izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Ustam bende eklentilerle türk bayrağı göstermiyor önce gösteriyodu neden acaba

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 27 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Gerçekten Çok güzel paylaşım hocam. Şu anda en iyisi bu. Lütfen desteğinizi kesmeyin

Gerçekten Çok güzel paylaşım hocam. Şu anda en iyisi bu. Lütfen desteğinizi kesmeyin
Hocam bu 1 2 hafta güncellemeler aksayacak çünkü işim gereği bilgisayarım yanımda değil fakat sonrasında tam gaz devam

Eklentileri bi daha paylaşabilir misiniz

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 27 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Her bağlantı one piece karakteri :) güzel elinize sağlık çok güzel.

Hocam bu 1 2 hafta güncellemeler aksayacak çünkü işim gereği bilgisayarım yanımda değil fakat sonrasında tam gaz devam
Hocam kaynak isimleri çok farklı olduğu için anlaşılmıyor. Kaynaklarda hdfilmcehennemi ve dizilla kaynakları var mı?

Teşekkürler hocam. Eklenti şu ana kadar denediklerimin nuvio tarafında en iyisi. Umarım arkadaş böyle devam eder
Evet, umarım devamlılığı olan bir uzantı olur. Geliştiricinin emeğine sağlık.

Merhabalar,

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Merhaba
Mi box için linke tıklayıp , gelen syfadan hangisi indirilcek acaba..
Acaba bir yrdım varmı

Nuvio mobile telefon için olan model diğeri tv. Hangisine kuracaksan indirip kur. Üyeliğini halan oluştur girişi yap sonra izlelan eklentisinin bağlantısını kopyala. Ayarlardan içerik keşfet kısmındaki eklenti bölümüne yapıştır ve ekle.

Açıklayıcı olmadı ise forumda video yardımı var.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri