yok usta guzel oldu bence guzelde bir makyaj yaptim harika oldu artik gecislerde göz yormuyor gayet stabil gidiyo
launcer yukledim numarator uydu cihazinin kac defa yapistirdim surekli sökülüyor bende boyle bi yol buldumEline sağlık.Arayüz kendisinin mi yada değiştirdinmi?Yandaki kısayollar telefonu anımsattığı için bana hoş gelmiyor.Tv box cihaza uygun arayüz daha iyi derim.
Nacizane olrak tv üst kenardaki numaratörü alttaki marka adının altına çift taraflı bant ile yapıştır sabit kalsın göz dahada az yorulur..
Dahada akıcılık için linkeki tavsileri uyarla derim işe yarıyor.
Android Box dünyasında (Geliştirici Seçenekleri), cihazın fabrikasyon sınırlarını zorlamak ve performansı optimize etmek için kullanılan gizli bir paneldir.
Özellikle donanımı zayıf cihazlarda (Stick veya giriş seviyesi Box'lar) bu ayarlar cihazı hayata döndürebilir. İşte teknik olarak en kritik ayarlar ve ne işe yaradıkları:
1. Çizim ve Görsel Performans Ayarları
Bu ayarlar, kullanıcı arayüzünün (UI) ne kadar hızlı hissettireceğini belirler.
Pencere/Geçiş Animasyonu Ölçeği (Animation Scales): Standart olarak 1x ayarlanmıştır. Bunu 0.5x yaparsan menüler arası...
- Cemzell
- Cevaplar: 7
- Forum: Tv Box Cihazları
Numaratör altından tv arkasına uzanacak şekilde uzun tutup yapıştırırsanınız numaratör yerçekimene dirençli olcaktır.Üzerinede şeffaf koli bandını uzunca arkaya doğru destekli yapıştırıp çift taraf bandın yapışkanlı kısmıda bantla örtülür ve numaratör daha iyi sabitlenir.launcer yukledim numarator uydu cihazinin kac defa yapistirdim surekli sökülüyor bende boyle bi yol buldum![]()
x96 cihaza nasıl sürüm yükseltirimbizzat test ettim hemen hemen hersey calisiyor ama tabiki tercih kullaniciya aittir sorumluluk kabul etmem biraz cihaz kasiliyor gibi daha yeni kurdum wiffi felan kusursuz calisiyor android 9 du android 12 oldu bilmeyen yapmasin
buraya android 12 linkini atiyom
RK3318_userdebug_H96_Max_V12_12_20221117.1447
Model:3318V12 | Version:20221117.1447
yazilim bu
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Ekli dosyayı görüntüle 31360
Her x96 aynı değil.Arkasındaki etiket duruyorsa ona göre sürüm bulunması önemli.x96 cihaza nasıl sürüm yükseltirim
cihazin işlemcisini bilmeniz lazim birde x96 icin ruslar yapmis sakin atmayin onu playstor felan koymamislar gorseli guzel gibi dursada işlevselligi beş para etmez orjinal yazilimdan şaşmayınx96 cihaza nasıl sürüm yükseltirim
Önceki mesajlarda açıklamalar mevcut.Öncelikle alt etiketteki modele göre veya chipsetini görebileceğiniz bir uygulama bulup chipsetini öğrenip yazılım bulunması önemli.Videolarda ona göre mutlaka bulunur.Dünya genelinde en fazla videoları olan h96 serisi ürünüdr diyebilirim.Bende de h96 max var android 9 olduğundan birçok apk yüklenmiyor ve çok kasmaya başladı yeni tvbox araştırırken bu konuyu buldum yeni versiyonu yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum bu konuda çekilmiş bir video veya tarif var mı?
En stabil çalışan şuan 11 mi 12 mi?
resimdeki x96 sürümünü nasıl yükseltebilirim buna gör yazılım atabilirmisinizHer x96 aynı değil.Arkasındaki etiket duruyorsa ona göre sürüm bulunması önemli.
Bu ürünlerde yeniler hariç ota update dosyası görmedim.Pc de yazılım atma programı kullanılması gerekiyor.Arkadaşımız ilk mesajında detaylar linkler sunmuş alt mesajlarda fikir verecek anlatımlar mevcut ona göre ilerleyiniz.
X96 için bir çok yazılım atma şeklini anlatan videolar mevcut dediğim gibi alttaki etiketteki modeline göre ilerleyin.Android ayarlarında bilği kısmındada model için bilğiler bulabilirsiniz.
resimdeki x96 sürümünü nasıl yükseltebilirim buna gör yazılım atabilirmisinizHer x96 aynı değil.Arkasındaki etiket duruyorsa ona göre sürüm bulunması önemli.
Bu ürünlerde yeniler hariç ota update dosyası görmedim.Pc de yazılım atma programı kullanılması gerekiyor.Arkadaşımız ilk mesajında detaylar linkler sunmuş alt mesajlarda fikir verecek anlatımlar mevcut ona göre ilerleyiniz.
X96 için bir çok yazılım atma şeklini anlatan videolar mevcut dediğim gibi alttaki etiketteki modeline göre ilerleyin.Android ayarlarında bilği kısmındada model için bilğiler bulabilirsiniz.
reis bir çok video var 2 tarafi ayni usb kablosu lazim genelde pc lerin icinde bu kablo bulunur fan kablosu olarak istersen telefoncularda satar bak burda turkce tarif var en stabil 11 at 12 nin boyutu yuksek cihaz kasiliyor videoda kurul dosyasi var aciklmada onlari al buda makyaj dosyasi 11 burdan alacaksinBende de h96 max var android 9 olduğundan birçok apk yüklenmiyor ve çok kasmaya başladı yeni tvbox araştırırken bu konuyu buldum yeni versiyonu yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum bu konuda çekilmiş bir video veya tarif var mı?
En stabil çalışan şuan 11 mi 12 mi?
sende video yu izle ayni işlemi yapacaksiniz tum tvboxlarda ayni islem uygulanir sanirim senin islemcin s95x olmasi lazim bunu bilmeden deneme yapma cihazin cokerresimdeki x96 sürümünü nasıl yükseltebilirim buna gör yazılım atabilirmisiniz
x96-w dirsende video yu izle ayni işlemi yapacaksiniz tum tvboxlarda ayni islem uygulanir sanirim senin islemcin s95x olmasi lazim bunu bilmeden deneme yapma cihazin coker
sende video yu izle ayni işlemi yapacaksiniz tum tvboxlarda ayni islem uygulanir sanirim senin islemcin s95x olmasi lazim bunu bilmeden deneme yapma cihazin coker
sende video yu izle ayni işlemi yapacaksiniz tum tvboxlarda ayni islem uygulanir sanirim senin islemcin s95x olmasi lazim bunu bilmeden deneme yapma cihazin coker