ZZ XTREAM PLAYER (M3U,M3U8) Android için oynatıcı ''Tv-Tablet-Telefon''

program ücretsize çekilmiştir.sorun yaşayan arkadaşlar tekrar indirme deneyebilir.Programın eksiklerini ve gördüğünüz hatalarını veya geliştirilme önerilerinizi [email protected] adresine mail atarak bildirebilirsiniz.

(İŞİTME ENGELLİYİM)Ustam tam 599,99 TL istiyor diyecektim ki önce test programından ayrıl yaptım sonra herkese açık sürümünü tekrar aynı yerlere tıkladım ücretsiz indirebildim yoksa 599,99 ibaresi gitmiyor maalesef şimdi indirebildigime göre test edebilirim samsung a51 telefon ve VESTEL android 11 TV

(İŞİTME ENGELLİYİM)
Ustam nihayet ücretsiz samsung a51 telefonuma indirdim ve kendi e.posta ve şifremle m3u listemi yükledim test edip sorunları yazarım İNŞALLAH

Test programından ayrıldım. Cihazların gogle play aramasından arattım ama sizin uygulamanız aramalarda maalesef çıkmıyor. cihazlarda anroid11, ve anroid14 işletim sistemi var. ikisi android arayüzüne sahip diğerleri google arayüzüne.

Test programından ayrıldım. Cihazların gogle play aramasından arattım ama sizin uygulamanız aramalarda maalesef çıkmıyor. cihazlarda anroid11, ve anroid14 işletim sistemi var. ikisi android arayüzüne sahip diğerleri google arayüzüne.
Dostum zaten suan yayinda degil program test surecinde kapali test bitip yayina alindiginda gorebilirsin ,program yayinda degil.Google play de islerin nasil yürüdüğünü bilmiyorsun anlasilan.Sorun degil canin sagolsun.

Konu güncel arkadaslar hala alim yapiyoruz.Katilim ucretsiz destek olanlara simdiden teşekkürler.Herkezin işi gücü rastgelsin.13 gun sonra yayina alicaz programi bir aksilik olmazsa.

Merhabalar teste katıldım ama tvbox cihazlarıma uyumlu gözükmüyor sadece telefonuma yükleyebiliyorum.

Selam
Test icin katildim tüm siralamayi uyguladim Programm giris olmuyor
Gecersiz eposta formati yaziyor
Mail attim bakalim
Sevgi ve saygılar

Dostum zaten suan yayinda degil program test surecinde kapali test bitip yayina alindiginda gorebilirsin ,program yayinda degil.Google play de islerin nasil yürüdüğünü bilmiyorsun anlasilan.Sorun degil canin sagolsun.
Sanırım test programından ayrıldım sözümü yanlış anladınız. Test programından 5 ayrı cihazım için de uyumsuz göründüğü ve yüklenmediği için ayrıldım ve public versiyonu yüklemek istedim ama nafile. Her iki senaryoda da (test ve public versiyon) cihazlarım uyumlu görünmüyor ve haliyle yükleyemiyorum. Bu durumun düzeltilmesi gerek. başkaları da aynı durumu yaşadığını belirtmiş.

Ekli dosyalar

• zz test.jpg
    zz test.jpg
    83.3 KB · Görüntüleme: 10
Sanırım test programından ayrıldım sözümü yanlış anladınız. Test programından 5 ayrı cihazım için de uyumsuz göründüğü ve yüklenmediği için ayrıldım ve public versiyonu yüklemek istedim ama nafile. Her iki senaryoda da (test ve public versiyon) cihazlarım uyumlu görünmüyor ve haliyle yükleyemiyorum. Bu durumun düzeltilmesi gerek. başkaları da aynı durumu yaşadığını belirtmiş.
İlginize teşekkür ederiz.programin Kontrollerini sagliyoruz sonuc dan bilginiz olur.

Play’i bilgisayardan veya WhatsApp’tan açmayın.Uygulamayı kuracağınız telefon/TV’de Play Store’a, grupta kullandığınız Gmail ile girin.Sonra o cihazda şu linki açın:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
kullanıcısı ol” → Yükle yapın sorunsuz yükleme olacaktır.

Ustam ben test kullanıcısıyım telefonum samsung a51 test ediyorum gayet güzel çalışıyor telefonda emeğinize sağlık olsun...

İlginize teşekkür ederiz.programin Kontrollerini sagliyoruz sonuc dan bilginiz olur.

Play’i bilgisayardan veya WhatsApp’tan açmayın.Uygulamayı kuracağınız telefon/TV’de Play Store’a, grupta kullandığınız Gmail ile girin.Sonra o cihazda şu linki açın:
Cep oluyor ama box maalesef

Dediğiniz şekilde yaptım ancak görselde de göreceksiniz ''App not available'' iletisi aldım. Daha sonra aynı cihazda tarayıcı açarak sizin sitenizdeki ''kapalı teste katıl'' butonuna tıkladığımda ise ''cihazınız bu sürümle uyumlu değil'' iletisi aldım. Cihaz Homatics Dongle G 4 K android 14.
NOT: Mumuplayerde de denedim aynı sonuçları aldım.
NOT2: Diğer tv ler ve tv boxlarda da sizin dediğiniz şekilde denendi ancak birinci görseldeki hata alındı. ''App not available''

Ekli dosyalar

• link.jpeg
    link.jpeg
    144.2 KB · Görüntüleme: 11
  • kapalı test6.jpeg
    kapalı test6.jpeg
    170.2 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Dediğiniz şekilde yaptım ancak görselde de göreceksiniz ''App not available'' iletisi aldım. Daha sonra aynı cihazda tarayıcı açarak sizin sitenizdeki ''kapalı teste katıl'' butonuna tıkladığımda ise ''cihazınız bu sürümle uyumlu değil'' iletisi aldım. Cihaz Homatics Dongle G 4 K android 14.
NOT: Mumuplayerde de denedim aynı sonuçları aldım.
NOT2: Diğer tv ler ve tv boxlarda da sizin dediğiniz şekilde denendi ancak birinci görseldeki hata alındı. ''App not available''
tv optimazsyonu güncellendi tekrar deneyip sonucu buradan paylaşabilirseniz sevinirim.ilginize teşekkürler.

tv optimazsyonu güncellendi tekrar deneyip sonucu buradan paylaşabilirseniz sevinirim.ilginize teşekkürler.
Bu sefer sorun çözülmüş. Sitenizdeki ''kapalı teste katıl'' bütonuna tıklayarak yüklenmesini sağladım.

Geri