H96 max android 9 u android 12 yapmak

Yenide eski de zamanın gelince zaten her şekilde çöp.
Next evrenine eskide olsa restore ilede olsa her zaman Next derim. :p ;)
yok usta guzel oldu bence guzelde bir makyaj yaptim harika oldu artik gecislerde göz yormuyor gayet stabil gidiyoIMG_20260826_214133.jpgIMG_20260826_214145.jpg

Pure android olsa keşke

yok usta guzel oldu bence guzelde bir makyaj yaptim harika oldu artik gecislerde göz yormuyor gayet stabil gidiyo

Eline sağlık.Arayüz kendisinin mi yada değiştirdinmi?Yandaki kısayollar telefonu anımsattığı için bana hoş gelmiyor.Tv box cihaza uygun arayüz daha iyi derim.

Nacizane olrak tv üst kenardaki numaratörü alttaki marka adının altına çift taraflı bant ile yapıştır sabit kalsın göz dahada az yorulur.. (y)

Dahada akıcılık için linkeki tavsileri uyarla derim işe yarıyor.

Eline sağlık.Arayüz kendisinin mi yada değiştirdinmi?Yandaki kısayollar telefonu anımsattığı için bana hoş gelmiyor.Tv box cihaza uygun arayüz daha iyi derim.

Nacizane olrak tv üst kenardaki numaratörü alttaki marka adının altına çift taraflı bant ile yapıştır sabit kalsın göz dahada az yorulur.. (y)

Dahada akıcılık için linkeki tavsileri uyarla derim işe yarıyor.

launcer yukledim numarator uydu cihazinin kac defa yapistirdim surekli sökülüyor bende boyle bi yol buldum🤣🤣🤣🤣

launcer yukledim numarator uydu cihazinin kac defa yapistirdim surekli sökülüyor bende boyle bi yol buldum🤣🤣🤣🤣
Numaratör altından tv arkasına uzanacak şekilde uzun tutup yapıştırırsanınız numaratör yerçekimene dirençli olcaktır.Üzerinede şeffaf koli bandını uzunca arkaya doğru destekli yapıştırıp çift taraf bandın yapışkanlı kısmıda bantla örtülür ve numaratör daha iyi sabitlenir.

Yada numaratörün alt ortası boş kalacak şekilde iki kenara sünger tip yeşil renkte yapışkanlı kısmı siyah olan çift taraf bantla ve boş kısma iyi ısınmış şeffaf silikonla beraber yapıştırın sağlam olur..Tecrübe ile sabittir.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

bu apk yi indirip yazilimla gelen youtube eski crome ul ve mozilla frefox vardi onlarida sildim gelistirici ayarlarindan arka planda calisan 1 uygulamaya izin verdim resmen cihaz jet oldu harikaya

launcer ın ismi ne

bizzat test ettim hemen hemen hersey calisiyor ama tabiki tercih kullaniciya aittir sorumluluk kabul etmem biraz cihaz kasiliyor gibi daha yeni kurdum wiffi felan kusursuz calisiyor android 9 du android 12 oldu bilmeyen yapmasin
buraya android 12 linkini atiyom

RK3318_userdebug_H96_Max_V12_12_20221117.1447​

Model:3318V12 | Version:20221117.1447

yazilim bu

Ekli dosyayı görüntüle 31360
x96 cihaza nasıl sürüm yükseltirim

Son düzenleme:
Her x96 aynı değil.Arkasındaki etiket duruyorsa ona göre sürüm bulunması önemli.

Bu ürünlerde yeniler hariç ota update dosyası görmedim.Pc de yazılım atma programı kullanılması gerekiyor.Arkadaşımız ilk mesajında detaylar linkler sunmuş alt mesajlarda fikir verecek anlatımlar mevcut ona göre ilerleyiniz.
X96 için bir çok yazılım atma şeklini anlatan videolar mevcut dediğim gibi alttaki etiketteki modeline göre ilerleyin.Android ayarlarında bilği kısmındada model için bilğiler bulabilirsiniz.

cihazin işlemcisini bilmeniz lazim birde x96 icin ruslar yapmis sakin atmayin onu playstor felan koymamislar gorseli guzel gibi dursada işlevselligi beş para etmez orjinal yazilimdan şaşmayın

Bende de h96 max var android 9 olduğundan birçok apk yüklenmiyor ve çok kasmaya başladı yeni tvbox araştırırken bu konuyu buldum yeni versiyonu yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum bu konuda çekilmiş bir video veya tarif var mı?
En stabil çalışan şuan 11 mi 12 mi?

Bende de h96 max var android 9 olduğundan birçok apk yüklenmiyor ve çok kasmaya başladı yeni tvbox araştırırken bu konuyu buldum yeni versiyonu yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum bu konuda çekilmiş bir video veya tarif var mı?
Önceki mesajlarda açıklamalar mevcut.Öncelikle alt etiketteki modele göre veya chipsetini görebileceğiniz bir uygulama bulup chipsetini öğrenip yazılım bulunması önemli.Videolarda ona göre mutlaka bulunur.Dünya genelinde en fazla videoları olan h96 serisi ürünüdr diyebilirim.

11 stock olarak sıtabil denilebilir 12 ise tavsiyemdir güvenlik yaması tarihide yeni olduğu için bir çok uygulama için avantaj olur.

Her x96 aynı değil.Arkasındaki etiket duruyorsa ona göre sürüm bulunması önemli.

Bu ürünlerde yeniler hariç ota update dosyası görmedim.Pc de yazılım atma programı kullanılması gerekiyor.Arkadaşımız ilk mesajında detaylar linkler sunmuş alt mesajlarda fikir verecek anlatımlar mevcut ona göre ilerleyiniz.
X96 için bir çok yazılım atma şeklini anlatan videolar mevcut dediğim gibi alttaki etiketteki modeline göre ilerleyin.Android ayarlarında bilği kısmındada model için bilğiler bulabilirsiniz.
resimdeki x96 sürümünü nasıl yükseltebilirim buna gör yazılım atabilirmisiniz

reis bir çok video var 2 tarafi ayni usb kablosu lazim genelde pc lerin icinde bu kablo bulunur fan kablosu olarak istersen telefoncularda satar bak burda turkce tarif var en stabil 11 at 12 nin boyutu yuksek cihaz kasiliyor videoda kurul dosyasi var aciklmada onlari al buda makyaj dosyasi 11 burdan alacaksin

Son düzenleme:
sende video yu izle ayni işlemi yapacaksiniz tum tvboxlarda ayni islem uygulanir sanirim senin islemcin s95x olmasi lazim bunu bilmeden deneme yapma cihazin coker

Ekli dosyalar

• IMG-20260911-WA0002.jpg
    IMG-20260911-WA0002.jpg
    157.9 KB · Görüntüleme: 6
Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri