Kraptor reposu kapanmış, bilgisi olan var mı?

Biri benim konudan linkleri alıp dhabere paylaşıyor ayiptir be

4K Dublaj Türk sitelerinde bile çok nadir oluyor ve genelde hep eski yapımlarda varsa vardır. Mecburen alt yazılı izlemeniz gerekecek.
hocam yeri gelmişken birşey soracağım, filmi açıyorum kaynaklardan türkçe altyazı internetten indir diyoryum. türkçe alt yazıyı buluyor, uygula dediğimde altyazı eklendi diyor, ama alt yazı çıkmıyor. bu neden olur bilginiz var mıdır (cs' de)

hocam yeri gelmişken birşey soracağım, filmi açıyorum kaynaklardan türkçe altyazı internetten indir diyoryum. türkçe alt yazıyı buluyor, uygula dediğimde altyazı eklendi diyor, ama alt yazı çıkmıyor. bu neden olur bilginiz var mıdır (cs' de)
Ben de aynı sorunu yaşıyordum. Ayarlar ve hesaplar bölümünden opensubtitles hesabına giriş yapınca sorun halloldu.

Hocam açıkçası bir fikrim yok. Önbelleği silip deneyin, birde Opensubtitles hesabı bağlamayı deneyin.

Son düzenleme:
Dostum teşekkürler bir kraptor sevdalısı olarak çok mutluyuuuuummm
Kraptor Calisiyooooooorrrrrrrr.😄😄😄😄😄😄😄
😄
nasıl yaptınız "cstest" bende olmuyor. ön belleği boşaltım yine olmuyor

Hocam elden bir şey gelmiyor vaktinde aynılarını bende yaşadım sadece içten içe küfür etmekle kalıyorsun :)
Hocam millet yararlansın diye birşey yapıyorsun günlük githubta dolaşıyorum yeni ise yarar bir eklenti varmı diye bulduklarımi paylaşıyorum herkes kullansın diye yani insan bi sorar ya neyse ne diyeyim

nasıl yaptınız "cstest" bende olmuyor. ön belleği boşaltım yine olmuyor
Coldstream aç Ayarlar dan - Eklentiler Gir - En Altda Sağda, Depo Ekleye Tıkla - Gelen pencerede, (Depo adını boş bırak) URL bölümüne aşağıdaki linki yapıştır.
Depo ekle butonuna bas. - Depo Aç de - Açılan siteleri en sağda bulunan aşağı ok işaretine basarak indir.
Sonra Ana sayfaya dön sağ üsten eklenti seç ve izle.
KRAPTOR YENİ LİNK:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

NOT: Bu cstest değil cs-kraptor orjinal

Hocam millet yararlansın diye birşey yapıyorsun günlük githubta dolaşıyorum yeni ise yarar bir eklenti varmı diye bulduklarımi paylaşıyorum herkes kullansın diye yani insan bi sorar ya neyse ne diyeyim
Öyle hocam ama dediğim gibi elden gelen bir şey yok en iyisi takılmamak.

Zafere giden her yol mübahtır deyip bütün eklentileri değerlendirmek lazım bi tanesi kapanırsa diğerine geçilir söz konusu film izlemekse vatan millet menfaatini bırakıp kendi menfaatime bakarım emek hırsızlığıni geçmek lazım bu sitelerin hepsi zaten emek hırsızlığı beğenmeyen girmesin bu işlere

Ben de aynı sorunu yaşıyordum. Ayarlar ve hesaplar bölümünden opensubtitles hesabına giriş yapınca sorun halloldu.
Cevap için teşekkürler, hem pc den hemde tv den ikisindede opensubtitles hesaplarına giriş yapılmış ve onaylamış gözüküyor. ama yinede seçilen altyazıyı filme eklemiyor. anlamadım gitti.

Zafere giden her yol mübahtır deyip bütün eklentileri değerlendirmek lazım bi tanesi kapanırsa diğerine geçilir söz konusu film izlemekse vatan millet menfaatini bırakıp kendi menfaatime bakarım emek hırsızlığıni geçmek lazım bu sitelerin hepsi zaten emek hırsızlığı beğenmeyen girmesin bu işlere
O da emek hırsızlığı ama kodlarda bilmediğiniz geliştirmeler var. Normal eklenti sahiplerinin yapamayacağı. Sadece bu bile emek hırsızlığı olur

Coldstream aç Ayarlar dan - Eklentiler Gir - En Altda Sağda, Depo Ekleye Tıkla - Gelen pencerede, (Depo adını boş bırak) URL bölümüne aşağıdaki linki yapıştır.
Depo ekle butonuna bas. - Depo Aç de - Açılan siteleri en sağda bulunan aşağı ok işaretine basarak indir.
KRAPTOR YENİ LİNK:

tşkler hocam

KRAPTOR YENİ LİNK:

Bir arkadaş Anizium sormuştu Burada var ve çalışıyor.

kraptor reposunun dönmesi iyi bir haber

Geri