiş mi kontrol eder misiniz?
Şimdi kontrol ettim arçtaki düğmeler uygulamada çalişmıyor, ama geçen de yazdım bu o kadar da önemli değil, ekrandan kontroledebiliyorum, benim için uygulama açıldığında en son kaldığı yerden çalmaya başlaması daha önemli bunu yaparsanız daha iyi olur.

Şimdi kontrol ettim arçtaki düğmeler uygulamada çalişmıyor, ama geçen de yazdım bu o kadar da önemli değil, ekrandan kontroledebiliyorum, benim için uygulama açıldığında en son kaldığı yerden çalmaya başlaması daha önemli bunu yaparsanız daha iyi olur.
Araç düğmeleri konusunda ayrı kutu kullandığınız için artık o noktada bir çıkış bulamadım. Global butonlar atandı ama araç beyni görmüyor demekki....

Uygulama açıldığında son yerden açılma uygulamama uygun değil. Biliyorsunuz zaten arka planda aslında normal bir hls vs. bir kanal oynuyor biz siyah ekranda durmasın diye radyo modunu yaptık. Uygulama navigasyonu açısından pek sağlıklı bir senaryo değil. Şuan bu şekilde kalacak.

Uygulamayı yeni keşfettim, oldukça başarılı. Sadece localsend ile kopyaladığım urlyi url kısmına yapıştıramıyorum. Cloudstreamde olduğu gibi kopyalanan içerik otomatik m3u kısmında çıksa çok iyi olurmuş Başarılar dilerim.

2 adet lisans bilgisi ilettim. Teşekkürler şimdiden.

Uygulamayı yeni keşfettim, oldukça başarılı. Sadece localsend ile kopyaladığım urlyi url kısmına yapıştıramıyorum. Cloudstreamde olduğu gibi kopyalanan içerik otomatik m3u kısmında çıksa çok iyi olurmuş Başarılar dilerim.

2 adet lisans bilgisi ilettim. Teşekkürler şimdiden.
öneri için teşekkürler,değerlendireceğim. Cihazlarınızı tanımlıyorum,keyifli seyirler.

tekrardan emeğinize sağlık. uygulamanızı primestore uygulama mağazamızda geliştirici olarak uygulamaya katılıp paylaşmanızdan memnuniyet duyarız . bilgi için dm den yazabilirsiniz. Forumda ortak bir birlktelik sağlamak hedefimiz için iyi olacaktır.

tekrardan emeğinize sağlık. uygulamanızı primestore uygulama mağazamızda geliştirici olarak uygulamaya katılıp paylaşmanızdan memnuniyet duyarız . bilgi için dm den yazabilirsiniz. Forumda ortak bir birlktelik sağlamak hedefimiz için iyi olacaktır.

teşekkürler,sizinde elinize sağlık. Müsait zamanda detaylı inceleyeceğim.

Sevgili arkadaşlar uygulamayı premium kullanmak isteyenler pazartesiye kadar cihazlarını iletirse sevinirim. Sistem değişimi olacak pazartesi sonrası yeni premium vermeyeceğim. Daha önce premium olanlar etkilenmeyecek.

Premium almak isteyen Forum üyeleri uygulamayı indirip Ayarlar>Premium sayfası altında bulunan Cihaz Kimliğini iletebilirler.

Üstad ben daha önce deneyimlemiştim, arm v7 zidoo için playstore harici olmadığı için kullanamamıştım; dolayısı ile premium kod da almamıştım. şimdi primo store içinden indirilince aynı durumla karşılaşır mıyım? Onu kurup işlemleri yapmak isterim. Teşekkürler

Üstad ben daha önce deneyimlemiştim, arm v7 zidoo için playstore harici olmadığı için kullanamamıştım; dolayısı ile premium kod da almamıştım. şimdi primo store içinden indirilince aynı durumla karşılaşır mıyım? Onu kurup işlemleri yapmak isterim. Teşekkürler
bir sorun olmayacaktır. Kurulumu yapıp iletin 🙏

bir sorun olmayacaktır. Kurulumu yapıp iletin 🙏
Üstad ilginize teşekkür ederim.
Öncelikle kurulum yaptım, bende ki box zidoo z9x pro kaliteli bir medya oynatıcı. Uygulamanızı kurduğumda izlenimlerim; Başarılı ve görsel olarak son derece güzel renk tonlu arayüz, bir ıptv kurdum ve canlı,film,dizi denedim. Olağanüstü bir uygulama olduğunu ve açıkça belirtmek gerekirse; tvmate le yarışacak kadar güzel olduğunu yaptığım testlerde gördüm ki tvmate den daha iyi yönleri; 4k hdr dolbatmos yayınları hem tv de hem medya player ekranında gösteriyor, kanal geçişleri e2 uydu alıcıları ile aynı şuana kadar kullandığım tüm ıptv oynatıcılarından hızlı kanal geçişi var ki lg oled c1 kullanıyorum ona fark atıyor. Filmlerde dizilerde altyazı seçenekleri çok güzel olmuş, yaptığım incelemeler basic player perfect player olmuş, Elinize ve emeğinize sağlık. Gerçekten harika bir uygulama izniniz olur da premium tanımlarsanız artık birinci uygulama olarak kullanmak isterim. Teşekkürler

Üstad ilginize teşekkür ederim.
Öncelikle kurulum yaptım, bende ki box zidoo z9x pro kaliteli bir medya oynatıcı. Uygulamanızı kurduğumda izlenimlerim; Başarılı ve görsel olarak son derece güzel renk tonlu arayüz, bir ıptv kurdum ve canlı,film,dizi denedim. Olağanüstü bir uygulama olduğunu ve açıkça belirtmek gerekirse; tvmate le yarışacak kadar güzel olduğunu yaptığım testlerde gördüm ki tvmate den daha iyi yönleri; 4k hdr dolbatmos yayınları hem tv de hem medya player ekranında gösteriyor, kanal geçişleri e2 uydu alıcıları ile aynı şuana kadar kullandığım tüm ıptv oynatıcılarından hızlı kanal geçişi var ki lg oled c1 kullanıyorum ona fark atıyor. Filmlerde dizilerde altyazı seçenekleri çok güzel olmuş, yaptığım incelemeler basic player perfect player olmuş, Elinize ve emeğinize sağlık. Gerçekten harika bir uygulama izniniz olur da premium tanımlarsanız artık birinci uygulama olarak kullanmak isterim. Teşekkürler
Bu güzel geri bildirim için teşekkürler. Basic Player IPTV mottosu "Basit,Sade,Hızlı" olarak yola çıktı. En düşük donanımlı cihazlarda dahi akıcı bir deneyim sağlamayı amaçlıyor. Sizin cihazınız gibi ultra bir cihazda deneyim kat ve kat iyi olduğuna şüphem yok. Premium tanımlaması cihazınıza yapıldı. Keyifli seyirler dilerim :)

Basic Player IPTV | Basit, Sade, Hızlı
Herkese iyi forumlar.
Nisan ayından bu yana üzerinde çalıştığım ve geliştirdiğim Basic Player IPTV yeni sürümü yayında. Piyasadaki karmaşık arayüzlerden uzak, "basit, sade ve hızlı" mottosuyla; en düşük donanımlı cihazlarda bile akıcı çalışacak, teknik detaylarda boğulmadan herkesin rahatça kullanabileceği bir altyapı hedefledim.
Şu an 4.000+ indirme ve günlük 200 aktif kullanıcıyla yoluna devam eden uygulama, gelen geri bildirimlerle her geçen gün daha stabil hale geliyor.
⚠️ Önemli Yasal Bilgilendirme
Basic Player IPTV yalnızca bir medya oynatıcısıdır. Uygulama içerisinde herhangi bir yayın, kanal, film, dizi veya telifli içerik barındırılmaz, satılmaz ya da sağlanmaz. Kullanıcıların kendi m3u dosyalarını, linklerini veya Xtream Codes aboneliklerini ekleyerek kendi yasal içeriklerini oynatmaları için geliştirilmiştir.
Öne Çıkan Özellikler
Akıllı Cihaz Tanıma: Tek bir uygulama altyapısı olmasına rağmen; akıllı cihaz tanıma sistemi sayesinde telefonda mobil arayüz, Android TV / TV Box cihazlarında ise tamamen kumandaya optimize edilmiş özel TV arayüzü devreye girer.
Google Drive Senkronizasyonu: Giriş ekranında Google ile oturum açarak, mobilde yüklediğiniz listeleri TV'de hiçbir link girmeden aynı Gmail hesabı ile tek tıkla senkronize edebilirsiniz. Favoriler, liste sıraları, gizli gruplar ve izleme geçmişiniz ve daha fazlası cihazlar arasında eşleşir.
Esnek Giriş Seçenekleri: Xtream Codes API girişi, M3U link girişi veya doğrudan cihaz hafızasından dosya (.m3u) ekleme imkanı. Ayrıca ana ekranda hızlı Google ile giriş desteği bulunur.
Kanal ve İçerik Sıralama: Canlı TV sekmesinde kanalları, ayrıca genel kategoriler içindeki klasörleri kumandada OK tuşuna basılı tutarak ya da mobilde parmağınızla basılı tutarak yukarı ve aşağı kolayca sıralayabilirsiniz.
Kumanda Optimizasyonu: Kumanda uyumluluğu için uzun test süreçleri yürütülmüştür. Emülatörlerden en düşük donanımlı TV box'lara kadar farklı cihazlarda test edilerek optimize edilmiştir.
Hızlı Geçişler ve Tarama: Player içerisindeyken sol tuş ile kanallar arası hızlı geçiş, dizilerde ise sezon ve bölüm geçişleri hızlıca yapılabilir.
Güçlü Oynatıcı Altyapısı: Dolby görüntü/ses destekleri ve HDR içerikler dahil yüksek codec gerektiren dosyalar cihaz desteğine göre hızlıca çözümlenir.
Kaldığın Yerden Devam Et: Yarım bıraktığınız içerikler kaldığınız dakikadan devam eder.

Abonelik ve Forum Üyelerine Not

Uygulama, sürdürülebilir geliştirme süreci için 1 haftalık deneme süresi sonrasında aylık/yıllık abonelik modeliyle çalışmaktadır.

Uygulama forum üyelerimize ücretsizdir!

Uygulamayı kurduktan sonra Ayarlar > Premium Abonelik bölümünde yer alan Cihaz ID numarasını bana özel mesaj (DM) ile iletmeleri durumunda ücretsiz premium tanımlaması yapılacaktır. (Birden fazla cihaz kurduysanız her birinin ID'sini ayrı ayrı iletebilirsiniz).

İndirme ve Geri Bildirim
Uygulamayı Google Play Store üzerinden inceleyebilir ve indirebilirsiniz:

👉
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Uygulamanın gelişimi açısından olumlu veya olumsuz tüm yapıcı geri bildirimlerinizi, hata bildirimlerinizi ve önerilerinizi saygı çerçevesinde bekliyorum. Play Store üzerinden yapacağınız puan ve yorumlar da bu süreçte oldukça destekleyicidir.
Herkese iyi forumlar, keyifli seyirler dilerim.
Elerine saglik. Yayin baglantisi cok kesiliyor

Elerine saglik. Yayin baglantisi cok kesiliyor
Uygulamada sorun olmaz. Binlerce linkte test edildi. Yüzlerce kullanıcısı var. Kullandığınız içerik servisini kontrol edin. Keyifli seyirler

Selamlar, bugün uygulamanın yeni sürümü yayına girdi.
Bu yeni sürümde Premium olayını kaldırarak tüm dünya için sınırsız kullanıma açıldı. Daha önce premium olan kişilerin bir önemi kalmadı,artık herkes eşit.
Yeni sürümde reklamlı modele geçildi. Bu benim istediğim bir şey değildi ancak uygulamaya globalde günlük 200-300 arası yeni kullanıcı geliyordu ve bu kişiler 1 hafta sonunda deneme süresi bitince satın almaları gerekiyordu. Forumdaki kişiler zaten bu kısıtlamaya dahil değillerdi. Avrupa ülkelerinden 1 hafta sonunda abonelik almayı başardım ancak trafiğimin yüksek olduğu güney Amerika ve asya bölgesi bu satın alma yerine mailler atarak reklam olsun isteğinde bulunuyorlar. Ücret ödemek istenmiyordu ve 1 hafta sonunda mecbur uzaklaşılıyordu...
Yeni sürümde adil ve herkese açık olması adına reklam modeline geçildi ancak merak etmeyin önünüze tam ekran reklamlar çıkmıyor, dilerseniz ayarlardan 24 saat reklamsız modeli de aktif edebilirsiniz...

Satın alım yapan üyelerin hakkına girmemek için tüm ücretleri geri iade edildi.

Basic Player IPTV son 1 aydır bug,kilitlenme analizi gelmeyen,tamamen stabil ve kararlı sürümüne artık ulaşmış durumda.
Kullananlar zaten rahatlığını,kolaylığını ve hızını biliyor çok anlatmaya gerek yok.

Keyifli seyirler 🙏

Yalan yok ustam Basic player 10 numara adından anlaşıldığı gibi Basit iptv oynatıcısı ve bana göre Vestel android tv de en iyiler
1.Mert Stream TV
2.Basic Player
Bu ikisi mükemmel bana göre başka bir iptv oynatıcısına gerek yok...
Emeğinize sağlık ustam...
ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN İNŞALLAH...

Yalan yok ustam Basic player 10 numara adından anlaşıldığı gibi Basit iptv oynatıcısı ve bana göre Vestel android tv de en iyiler
1.Mert Stream TV
2.Basic Player
Bu ikisi mükemmel bana göre başka bir iptv oynatıcısına gerek yok...
Emeğinize sağlık ustam...
ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN İNŞALLAH...
Güzel düşüncelerin için teşekkürler, keyifli seyirler 💫

Bazı kişiler Gmail ile oturum açma olayını yanlış anlamış. Detaylı açıklaması;
Gmail ile oturum açmak zorunlu değil, sadece cihazları arasında eşleşme yapmak isteyenler kullanabilir.
Örnek Senaryo;
Tv ve mobilde aynı gmail ile oturum açıksa,mesela forumda birisi liste paylaştı telefondan listeyi eklerseniz Tv de kumandayla girmeye uğraşmadan direkt listenizi görürsünüz.
Favori,kaldığın yerden devam,kilitli klasörler,kanal ve klasör sıralamalarınız hepsi tüm cihazlarda aynı şekilde ortak çalışır.
Senkronda kullanılan sistem sektörün en güvenli altyapısını kullanır,listeleriniz sitelerden vs. giriş yapılan sistemler gibi 3. şahıslar tarafından okumaya karşı güvenliklidir.

Sevgili arkadaşlar uygulamayı premium kullanmak isteyenler pazartesiye kadar cihazlarını iletirse sevinirim. Sistem değişimi olacak pazartesi sonrası yeni premium vermeyeceğim. Daha önce premium olanlar etkilenmeyecek.

Premium almak isteyen Forum üyeleri uygulamayı indirip Ayarlar>Premium sayfası altında bulunan Cihaz Kimliğini iletebilirler.
Selamlar,ben ilk üyelerdenim ama şuan reklam çıkıyor, premium üyeliğim silinmiş,telefonum huaewi

Selamlar, bugün uygulamanın yeni sürümü yayına girdi.
Bu yeni sürümde Premium olayını kaldırarak tüm dünya için sınırsız kullanıma açıldı. Daha önce premium olan kişilerin bir önemi kalmadı,artık herkes eşit.
Yeni sürümde reklamlı modele geçildi. Bu benim istediğim bir şey değildi ancak uygulamaya globalde günlük 200-300 arası yeni kullanıcı geliyordu ve bu kişiler 1 hafta sonunda deneme süresi bitince satın almaları gerekiyordu. Forumdaki kişiler zaten bu kısıtlamaya dahil değillerdi. Avrupa ülkelerinden 1 hafta sonunda abonelik almayı başardım ancak trafiğimin yüksek olduğu güney Amerika ve asya bölgesi bu satın alma yerine mailler atarak reklam olsun isteğinde bulunuyorlar. Ücret ödemek istenmiyordu ve 1 hafta sonunda mecbur uzaklaşılıyordu...
Yeni sürümde adil ve herkese açık olması adına reklam modeline geçildi ancak merak etmeyin önünüze tam ekran reklamlar çıkmıyor, dilerseniz ayarlardan 24 saat reklamsız modeli de aktif edebilirsiniz...

Satın alım yapan üyelerin hakkına girmemek için tüm ücretleri geri iade edildi.

Basic Player IPTV son 1 aydır bug,kilitlenme analizi gelmeyen,tamamen stabil ve kararlı sürümüne artık ulaşmış durumda.
Kullananlar zaten rahatlığını,kolaylığını ve hızını biliyor çok anlatmaya gerek yok.

Keyifli seyirler 🙏
hocam isterseniz reddit'te de paylaşın orada bu tarz işlerle ilgilenen çok oluyor. Çok güzel bir uygulama umarım milyonlar indirir.

Geri