TvRecommendationBridge - Google TV / Fire TV'de bir öneriye tıkladığınızda Nuvio'yu varsayılan olarak ayarlar

TaunMilitary

Paylaşımcı
Puan 38
Çözümler 0
@TaunMilitary
Reddit'te gördüğüm bir uygulamayı sizinle paylaşmak istiyorum. Benim box lisanslı olmadığı için deneme fırsatım olmadı ama lisanslı cihaz kullananlar için yararlı bir uygulama. Geliştiricinin açtığı bağlantıyı yapay zeka çevirisi ile aşağıda paylaşıyorum.

Google TV'nin ana ekranı bir film önerir, siz ona tıklarsınız ve film, aslında kullandığınız uygulama yerine, geldiği yayın uygulamasında açılır. Bu uygulama ise bu tıklamayı yakalar ve doğrudan Nuvio'ya gönderir (Nuvio, Stremio, WuPlay, Plex, Jellyfin ve Wholphin ile de çalışır, Ayarlar'dan hangisini isterseniz seçin).

Ne yapar:

Öneri tıklamalarını seçtiğiniz uygulamaya yönlendirir, artık yanlış uygulamaya girme derdi yok.

Ayrıca, SmartTube/Tizen Tube kullanıyorsanız YouTube önerilerini bu platformlara yönlendirir.

Uygulama, TMDB tarafından desteklenen ve yapay zeka içermeyen, izlediğiniz içeriklere (filmler ve diziler, ayrı sekmeler) dayalı olarak kendi "Sizin için önerilenler" ekranını uygulama içinde oluşturur, bu nedenle asla yeni bir başlık uydurmaz.

Öneri kartındaki "select" tuşuna basılı tutarak, ek dokunmalara gerek kalmadan doğrudan fragmanını oynatabilirsiniz.

İsteğe bağlı sesli arama desteği ("Ok Google, X'i aç" ifadesi de yönlendirme yapar)

Manuel "güncelleme kontrolü" düğmesi sayesinde, her seferinde telefonunuzdan/bilgisayarınızdan yeniden indirmenize gerek yok.

Tek seferlik ödeme (€4,99), abonelik değil. 2 günlük ücretsiz deneme, kart gerekmiyor. Fire TV'de de çalışıyor (root gerektirmiyor, Google TV'den farklı bir yöntem kullanıyor).

Herhangi bir içerik barındırmaz, saklamaz veya dağıtmaz; yalnızca daha önce yaptığınız bir tıklamayı daha önce seçtiğiniz uygulamaya yönlendirir; orada eriştiğiniz içerik tamamen sizinle kendi uygulamalarınız/eklentileriniz arasındadır.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

(Aşağıdaki video, Nuvio ile nasıl çalıştığını gösteriyor)

Alıntı yapılan başlık :

Son düzenleme:
Sağolasın hocam, 2günlük denemeyi bir yapalım

Geri