Kumandanın pillerini değiştir1-İlk Olarak Kumandanın Pillerini Degistirmeyi Deneyin.
2-Cihaz Açıkken Kumandanın Pillerini Sökün,15 Saniye Bekleyip,
Pilleri Takıp,Kumandanızı Yeniden Eşleştirin.
3-Güncellemeleri Kontrol Edin Android System Web Viev ve Kumanda İle Alakalı,Guncellemeler Varsa Yapın.
4-Cihazı Fabrika Ayarlarına Geri Yükleyin.
5-Cihazı Kumandası İle Servise Yollayıp,Kontrol Ettirin.
6-Kumanda Veya Cihazların İçlerine Giren Tozlar,Cihazın,Stabil Calısmamasına Neden Olabilir.
7-Şimdilik Aklıma Gelen Bunlar.Umarım Sorununuz Çözüme Kavuşur.Saygılarımla.
Google Play'den zank kumanda uygulaması yükledim fiziksel kumanda Kafayı yedi bu tür Uygulamaları kaldırmibox 1.nesil cihaz kumandadan power tuşuna basınca kapanıyor ama tekrar basınca açılmıyor açmak için enerji kablosunu çıkarıp tekrar takıyorum ???
ayarlara girip ekran ve ses de yada and eski sürümse bul hdmi cec devre dışı bırakmibox 1.nesil cihaz kumandadan power tuşuna basınca kapanıyor ama tekrar basınca açılmıyor açmak için enerji kablosunu çıkarıp tekrar takıyorum ???
bende de aynısı oldu cx file apk sını sildim. çünkü açlılırken onunla ilgili bişey yazıyordu sildikten sonra yeniden başlattım düzeldi bazı apklar herhalde zamanla hata veriyor ve mi box ı hataya zorluyormibox 1.nesil cihaz kumandadan power tuşuna basınca kapanıyor ama tekrar basınca açılmıyor açmak için enerji kablosunu çıkarıp tekrar takıyorum ???
mi box cihaz orj sadece kumandasi modeline göre saatilmaktaBendede aynı çözümü yok orijinal olmayan kumandaların hepsi öyle ve orijinal kumanda da satılmıyor.
bende 6 yildir mi box birinci generasyon kullaniyorum mi box kumandasiyla tv de acilis kapanisi box la uyumlu calismakta hic bir sorun yasamadim sende ya cihaz kumanda eslestirmesi yapilmadi ya da kumandan yan sanayimibox 1.nesil cihaz kumandadan power tuşuna basınca kapanıyor ama tekrar basınca açılmıyor açmak için enerji kablosunu çıkarıp tekrar takıyorum ???
Mi Box açıldıktan sonra Ayarlar > Uzaktan Kumandalar ve Aksesuarlar bölümüne giderek kumandayı kaldırın ve tekrar eşleştirin. Ayarlar > Cihaz Tercihleri > Ekran Koruyucu bölümüne gidin. "Cihazı Uyku Moduna Al" seçeneğini Asla olarak işaretleyin.mibox 1.nesil cihaz kumandadan power tuşuna basınca kapanıyor ama tekrar basınca açılmıyor açmak için enerji kablosunu çıkarıp tekrar takıyorum
Fabrika ayarlarına geri dön duzelecektirmibox 1.nesil cihaz kumandadan power tuşuna basınca kapanıyor ama tekrar basınca açılmıyor açmak için enerji kablosunu çıkarıp tekrar takıyorum ???
hard reset yaptım düzelmesi adaptörü değiştirip tekrar deneyeceğim, sonucu yazarımFabrika ayarlarına geri dön duzelecektir
işlemleri yaptım ama sonuç yine aynı kumanda cihazı kapatıyor ama tekrar açmıyor tekrar açmak için güç kablosunu çıkarıp tekrar takıyorumBende de ayni Hata vardi ben böyle cözdüm bi deneyin.
Bu sorunu çözmek için Bluetooth önbelleğini temizleme adımlarını sırasıyla takip edebilirsiniz.
Bluetooth Önbelleği Temizleme Adımları
Bu işlemlerden sonra kumandanızın Bluetooth bağlantısı sıfırlanacağı için kumandayı cihazla tekrar eşleştirmeniz gerekebilir. Bunun için kumanda üzerindeki "Uygulamalar" (kare simgesi) ve "Ana Sayfa" (daire simgesi) tuşlarına cihazın yakınında aynı anda basılı tutun.
- Ayarlar'a Girin: Ana ekranda sağ üst köşede bulunan çark simgesine (Ayarlar) tıklayın.
- Uygulamalar'ı Seçin: Açılan menüden "Uygulamalar" (Apps) seçeneğine giriş yapın.
- Sistem Uygulamalarını Göster: Listenin en altına inip "Tüm uygulamaları gör" dedikten sonra "Sistem uygulamalarını göster" seçeneğine tıklayın.
- Bluetooth'u Bulun: Alfabetik listeden "Bluetooth" uygulamasını bulun ve üzerine tıklayın.
- Önbelleği Temizleyin:Açılan ekranda sırasıyla şu işlemleri yapın:
- "Önbelleği temizle" (Clear cache) seçeneğine tıklayın ve onaylayın.
- "Verileri temizle" (Clear data) seçeneğine tıklayın ve onaylayın.
- Cihazı Yeniden Başlatın: TV Box'ın fişini çekip 10 saniye bekleyin ve tekrar takın.
Github'da şöyle bir kumanda uygulaması var ben kullanıyorum ve çok memnunum, ayrıca numeritik tuşları oldukça kullanışlı tavsiye ederim.işlemleri yaptım ama sonuç yine aynı kumanda cihazı kapatıyor ama tekrar açmıyor tekrar açmak için güç kablosunu çıkarıp tekrar takıyorum
Reddit de Home tuşuna birkaç kez basınca kumanda uyanıyor demiş biriişlemleri yaptım ama sonuç yine aynı kumanda cihazı kapatıyor ama tekrar açmıyor tekrar açmak için güç kablosunu çıkarıp tekrar takıyorum