Iptv Uygulamalari (Zal Hd , 5g Live , Pro max tv)

bprg

Paylaşımcı
Puan 33
Çözümler 0
@bprg
Teşekkürler hocam

Bu değerli paylaşım için emeğine sağlık teşekkürler kardeşim başarılar :)

Türkçe dil nasıl yapıyoruz.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Paylaşım için teşekkürler ancak xiaomi telefona yükletmedi sonra bir virustotal testi yapayım dedim bir çok zararlı buldu.

eline sağlık teşekkürler

Şifre istiyor şimdi de

genellikle modlanmis uygulamalardir belki ondan

benim uygulamalarim degil

arastirip bulgdugumuz

su andan benim Xiaom telimde 17 pro maxta yuklu

denemek isterseniz abiler :-)
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Paylaşım için teşekkürler ancak xiaomi telefona yükletmedi sonra bir virustotal testi yapayım dedim bir çok zararlı buldu.
genellikle modlanmis uygulamalardir belki ondan

benim uygulamalarim degil

arastirip bulgdugumuz

su andan benim Xiaom telimde 17 pro maxta yuklu

denemek isterseniz abiler :-)

Paylaşom için teşekkürler

5G de Trojen virüsü tespit edildi

androidde düz arkaplanı mavi üstünde IPTV yazan uygulamayı kullanıyorum. Simpeiptv de iyi ama ücretli. Bunları sa denemeyi düşünüyorum kullanxıı dostu bir arayüz bulmak için

Faydalı bi paylasim olmuş kulandikca hatirlanicaksin teşekkür ederiz :)

Elinize sağlık. Bu tip uygulamada virustotal sonuçları iyi olur

Son düzenleme:
Faydalı bi paylasim olmuş kulandikca hatirlanicaksin teşekkür ederiz :)
içinde trojan olan bir uygulamayı kullandıkça ilerliyen zamanda iyi hatırlanmaz ama neyse işin espirisi yeni ve bu konuda bilgisi az olan kişiler için bir kaç bilgi veriyim şimdi öncellikle bunu paylaşan arkadaşımız için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın modlu uygulama zaten kendisi de belirtmiş ama en azından virüs bilgisini de virustotal den belirtse bilmeyen arkadaşlar için de yükleyip teşekkür ederken buna göre bilip yüklerler

şimdi ufak bir uyarı ile bitiriyim özetle tv box da kullanıcaksanız yani kendinize ait bişe olmayan bir cihaz da kulalncıaksanız kurabilirsiniz öteki türlü bunun riskini almaya değer diyorsanız ilerde beni üzebilir sorun yok derseniz de telefonunuza kurabilirsiniz telefona kendi kendine virüs ben geldim giriyorum demez siz sokarsınız bunu da unutmayın iyi haftalar

Bunlar ney 3 de virüslü

Uyarı çıkıyo xciptv ile ilgili ne yapmak gerek

Arkadaşlar bu tarz programları aktif olarak bankacılık vesaire kullandığınız cihazlarınıza yüklemeyiniz. Allah muhafaza hesaplarınız boşaltılır. Herhangi bir hesabın olmadığı ya da sadece o cihazda kullanacağınız hesabın olduğu tvbox cihazlarında deneyebilirsiniz ama yine de bu kadar virüs içeren uygulamaları yüklemek hem cihaza zarar verir hem de ileride sorun çıkabilir. Paylaşan arkadaşı da uyarmak istiyorum her uygulamayı paylaşmayınız ayrıca virustotal sonuçlarını da konuya eklerseniz iyi olur.

Geri