Nuvio Kurulumu Resimli Anlatım - Tv Box ve Android TV için

Teşekkürler Attığınız repo yeterlimi acaba kurmayı düşünüyorumda
Bence yeterli fazladan uzantı/plugin yüklemenize gerek yok. Zaten çoğu uzantılar aynı internet sitelerinden veri çekiyor.

Rehber için teşekkür ederim.

Çok iyi program. Canlı TV izlemek için Enhanced sürümünü kullanabilirsiniz

resimli anlatim cok iyi olmus, bu defa kurdum :) helal olsun bana:), emeginize tesekkurler.

cloudstream vardi ama hep sorunlu, stremio var cok harika bir uygulama ama turkce icerik yok gibi ve bazi ozelliklerden faydalanmak icin ucret istiyorlar .... umarim nu uygulama saglam devem eder hayatina.

cloudstream vardi ama hep sorunlu, stremio var cok harika bir uygulama ama turkce icerik yok gibi ve bazi ozelliklerden faydalanmak icin ucret istiyorlar .... umarim nu uygulama saglam devem eder hayatina.
CloudStream sorunlu değil, bizim eklentiler sorunlu. Bir bir küsüp gittiler. İnşallah var olan arkadaşlar da bir küskünlük yaşamazlar. Hem ayruki hem de Mustafa için geçerli bu dediğim.

Kaynaklarda mediainfo bilgileri, video codec, çözünürlük ve bitrate bilgisi yok, audio bitrate ve codec bilgileri yok. Seçim kolaylığı için Mediainfo bilgisinde ekleyebilirmisiniz?

@ayruki Başkan,
kaynakların hangileri bilmiyorum ama. Gerçekten mükemmel kalitede yayın alıyorum.
See diye bir dizi izliyorum. Hiç bir platformda bu kaliteyi bulamadım.

@ayruki Başkan,
kaynakların hangileri bilmiyorum ama. Gerçekten mükemmel kalitede yayın alıyorum.
See diye bir dizi izliyorum. Hiç bir platformda bu kaliteyi bulamadım.
İyi seyirlee hocam :) Güzel yorumunuz için teşekkürler

Çok teşekküler, nuvio kurulum işi çok kişi için zor oluyordu.

Hocam bende uzantılar bölümü görünmüyor

Eklentiyi ekleyince hata veriyor sadece uzantılı ekledim oldu yinede

Geri