✅GÜNCELLEME ⭐Prime Store - TV Uygulama ve Playlist Marketi 🎉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba @simurg
Patlıcan TVyi Prime Storeye Koyabilirsen Sevinirim
hocam kayıt olduysan uygulama içinden bana mesaj at mail adresinle birlikte şu uygulamayı yüklemek istiyorum diye. yada buradan dm den mesaj at. mail adresini developer olarak ayarlıyayım.kendi uygulamanı gönül rhatlığınla kendin paylaşabilirsin.

bu arada tv arayüzünde size gelen mesajları göremiyorsunuz örneğin kod talep ettiğinizde. bildirim menüsünü sayfa haline getirip hem mesaj hem bildirim olarak ayarlamayı düşünüyorum vakit bulunca yapabilirim ama. şu an maalesef biraz hem fiziki olarak hemde mental olarak kendimi iyi hissetmiyorum. ama bu zaman zarfında söz vermiş olduğum foxstream lite uygulamasını da aradan çıkarmayı düşünüyorum. tabi bi yandan söz verdik yapayım yayınlayayım diyorum bi yandan da yine bu insanların şikayetleri yüzünden uzaklaştırılınca kimin için ne yapıyorum diye düşünmüyorda değilim.
herneyse iyi forumlar.

Uygulama için teşekkürler.

simurg kardeşim tcl TVde onnumara calişiyor ellerine emeğine sağlık🙏

simurg kardeşim tcl TVde onnumara calişiyor ellerine emeğine sağlık🙏

hocam güzel çalışmasına sevindim fakat uygulama sadece bundan ibaret kalmamalı. yeni uygulamalar yüklenmeli ki daha fazla içerik içinde olsun. bunuda forumda uygulamalarını paylaşam insanları uygulamamıza davet ederek yapabiliriz. başka türlü bir kişinin yükleme yapmasıyla olacak bişey değil. Forumda gördüğünüz uygulamaların altına yorumlar ekleyinki uygulamamızı keşfedip yükleme yapabilsinler. bu hepimizin uygulaması.

gerçekten çok faydalı ellerinze sağlık

----------------------------------------------
GÜNCELLEME
Arkadaşlar yeni bir güncelleme ekledim. Tv arayüzünde artık mesajarınızı görebileceksiniz. Bildirimler alanı artıkhem bildirimlerinizi görebileceğiniz (bildirimleri genelde geliştiriciler alır) hemde mesajlarınızı görebileceğiniz bir alan haline geldi. Ve ekstra olarak uygulama güncelleme indirmelerinide hızlandırmak için bir workers daha ekledim. şu anki güncellemede eskiden güncellediğiniz için bu hızlı indirmeyi uygulama güncellemesi için hissedemeyeceksiniz ama yeni güncellemelerde güncel olan sürümün üstüne indirme yapacağınız için aradaki farklı anlayacaksınız.

GÜNCELLEME
Arkadaşlar yeni bir güncelleme ekledim. Tv arayüzünde artık mesajarınızı görebileceksiniz. Bildirimler alanı artıkhem bildirimlerinizi görebileceğiniz (bildirimleri genelde geliştiriciler alır) hemde mesajlarınızı görebileceğiniz bir alan haline geldi. Ve ekstra olarak uygulama güncelleme indirmelerinide hızlandırmak için bir workers daha ekledim. şu anki güncellemede eskiden güncellediğiniz için bu hızlı indirmeyi uygulama güncellemesi için hissedemeyeceksiniz ama yeni güncellemelerde güncel olan sürümün üstüne indirme yapacağınız için aradaki farklı anlayacaksınız.
Vakit ayırdığınız için teşekkürler.🧿💫👍

uygulamayı sonunda inceleme fırsatım oldu, güzel düşünülmüş,kolay anlaşılır...Ellerine sağlık. Basic Player IPTV yakın zamanda yüklemesini yapacağım🤞

uygulamayı sonunda inceleme fırsatım oldu, güzel düşünülmüş,kolay anlaşılır...Ellerine sağlık. Basic Player IPTV yakın zamanda yüklemesini yapacağım🤞
Bekliyoruz üstad.👍💫🧿

Basic Player IPTV uygulama içi indirilebilir.

Teşekkürler.

Emek verilmiş, değerli paylaşım. Teşekkürler

Harika uygulama olmuş emeğine sağlık çok beğendim

Fox tv ve onun eklentisi fx player uygulaması eklendi.yapaımcısı arap bir yapımcı aranan kanalları içinde bulabileceksiniz. eklenmesi istenilen uygulamaları yazabilirsiniz yada bi zahmet uygulama içinden kendiniz yükleyin 😂

Fox tv ve onun eklentisi fx player uygulaması eklendi.yapaımcısı arap bir yapımcı aranan kanalları içinde bulabileceksiniz. eklenmesi istenilen uygulamaları yazabilirsiniz yada bi zahmet uygulama içinden kendiniz yükleyin 😂
Sayın ustacım Google hesabıyla neden giriş yapılmıyor acaba yardımcı olursan sevinirim

Tüm çalışman için teşekkürler.👍💫🧿

Emek verip böyle güzel bir uygulama yaptığınız için çok teşekkür ediyorum

Öğretmenim, ellerine sağlık. Gerçekten olağanüstü bir uygulama olmuş. ilk başta bir şey anlamadım ama kurcaladıkça güzelliğini ve özelliklerini keşfettim. Kps sınavında başarılar diliyorum.

Sayın ustacım Google hesabıyla neden giriş yapılmıyor acaba yardımcı olursan sevinirim
kontrol ettim bi sorun görünmüyor ama tam olarak nerde yaşadını problem ? herhalde qr kodu google lens ile okutmamışsınızdır ? o qr modu google lens için değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri