## Nexora OTT – Yeni OTT/ IPTV Projemi Sizlerle Paylaşıyorum

Fena degil ellerine saglik kanalarin cogu calismiyor
Movies ve kismi Series kismi bos filmler dizi filmler gelmiyor
Digital reklam kusagi isi bozuyor girdigi zaman cikmak bilmiyor bir veya iki dakika sürse neyse
tv8 de 15 dakika bekledim hala reklam kusagindan cikmadi
o yüden silmek zorunda kaldim

Fena degil ellerine saglik kanalarin cogu calismiyor
Movies ve kismi Series kismi bos filmler dizi filmler gelmiyor
Digital reklam kusagi isi bozuyor girdigi zaman cikmak bilmiyor bir veya iki dakika sürse neyse
tv8 de 15 dakika bekledim hala reklam kusagindan cikmadi
o yüden silmek zorunda kaldim
free kullanımda yeni kanallar eklenecek şuan vod tarafı boş zaten reklamlar da evet biraz uzun ama sıkılmayasınız diye direkt link bıraktım tercih sizin

Selam Sinetech ailesi,

Daha önce burada KPLAY.GOLD projemi paylaşmıştım. O konu sayesinde birçok arkadaş uygulamayı test etti, geri dönüş yaptı ve gerçekten çok değerli öneriler
sundu. Gelen test kullanıcılarının katkılarıyla uygulamayı geliştirme fırsatı bulduk ve bugün KPLAY, Google Play Store’da yayınlanmış durumda. Bu süreçte destek
olan, hata bildiren ve fikir paylaşan herkese tekrar teşekkür ederim. :D

Şimdi ise yeni projem olan Nexora OTT’yi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Nexora OTT’yi geliştirirken amacım; IPTV ve OTT sistemlerinde kullanıcı, cihaz, portal ve içerik yönetimini daha düzenli, modern ve kullanımı kolay bir yapı
altında toplamak. Proje hâlâ aktif olarak geliştiriliyor ve bu aşamada en büyük ihtiyacımız gerçek kullanıcıların deneyimleri ve geri bildirimleri.

Uygulamanın temelinde hızlı, sade ve kullanıcı dostu bir deneyim bulunuyor. Gereksiz karmaşadan uzak, günlük kullanımda işleri kolaylaştıracak bir yapı
oluşturmaya çalışıyorum.

Öne çıkan bazı özellikler:

- Modern ve sade arayüz
- Kullanıcı ve cihaz yönetimi
- IPTV portal bağlantı desteği
- Kanal, film ve dizi içeriklerinin düzenlenmesi
- Android TV ve mobil cihaz kullanımına uygun yapı
- Daha kontrollü erişim ve güvenlik seçenekleri
- Performans odaklı çalışma
- Sürekli güncellenen ve geliştirilen altyapı
- Kullanıcı geri bildirimlerine göre şekillenen yeni özellikler

Şu anda Nexora OTT için test sürecini genişletmek istiyorum. Uygulamayı deneyip görüşlerini paylaşacak arkadaşların katkısı benim için çok önemli. Özellikle
kullanım sırasında karşılaşılan hatalar, eksik görülen noktalar, arayüz önerileri ve yeni özellik fikirleri projeyi doğrudan ileriye taşıyor.

KPLAY.GOLD döneminde olduğu gibi, burada da kullanıcıların katkısıyla daha iyi bir uygulama ortaya çıkarmayı hedefliyorum. Bir uygulamayı geliştirirken
geliştirici tarafında her şey düzgün görünebiliyor fakat gerçek kullanıcı deneyimi bambaşka detayları ortaya çıkarıyor. Bu nedenle test sürecine katılacak
herkesin geri dönüşünü dikkatle değerlendireceğim.

Nexora OTT şu anda gelişim aşamasında. Zaman içerisinde yeni özellikler, performans iyileştirmeleri ve kullanıcı deneyimini geliştirecek birçok güncelleme
paylaşmayı planlıyorum.

Test etmek, fikir vermek veya projeyi takip etmek isteyen arkadaşlar konuya yorum bırakabilir ya da benimle iletişime geçebilir. Katılmak isteyen herkese
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

Şimdiden destek olacak, uygulamayı deneyip geri bildirim verecek herkese teşekkürler. Umarım Nexora OTT’yi de hep birlikte güzel bir noktaya getiririz. :)

Proje: Nexora OTT
Test süreci: Devam ediyor

Geri bildirim ve öneriler: Konu üzerinden paylaşabilirsiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
reklamlı indirme
direk indirme

Ekli dosyayı görüntüle 31339Ekli dosyayı görüntüle 31340Ekli dosyayı görüntüle 31341Ekli dosyayı görüntüle 31342Ekli dosyayı görüntüle 31343Ekli dosyayı görüntüle 31344
Teşekkürler.

Selam Sinetech ailesi,

Daha önce burada KPLAY.GOLD projemi paylaşmıştım. O konu sayesinde birçok arkadaş uygulamayı test etti, geri dönüş yaptı ve gerçekten çok değerli öneriler
sundu. Gelen test kullanıcılarının katkılarıyla uygulamayı geliştirme fırsatı bulduk ve bugün KPLAY, Google Play Store’da yayınlanmış durumda. Bu süreçte destek
olan, hata bildiren ve fikir paylaşan herkese tekrar teşekkür ederim. :D

Şimdi ise yeni projem olan Nexora OTT’yi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Nexora OTT’yi geliştirirken amacım; IPTV ve OTT sistemlerinde kullanıcı, cihaz, portal ve içerik yönetimini daha düzenli, modern ve kullanımı kolay bir yapı
altında toplamak. Proje hâlâ aktif olarak geliştiriliyor ve bu aşamada en büyük ihtiyacımız gerçek kullanıcıların deneyimleri ve geri bildirimleri.

Uygulamanın temelinde hızlı, sade ve kullanıcı dostu bir deneyim bulunuyor. Gereksiz karmaşadan uzak, günlük kullanımda işleri kolaylaştıracak bir yapı
oluşturmaya çalışıyorum.

Öne çıkan bazı özellikler:

- Modern ve sade arayüz
- Kullanıcı ve cihaz yönetimi
- IPTV portal bağlantı desteği
- Kanal, film ve dizi içeriklerinin düzenlenmesi
- Android TV ve mobil cihaz kullanımına uygun yapı
- Daha kontrollü erişim ve güvenlik seçenekleri
- Performans odaklı çalışma
- Sürekli güncellenen ve geliştirilen altyapı
- Kullanıcı geri bildirimlerine göre şekillenen yeni özellikler

Şu anda Nexora OTT için test sürecini genişletmek istiyorum. Uygulamayı deneyip görüşlerini paylaşacak arkadaşların katkısı benim için çok önemli. Özellikle
kullanım sırasında karşılaşılan hatalar, eksik görülen noktalar, arayüz önerileri ve yeni özellik fikirleri projeyi doğrudan ileriye taşıyor.

KPLAY.GOLD döneminde olduğu gibi, burada da kullanıcıların katkısıyla daha iyi bir uygulama ortaya çıkarmayı hedefliyorum. Bir uygulamayı geliştirirken
geliştirici tarafında her şey düzgün görünebiliyor fakat gerçek kullanıcı deneyimi bambaşka detayları ortaya çıkarıyor. Bu nedenle test sürecine katılacak
herkesin geri dönüşünü dikkatle değerlendireceğim.

Nexora OTT şu anda gelişim aşamasında. Zaman içerisinde yeni özellikler, performans iyileştirmeleri ve kullanıcı deneyimini geliştirecek birçok güncelleme
paylaşmayı planlıyorum.

Test etmek, fikir vermek veya projeyi takip etmek isteyen arkadaşlar konuya yorum bırakabilir ya da benimle iletişime geçebilir. Katılmak isteyen herkese
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

Şimdiden destek olacak, uygulamayı deneyip geri bildirim verecek herkese teşekkürler. Umarım Nexora OTT’yi de hep birlikte güzel bir noktaya getiririz. :)

reklamlı indirme
direk indirme

Ekli dosyayı görüntüle 31339Ekli dosyayı görüntüle 31340Ekli dosyayı görüntüle 31341Ekli dosyayı görüntüle 31342Ekli dosyayı görüntüle 31343Ekli dosyayı görüntüle 31344
Tebrikler

NEXORA v1.0.0-rc12 - Yeni sürüm çıktı!
Selam dostlar orc11'den beri epey yol katettik, en çok şikâyet
aldığım şeylerin üstüne gittim. Uzun uzun anlatmayayım, madde madde:
NEWYENİ: İKİNCİ ÜCRETSİZ LİSTE
Artık ücretsiz kullanıcılara TEK liste değil İKİ iste geliyor:
· NEXORA Free HD > 13.900+ kanal (dünya geneli)
· NEXORA FREE PREMIUM > 1.626 kanal, TAMAMEN TÜRKÇE * (YENİ)
Free Premium tarafını sıfırdan elden geçirdim: kanal isimleri
düzeltildi, kategoriler mantıklı hale getirildi ve logoların
her biri tek tek indirilip doğrulandı. Eşleşmeyene yanlış Logo
koymaktansa boş bıraktım
Ayrıca Profil ekranına "Free Listeyi Yenile" butonu ekledim.
Liste güncellendiğinde 6 saat beklemenize gerek yok, basıp
elle çektiriyorsunuz.

YENİ: KATEGORİ SEÇEREK İNDİRME
Bu benim en sevdiğim özellik oldu
Xtream/kod eklerken artık kaynağın TÜM kategorileri karşınıza
çıkıyor ve "hangilerini indireyim?" diye soruyor. Canlı, Film,
Dizi ayrı ayrı seçilebiliyor.
Neden önemli? Bazı hatlarda 40 bin film var, box zavallı hepsini
indirmeye çalışırken 10 dakika kasıyor. Sadece istediğiniz
kategorileri seçince ilk kurulum uçuyor. Uğraşmak istemeyene de
"ATLA - HEPSİNİ İNDİR" butonu duruyor, eski davranış aynen devam.

*DÜZELTMELER
"Motor" tuşuna basınca uygulama kapanıyordu
rc11'de bazı cihazlarda (ozellikle 2GB RAM'Li TV'Lerde)
oynatıcıda Motor değiştirince uygulama komple atıyordu.
Çökmenin yaşandığı iki nokta daha bulundu ve kapatıldı.
Artık motor açılamazsa uygulama kapanmıyor, ekranda
hatayı gösterip diğer motorla devam ediyor.

Ayrıca her tuşa basışta oynatıcının tamamı yeniden
çiziliyordu - kare düşmelerinin sebebi buydu, düzeldi.
Menüde gezinirken odağın elinizden alınması da bitti.

Poster/Logo kalitesi
Görseller düşük renk derinliğiyle çiziliyordu, posterlerde
bantlanma oluyordu. Tam kaliteye çekildi.

· Cihazınız yeni nesilse: arm64-v8a
· Eski/düşük profil box ise: armeabi-v7a
· Üstüne kurabilirsiniz, verileriniz silinmez

Deneyip geri bildirim atarsanız çok makbule geçer A
Özellikle "Motor" tuşu sorununu yaşayan arkadaşlar bir
zahmet bu sürümde tekrar denesin, düzeldi mi bilmem lazım.

KURULUM

· Android 8.0 ve üzeri gerekiyor

İyi seyirler!

reklamlı indirme
direk indirme

....

Mobil tarafında daha geliştirilmesi gerek çok yeri var en basiti dikey kullanım sunmuyor.
2. Premium da tanınmamış biri için neden 1 senelik 1500 tl vereyim ki. 3 ay sonra kapanmayacağının ne garantisi var

Mobil tarafında daha geliştirilmesi gerek çok yeri var en basiti dikey kullanım sunmuyor.
2. Premium da tanınmamış biri için neden 1 senelik 1500 tl vereyim ki. 3 ay sonra kapanmayacağının ne garantis
Mobil uyumluluk geliştirme aşamasında diye belirtmiştim ama biraz önce ki düzenlemede silmişim tepkinizde haklısınız. Kapanmama garantisi hayalet değilim bilindik bir forum dayım ama yine de haklısınız önce free sürümü deneyin memnun kalmazsanız ücretli düşünebilirsiniz

NEXORA v1.0.0-rc12 - Yeni sürüm çıktı!
Selam dostlar orc11'den beri epey yol katettik, en çok şikâyet
aldığım şeylerin üstüne gittim. Uzun uzun anlatmayayım, madde madde:
NEWYENİ: İKİNCİ ÜCRETSİZ LİSTE
Artık ücretsiz kullanıcılara TEK liste değil İKİ iste geliyor:
· NEXORA Free HD > 13.900+ kanal (dünya geneli)
· NEXORA FREE PREMIUM > 1.626 kanal, TAMAMEN TÜRKÇE * (YENİ)
Free Premium tarafını sıfırdan elden geçirdim: kanal isimleri
düzeltildi, kategoriler mantıklı hale getirildi ve logoların
her biri tek tek indirilip doğrulandı. Eşleşmeyene yanlış Logo
koymaktansa boş bıraktım
Ayrıca Profil ekranına "Free Listeyi Yenile" butonu ekledim.
Liste güncellendiğinde 6 saat beklemenize gerek yok, basıp
elle çektiriyorsunuz.

YENİ: KATEGORİ SEÇEREK İNDİRME
Bu benim en sevdiğim özellik oldu
Xtream/kod eklerken artık kaynağın TÜM kategorileri karşınıza
çıkıyor ve "hangilerini indireyim?" diye soruyor. Canlı, Film,
Dizi ayrı ayrı seçilebiliyor.
Neden önemli? Bazı hatlarda 40 bin film var, box zavallı hepsini
indirmeye çalışırken 10 dakika kasıyor. Sadece istediğiniz
kategorileri seçince ilk kurulum uçuyor. Uğraşmak istemeyene de
"ATLA - HEPSİNİ İNDİR" butonu duruyor, eski davranış aynen devam.

*DÜZELTMELER
"Motor" tuşuna basınca uygulama kapanıyordu
rc11'de bazı cihazlarda (ozellikle 2GB RAM'Li TV'Lerde)
oynatıcıda Motor değiştirince uygulama komple atıyordu.
Çökmenin yaşandığı iki nokta daha bulundu ve kapatıldı.
Artık motor açılamazsa uygulama kapanmıyor, ekranda
hatayı gösterip diğer motorla devam ediyor.

Ayrıca her tuşa basışta oynatıcının tamamı yeniden
çiziliyordu - kare düşmelerinin sebebi buydu, düzeldi.
Menüde gezinirken odağın elinizden alınması da bitti.

Poster/Logo kalitesi
Görseller düşük renk derinliğiyle çiziliyordu, posterlerde
bantlanma oluyordu. Tam kaliteye çekildi.

· Cihazınız yeni nesilse: arm64-v8a
· Eski/düşük profil box ise: armeabi-v7a
· Üstüne kurabilirsiniz, verileriniz silinmez

Deneyip geri bildirim atarsanız çok makbule geçer A
Özellikle "Motor" tuşu sorununu yaşayan arkadaşlar bir
zahmet bu sürümde tekrar denesin, düzeldi mi bilmem lazım.
(MOBİL UYUMLULUK TARAFINA HENÜZ ODAKLANMADIM SIRADA Kİ İŞ OLARAK BEKLİYOR ANCAK YİNEDE KULLANILABİLİR DURUMDA ÇOK KISA SÜRE İÇERİSİNDE O DA BİTMİŞ OLUR)
KURULUM

· Android 8.0 ve üzeri gerekiyor

İyi seyirler!

reklamlı indirme
direk indirme

Mobil uyumluluk geliştirme aşamasında diye belirtmiştim ama biraz önce ki düzenlemede silmişim tepkinizde haklısınız. Kapanmama garantisi hayalet değilim bilindik bir forum dayım ama yine de haklısınız önce free sürümü deneyin memnun kalmazsanız ücretli düşünebilirsiniz
Siz yok olduktan sonra bilindik yerde olsanız ne olacak ki ? Piyasaya yeni girip onca reklam basıp 3 ay sonra serveri kapatıp giden onlarca kişi var. Size ve uygulamanıza başarılar

• ## NEXORA OTT – Güncelleme Notları

> NEXORA OTT Güncellemesi
>
> Bu güncelleme ile Android TV deneyimini daha akıcı, modern ve kararlı hale getirdik.
>
> Arayüz genelinde daha net odak göstergeleri, hızlı kumanda geçişleri ve sinematik bir görsel dil sunuyoruz. Film, dizi ve canlı içerik ekranları; daha
> düzenli poster yerleşimleri, geliştirilmiş detay sayfaları ve kolay erişilen favorilerle yenilendi.
>
> Oynatıcı tarafında bağlantı, yükleme durumu ve motor geçişlerine yönelik kararlılık iyileştirmeleri yapıldı. Böylece içerik deneyiminin daha tutarlı
> olması hedeflendi.
>
> Kaynak yönetimi ve katalog altyapısı da geliştirildi. Yetkili içerik kaynaklarının durumunu izleyen, veri kalitesini denetleyen ve olası değişiklikleri
> yönetim tarafına bildiren kontroller eklendi.
>
> Ayrıca sistem yönetimi, oturum güvenliği ve yerel yönetim araçlarında çeşitli güvenilirlik iyileştirmeleri yapıldı.
>
> NEXORA OTT, yetkili içerik sağlayıcılar ve kullanıcının erişim yetkisine sahip olduğu kaynaklarla daha düzenli, kararlı ve keyifli bir izleme deneyimi
> sunmaya devam ediyor.

Bu sürüm, daha akıcı bir Android TV deneyimi sunarken ücretsiz içerik erişimini, yayın kaynaklarının sürekliliğini ve sistem yönetimindeki görünürlüğü de
güçlendiriyor. ;) ;) ;) ;) ;)

Ekli dosyayı görüntüle 31495Ekli dosyayı görüntüle 31496Ekli dosyayı görüntüle 31497
Ekli dosyayı görüntüle 31494Ekli dosyayı görüntüle 31493
İyi seyirler!

reklamlı indirme
direkt indirme
İyi Seyirlerrrr ;) ;) ;)

>
> Bu güncelleme ile Android TV deneyimini daha akıcı, modern ve kararlı hale getirdik.
>
> Arayüz genelinde daha net odak göstergeleri, hızlı kumanda geçişleri ve sinematik bir görsel dil sunuyoruz. Film, dizi ve canlı içerik ekranları; daha
> düzenli poster yerleşimleri, geliştirilmiş detay sayfaları ve kolay erişilen favorilerle yenilendi.
>
> Oynatıcı tarafında bağlantı, yükleme durumu ve motor geçişlerine yönelik kararlılık iyileştirmeleri yapıldı. Böylece içerik deneyiminin daha tutarlı
> olması hedeflendi.
>
> Kaynak yönetimi ve katalog altyapısı da geliştirildi. Yetkili içerik kaynaklarının durumunu izleyen, veri kalitesini denetleyen ve olası değişiklikleri
>
> Ayrıca sistem yönetimi, oturum güvenliği ve yerel yönetim araçlarında çeşitli güvenilirlik iyileştirmeleri yapıldı.
>
> NEXORA OTT, yetkili içerik sağlayıcılar ve kullanıcının erişim yetkisine sahip olduğu kaynaklarla daha düzenli, kararlı ve keyifli bir izleme deneyimi
> sunmaya devam ediyor.

Bu sürüm, daha akıcı bir Android TV deneyimi sunarken ücretsiz içerik erişimini, yayın kaynaklarının sürekliliğini ve sistem yönetimindeki görünürlüğü de

Ekli dosyayı görüntüle 31495Ekli dosyayı görüntüle 31496Ekli dosyayı görüntüle 31497
İyi seyirler!

reklamlı indirme
direkt indirme
Eline emeğine sağlık hocam

Merhaba öncəliklə əlinizə sağlık, ancak ilk loadda açılmadı, cihaz mibox 3

Merhaba öncəliklə əlinizə sağlık, ancak ilk loadda açılmadı, cihaz mibox 3
hocam doğru paketi kurmanız gerekiyor cihazınız armv7 mi v8 mi ona bakıp uyumlu paketi kurarsanız açılacaktır

hocam doğru paketi kurmanız gerekiyor cihazınız armv7 mi v8 mi ona bakıp uyumlu paketi kurarsanız açılacaktır
Aida 64 ile check edib yenidən indiricem çok teşekkürler əlinizə sağlık birdaha

Çok iyi olmuş teşekkürler artık maçları bundan izleriz ama torrent izlenmiyomu key istiyor

>
>
>
> olması hedeflendi.
>
>
>
> sunmaya devam ediyor.

İyi seyirler!

reklamlı indirme
direkt indirme
Güzel uygulama

Geri