Cevaplarınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapay zeka program menülerini bilemeyebilir, bunu ben de biliyorum. Yapay zelalar bunu şu şekilde yürütüyor: her adımda programın ilgili menüsünün ekran kaydını sizden istiyor. Ben hepsini gönderdim; ancak yapay zekanın o kadar eksik ve yanlış bilgiye sahip olduğunu gördüm ki, çok şaşırdım. Ekran görüntülerine rağmen sizi defalarca yanlış yerlere defalarca sevkediyor. Çok sinir bozucu.
Yaşım daha genç olsaydı, kendim uğraşıp yapmaya çalışırdım ama; artık 66 yaşında insan kafasını toplamakta zorluk ysşıyor. Yoksa ben 90'lı yıllarda ilk bilgisayarlar Türkiye'ye geldiğinden beri teknolojiye çok meraklı birisi olduğumdan bilgisayarla haşır neşir oldum. Cep telefonu da aynı şekilde. Yapay zekadan onun için çok basit olan bir kaç makro için yardım istemiştim:
Cep telefonunda yüklü bazı programların yazı ve resim boyutları çok küçük olduğundan, ptogram çalıştırıldığında yazı boyutu belirlenen boyuta artırılacak ve küçük resimlerde de dpi ayarı yapılacak.
Diğer bir düşüncem de benim telefonumda şarj belli bir yüzdeye geldiğinde (%80) şarjı kesme özelliği olmadığından, akıllı piriz ile bu sıkıntıyı gidermek ti.
Neyse her proje için en az 3 saatlik kısır döngülere sabırla tahammül etmemin sonunda sonuca erdirdik. Benim istediğim, her yapay zeka dediğiniz gibi programların menülerini bilmeyebilir, her program upgrade yapıldığında menulerin bölümlerinin yerleri değişebildiğinden hak veriyorum ama adım adım ekran kaydını vererek yaptığımız halde çok uzun ve boşuna uğraştırıp sürekli özür dilemeyen daha aklı başında

bir-iki yapay zeka programı vardır diye düşünüyorum.