📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhabalar ataktv ip bölümü çalışmıyor listeye tıklayınca yandex brovsere yönleniyor çözüm nedir

merhabalar ataktv ip bölümü çalışmıyor listeye tıklayınca yandex brovsere yönleniyor çözüm nedir
hangi iptv bölümü anlayamadım benim uygulamada iptv bölümü yok farklı bir uygulama ile karıştıyor olabilir misiniz

Son güncelleme den sonra içerik boşaldı sadece diziler kalmış

Eyvallah sağol ama işte dayanamıyorum bazen yazıyorum
Ben kendi adıma senin özelinde bütün paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Burada gereksiz yorumlar yapılıyor reklamsız tamamen özverili bir çalışma takdir edersiniz motivasyonu artırır teşvik edersiniz bu şekilde bıktırılan çok arkadaş oldu sonunda olan bize oluyor.

Elnize sağlık hocam. 1. nesil misticke kurdum gayet başarılı. Biraz kasıyor ama %99 benim cihaz ile ilgilidir. Sanırım 1gb oluşundan kaynaklı.

Ben kendi adıma senin özelinde bütün paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Burada gereksiz yorumlar yapılıyor reklamsız tamamen özverili bir çalışma takdir edersiniz motivasyonu artırır teşvik edersiniz bu şekilde bıktırılan çok arkadaş oldu sonunda olan bize oluyor.
Değerli yorumunuz için Teşekkür ederim elimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum ama bakalım nereye kadar dayanabileceğim

Elnize sağlık hocam. 1. nesil misticke kurdum gayet başarılı. Biraz kasıyor ama %99 benim cihaz ile ilgilidir. Sanırım 1gb oluşundan kaynaklı.
Eyvallah iyi seyirler dilerim sizinde söylediğiniz gibi cihazın ram kapasitesinden dolayı takılmalar olabilir ama ben mümkün olduğunca tüm cihazlarda stabil çalışacak şekilde ayarladım

android boxta Atak tv güzel calisiyor yalniz arama yerine kumanda ile girilemiyor
Paneller bölümü cökmüs vaziyette hicbiri calismiyor
Yerli diziler bölümünde yeni oynayan dizi filmleri yok
örnek star tv de olan
Doganin Kanunu

Eksik veya çalışmıyor dediğiniz şeylerle ilgili görseller aşağıdadır. @delikadir10

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260826_210047.jpg
    Screenshot_20260826_210047.jpg
    73.4 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20260826_210102.jpg
    Screenshot_20260826_210102.jpg
    113.4 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20260826_210108.jpg
    Screenshot_20260826_210108.jpg
    338.9 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20260826_210201.jpg
    Screenshot_20260826_210201.jpg
    158.7 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20260826_210216.jpg
    Screenshot_20260826_210216.jpg
    107.5 KB · Görüntüleme: 21
Diziyi bende görmedim. Sadece sanırım o eksik.

Atakan kardeşim eline koluna sağlık emek vermissn senden bir ricam olsa m3u ekleme yeride olsa kendi ip tvmizi ekler izlerdik bence yapılır zor birşey değildir

Atakan kardeşim eline koluna sağlık emek vermissn senden bir ricam olsa m3u ekleme yeride olsa kendi ip tvmizi ekler izlerdik bence yapılır zor birşey değildir
Teşekkürler dediğiniz özelliği deneme yapmam lazım eğer stabil olursa eklenir.

Olursa Süper olurdu Bekliyorum yeni guncellemede emeginize sağlık

Slm uygulama çok güzel emeğinize sağlık birde kaldıgın yerden devem olursa bence ğüzel, olur saygılar

Değerli Dostlar AtakTV Canlı Yayın Kısmında Youtube Yayınları Kaldırılmıştır ve Füze Tv diye yeni bir kanal grubu eklenmiştir iyi seyirler dilerim
Yeni liste eğer gözükmüyor ise Önbelleği temizleyin tekrar girin

Uygulama harika gerçekten. Yapanın eline, emeğine sağlık. Çok severek kullanıyordum ama bir anda ne olduysa panele giremez oldu. Sunucu bağlantısı başarısız oldu yazısı geliyor şifreyi girerken. Ayrıca tv kanalları hiç gelmiyor. Uygulamayı defalarca sildim tekrar yükledim ama sonuç değişmedi. Nerede hata yapıyorum acaba?

Uygulama harika gerçekten. Yapanın eline, emeğine sağlık. Çok severek kullanıyordum ama bir anda ne olduysa panele giremez oldu. Sunucu bağlantısı başarısız oldu yazısı geliyor şifreyi girerken. Ayrıca tv kanalları hiç gelmiyor. Uygulamayı defalarca sildim tekrar yükledim ama sonuç değişmedi. Nerede hata yapıyorum acaba?
Teşekkürler panel şifresini yanlış girmiş olabilirsiniz

1958

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri