ellerine sağlık üstad 2 repo çektimBiri benim konudan linkleri alıp dhabere paylaşıyor ayiptir be
Link çekeceğine oradakileri burya getir foruma katkın dokunurellerine sağlık üstad 2 repo çektim![]()
Dört beş tane eklenti kapandı. Diğerleri de yakında kapanır.Kraptor döndü mü dönmedi mi halen ortalık karışık yaBende sorunsuz çalışıyor , belki ekipten birisi devam ettiriyordur diye ümit ediyorum
Sayenizde yaptım.Çok teşekkür ederim.Coldstream aç Ayarlar dan - Eklentiler Gir - En Altda Sağda, Depo Ekleye Tıkla - Gelen pencerede, (Depo adını boş bırak) URL bölümüne aşağıdaki linki yapıştır.
Depo ekle butonuna bas. - Depo Aç de - Açılan siteleri en sağda bulunan aşağı ok işaretine basarak indir.
Sonra Ana sayfaya dön sağ üsten eklenti seç ve izle.
KRAPTOR YENİ LİNK:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
NOT: Bu cstest değil cs-kraptor orjinal
Yardımcı olduysam ne mutluSayenizde yaptım.Çok teşekkür ederim.
Kraptor döndüKraptor döndü mü dönmedi mi halen ortalık karışık yaBende sorunsuz çalışıyor , belki ekipten birisi devam ettiriyordur diye ümit ediyorum
Kısa kodu çalışıyor mu?
Emeğine yüreğine sağlık teşekkürlerAytzey nickli bir kullanici kraptorun sayfayi devreye aldi yine sayfadaki bilgiler kraptorun orijinaliyle aynı acaba kim devreye aldi bakabilirsiniz
Repo
Github
Githuptaki isme şöyle bir baktım, kişi IT ve AI uzmanı ve CS sanki çerezlik bir iş gibi onun içinAytzey nickli bir kullanici kraptorun sayfayi devreye aldi yine sayfadaki bilgiler kraptorun orijinaliyle aynı acaba kim devreye aldi bakabilirsiniz
Repo
Github
Mirrorverse çalışıyor lakin biraz geç açılıyor sayfalarin yuklenmesi biraz bekleyin acilirEvet gelmiş fakat mirrorverse eklentisini çalıştıramadım, neden ve nasıl bilen var mı arkadaşlar
Kraptoru guncellese günceller yani isteseGithuptaki isme şöyle bir baktım, kişi IT ve AI uzmanı ve CS sanki çerezlik bir iş gibi onun için
Yani, günceller de sıfırdan da yapar.Kraptoru guncellese günceller yani istese
Keske kendi reposunu yazssa githubu olanlar biraz darlasa belki sonuc verirYani, günceller de sıfırdan da yapar.
Geniş bir liste olmuş ama hepsini deneme şansım olmadı çoğu çalışmıyorMerhaba millet Size kekik akademinin yeni linkini paylaşmaktan gurur duyarım
Beğeni tebrikler kabul edilir.
Link:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
BOOOMM
![]()