Kekik Akedemi Döndü (Coudstream)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soulful

Üye
Puan 23
Çözümler 0
@Soulful
Merhaba millet Size kekik akademinin yeni linkini paylaşmaktan gurur duyarım😄😄
Beğeni tebrikler kabul edilir.😄

Link:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

KlSA KOD: cs-ramsan

💣💣BOOOMM💣💣

Son düzenleme:
Eklenti adı ne

Merhaba bilgisizliğimi mazur görün lütfen. Miboxda yüklü cloudstreame bunu nasıl tanıtıyoruz. Ben ilk kurduğumda depo ekle adı ve kısa kodunu yazıyordum oluyordu.

eski bir depo 10 aydır hiçbir işlem yapılmamış başkasına ait bir depo. Kekikakedemiyi yapan kendi apk sıyla(watchbuddy) burada bilgi veriyor yanlış yönlendirme yapıyorsun bilgin olsun

Merhaba bilgisizliğimi mazur görün lütfen. Miboxda yüklü cloudstreame bunu nasıl tanıtıyoruz. Ben ilk kurduğumda depo ekle adı ve kısa kodunu yazıyordum oluyordu.
Coldstream aç Ayarlar dan - Eklentiler Gir - En Altda Sağda, Depo Ekleye Tıkla - Gelen pencerede, (Depo adını boş bırak) URL bölümüne aşağıdaki linki yapıştır.
Depo ekle butonuna bas. - Depo Aç de - Açılan siteleri en sağda bulunan aşağı ok işaretine basarak indir.
Sonra Ana sayfaya dön sağ üsten eklenti seç ve izle.

eski bir depo 10 aydır hiçbir işlem yapılmamış başkasına ait bir depo. Kekikakedemiyi yapan kendi apk sıyla(watchbuddy) burada bilgi veriyor yanlış yönlendirme yapıyorsun bilgin olsun
Birileri tekrar devreye almış 😄

"bu bir kütüphane, derlemeyi siz yapacaksınız" gibi bir not gördüm sanki githubta😉

Çalıştıramadım. URL ile ekleme yaptım olmadı

Hiç uğraşmayın feroxxcs3 yazın keyfinize bakın

Emeği geçenlerin eline sağlık

10 aydır güncelleme yok ayrıca kekik ile alakası yok sadece deposunu kopyalamış.

10 aydır güncelleme Yok yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen

Kraptor da devam ediyor sandık fork çıktı. Bunun da aynı olması çok muhtemel geliyor...

Hayırlı olsun deneyelim uzun soluklu olur inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri