Ray IPTV Player Tester Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ustam tlf samsung a51 test ettim çok güzel olmuş evdeki misafirler gittikten sonra VESTEL ANDROİD TV deneyeceğim İNŞALLAH
Samsung a51 hatasız çok iyi çalışıyor emeğine sağlık olsun ustam telefon da uyumu muazzam bakalım VESTEL ANDROİD TV de nasıl çalışacak misafirler gitsin bakalım kasma donma yapacak mı
VESTEL ANDROİD 11 TV 1.5 ram 8 hafıza...
Kolay gelsin kardeşim ALLAH İŞİNİ RAST GETİRSİN İNŞALLAH....

eyvallah abim. mutlaka tvboxlarda denenmesi lazım. native altyapı kullandıgım için ram tüketimi çok komik rakamlara düştü. ufak tefek kumanda sorunları vardır onlara da bakıcam. güncel indirme linki tekrar ekliyorum. mina iptv yi kullananlar bilir zaten uygulamanın doygunluk seviyesini

Merhaba Arkadaşlar.

Daha önce Mina IPTV Player uygulamasını yazdık. Flutter ile yazılan uygulamada eski tv boxlarda sorunlar yaşandı performans olarak.
Bizde native olarak yeniden uygulama yazmaya başladık. Bu konuda tester gerekiyor. Test edecek arkadaşlar bana ulaşabilir mi?
Şuanlık sadece tvboxlar için test gerekiyor. Yüzde 80 tamamlandı. Test edip eksik yada öneri sunacak arkadaşlar lazım. Mina iptv kullanan daha öncesinde arkadaslar olursa daha iyi olur çünkü mina iptv özelliklerini korumaya çalışıyorum.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
android 14 telefonuma kurdum.Dokunmayla tam ekran aktif olmuyor. ekranı öndürüsem oluyor.birde el ile degilde cihazın mac adresiyle olursa 10 numara olur.böylede on numara ama cihazın mac adresiyle aktif olursa dahada güzel olur

android 14 telefonuma kurdum.Dokunmayla tam ekran aktif olmuyor. ekranı öndürüsem oluyor.birde el ile degilde cihazın mac adresiyle olursa 10 numara olur.böylede on numara ama cihazın mac adresiyle aktif olursa dahada güzel olur
ekranın ortasından assagı suruklersen tam ekrana gecer

eyvallah abim. mutlaka tvboxlarda denenmesi lazım. native altyapı kullandıgım için ram tüketimi çok komik rakamlara düştü. ufak tefek kumanda sorunları vardır onlara da bakıcam. güncel indirme linki tekrar ekliyorum. mina iptv yi kullananlar bilir zaten uygulamanın doygunluk seviyesini
Tv boxıma nerden indireceyim.bulamadım

Biraz önce Philips Android tv de denedim. Liste yüklenince kumanda uyumu iyi. Menüden yeni liste yüklemeye girdim m3u seçeneği nin dışındaki seçenekleri secemedi. Program dan çıkmak için geri tuşuna bastım ama ayar ekraninda kaldı ne ana ekrana gelebildim nede program dam cikabildim. Program kapanmadı. Ama gorsel ve seçenek olarak güzel olmuş. Başarılar diliyorum.

eline sağlık şimdilik herşey iyi görünüyor faim olur inşallah

teşekkür ederim hocam.

Apk güncellendi.

Arayüz güzel hazırlanmış ve herşey düşünülmüş lakin bir özellik eklenebilirse ve bir kusur giderilirse mükemmel olacaktır çünkü seri çalışan bir arayüz olarak beyenimi artırdı. MİNA arayüzünde olan ''Katagorileri göster/gizle'' seçeneğini ekleyip, Anahtarını kapattığımda bile+18 linklerini siliyor hatta kaçtane 18 li link girdiysem sildi.Sakın müdavimi olduğumu düşünme,inceleme yapacaksan eğer her ayrıntıya bakacaksın..

Aslında bunu yapmıştım abi ama özellikle not alıcam. Bunu mina da da düzeltmiştik diye hatırlıyorum özellikle not aldım bunu.

Suan bazi nedendeen il disindayim donunce boxa yukleyip deneyecehgim emeklerine saglik indaallah mina gibi basarili olur

Suan bazi nedendeen il disindayim donunce boxa yukleyip deneyecehgim emeklerine saglik indaallah mina gibi basarili olur
Teşekkür ederim hocam. Minadan daha basarılı olacaktır çünkü altyapı tamamen değişti native e geçildi. Mina telefonlarda kullanılmaya devam edilebilir. Ama tvboxlar için artık ray.

Ozaman mina yi kaldiralimmi ustam?

bence önce bi deneyin ona siz karar verirsiniz yeni uygulamada hatalar olacaktır onlar tamamen bitmeden kaldırmanızı tavsiye etmem

Yeterli geri dönüş alınamadığı için tester süreci iptal edilmiştir. Teşekkürler.

Konu kapatılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri