Tembel Adam Tv 1.0 Ücretsiz/Reklamsız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam 20.16'da uygulama yandexe yüklenmiş 20.27'de siz burada paylaşım yapmışsınız belli ki uygulama size ait bunu neden gizliyosunuz ki buradan fikir alıp özellikte eklediniz elinize sağlık ama niye gizlediğinizi anlamadım. 😅
Ben ve uygulama yazmak. Güldürdünüz beni.
Ben üretici değil yiyici kullanıcı kısmındayım. Bana geldiği an yandex ve diğer alternatif linke attım.
Ama inanılmaz olan insanlar neleri araştırıyor çok garip.
Ne garip bir yer!

Sizi bu kadar rahatsız ediyorsa konuyu silebilirsiniz bir önemi yok. Millet yararlanmamış olur. Yapımcısının istediği olur. Adamın sizin gibi ismini yüceltmeye, ticari bir amaç gütmediği açık.

Ben üretici değil yiyici kullanıcı kısmındayım. Bana geldiği an yandex ve diğer alternatif linke attım.
Ne garip bir yer!

Sizi bu kadar rahatsız ediyorsa konuyu silebilirsiniz bir önemi yok. Millet yararlanmamış olur. Yapımcısının istediği olur. Adamın sizin gibi ismini yüceltmeye, ticari bir amaç gütmediği açık.
Günümüzde yapay zeka diye bir gerçek var önce uygulamayı paylaşıp ardından verilen fikirlerin ardına yeni güncelleme geldi üstüne birde link paylaşım saati birbirine yakın olunca insan ister istemez böyle bir varsayımda bulunuyor. Kimsenin ismini yüceltmeye çalıştığı da yok ayrıca rahatsız olacak bir durumda yok okuduysanız emeğe sağlıkta dedik siz değilseniz hayır ben değilim sadece tesadüf olmuş demeniz yeterli olurdu gereksiz bir atar yapmaya lüzum yok ha araştırma falanda olmadı linke gidip 3 noktaya basınca zaten ne zaman upload edildiği gözüküyor, iyi forumlar tekrar emeğinize sağlık.

Ne garip bir yer!

insanlar günlerce uğraşıp workerlar kuracak,linkler toplayacak emek verecek sonra gelip bir de sizden nasihat mı dinleyecek. Vicdan sömürüsü için de millet faydalanmasın kartını da kullanın.... Millet zaten asıl listeyi yapan kişiden kullanıyor. Bu tip liste kopyalamaları asıl o listelere aşırı ve takip edilemez trafik yükleyip komple sistemin çökmesine neden oluyor. Millet işte asıl o zaman kullanamaz...! Ajitasyonu bırakıp insanlardan özür dileyip bilmiyordum kusura bakmayın deyip yöneticiler ile konuşulup konu kapatılır bitti gitti...

Buraya layık olmayan sizsiniz. Beğenmediğiniz yerde işiniz ne??
Ne zaman bir konuda yazayım mı diye düşünsem sen yazıyorsun :)

Alternatif link 20:28
Madem konudan rahatsızsınız ve acaip şeyleri araştırıyorsunuz. O zaman konuyu silin. Zaten buraya layık değildir. Millet burada nelerle uğraşıyor böyle.

Konuyu lütfen silin. Paylaşmıyacağım.

Teşekkürler hocam

Madem konudan rahatsızsınız ve acaip şeyleri araştırıyorsunuz. O zaman konuyu silin. Zaten buraya layık değildir. Millet burada nelerle uğraşıyor böyle.

Konuyu lütfen silin. Paylaşmıyacağım.
acaip şeyleri araştıran yok amma uzattın be kardeş

Programın paylaşımı sonlandırılmıştır. Kolay gelsin.

Paylaşım için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri