Kraptor reposu kapanmış, bilgisi olan var mı?

Kraptor döndü mü dönmedi mi halen ortalık karışık ya :) Bende sorunsuz çalışıyor , belki ekipten birisi devam ettiriyordur diye ümit ediyorum

Kraptor dirilmiş fork ile galiba

Gençler hayat nasıl kraptor kapandı ve biz artık cloudstreamden mahrum kaldık diye çok korktuk hepimiz telaşa girdik şimdi ise kraptor ve beraberinde üç dört repo daha çıktı bizim şer bildiğimiz işlerde aslında daha büyük hayırlar olabilir buda güzel bir örnek

Kraptor döndü mü dönmedi mi halen ortalık karışık ya :) Bende sorunsuz çalışıyor , belki ekipten birisi devam ettiriyordur diye ümit ediyorum
Dört beş tane eklenti kapandı. Diğerleri de yakında kapanır.😀

Gittiği yere kadar kullanılacak yapacak bir şey yok.

Coldstream aç Ayarlar dan - Eklentiler Gir - En Altda Sağda, Depo Ekleye Tıkla - Gelen pencerede, (Depo adını boş bırak) URL bölümüne aşağıdaki linki yapıştır.
Depo ekle butonuna bas. - Depo Aç de - Açılan siteleri en sağda bulunan aşağı ok işaretine basarak indir.
Sonra Ana sayfaya dön sağ üsten eklenti seç ve izle.
KRAPTOR YENİ LİNK:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

NOT: Bu cstest değil cs-kraptor orjinal
Sayenizde yaptım.Çok teşekkür ederim.

Evet gelmiş fakat mirrorverse eklentisini çalıştıramadım, neden ve nasıl bilen var mı arkadaşlar

Evet gelmiş fakat mirrorverse eklentisini çalıştıramadım, neden ve nasıl bilen var mı arkadaşlar
Mirrorverse çalışıyor lakin biraz geç açılıyor sayfalarin yuklenmesi biraz bekleyin acilir

Arkadaşlar cloudsync eklentisinde mevcut bütün ayarları eklentileri istediğim gibi düzenleyip buluta yüklüyorum read ve write true olmasına rağmen buluttan indir dediğimde eski veriler geliyor

Geri