Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

Bir sorum olacak cihazlara ayrı hesaplar kurmuşum,birinde olan eklenti ve pluginler diğerinde yok bunları nasıl indiririm veya birleştiririm,tek tek bulup mu eklemek lazım
Başka bir hesap için, kaydedilmiş bir yedeklemeyi farklı bir oturum açılmış hesaba taşırken Yedekleme ve Geri Yükleme özelliğini kullanabilirsiniz. Senkronize olmaz ama aynı eklentileri ve katalogları, ayarları kopyalamış olursunuz.

Aynı hesap içerisinde bir profili başka profile kopyalamak için de bu siteyi kullanabilirsiniz.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Arkadaşlar, nuvioda kaptains mega collections pack kurulu form dizisi 4. Sezonu izleyecektim ancak 1. Sezon 11. Bölüme kadar görünüyor bu koleksiyonla ilgili bir durum mu acaba nasıl düzeltiriz?

Başka bir hesap için, kaydedilmiş bir yedeklemeyi farklı bir oturum açılmış hesaba taşırken Yedekleme ve Geri Yükleme özelliğini kullanabilirsiniz. Senkronize olmaz ama aynı eklentileri ve katalogları, ayarları kopyalamış olursunuz.

Aynı hesap içerisinde bir profili başka profile kopyalamak için de bu siteyi kullanabilirsiniz.

Teşekkürler 🙏

live kanallar sekmesi neden gelmiyor bende ? biryerden aktif mi edilecek eklenti yüklendi...

ID diyip duruyor o ne demek bir türlü yapamadım

Yaptım az önce oldu çok teşekkür ederim

@tıngırmıngır @losmagandos bana kurulum aşamasında vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
Edit 1: İlgili Linkler kalın şekilde ve altı çizilidir. Bilginiz olsun.
Edit 2: 4k içerik sağlayıcılarda Türkçe alt yazıyı seçtikten sonra diyaloğa göre alt yazı senkronunu ayarlayabiliyorsunuz. Bunun için alt yazı gecikmesi alanına basın ve ardından bir menü açılacak buradan Sync veya benzeri bir şey yazacak. Tıklayın ve ardından filmin Türkçe diyalogları karşınıza gelecek. Azıcık İngilizce biliyorsanız filmde veya dizide geçen kaldığınız İngilizce repliğin TR alt yazıda aynısını seçeceksiniz.
Örnek: "I eat an apple" cümlesine uygun TR alt yazı henüz ekrana gelmedi veya geç gözüküyor.
Senkron kısmından "Ben bir elma yedim." cümlesine tıklıyoruz. Mümkün olduğunca İngilizce repliğimizin başındayken "Ben bir elma yedim" cümlesine basmanız gerekmekte, bu sefer senkronu tam olarak yapamamış olursunuz. Yani özetle İngilizce olarak diyalog tam başlayacakken " I...." sizinde hemen "Ben" ile başlayan cümleyi seçip onaylamanız gerekiyor. İlk etapta zor gelebilir ama sonrasında kullandıkça alışacaksınız, hiç de zor değil dert etmeyin :)
Edit 3: Türkçe alt yazı için "Addons" URL'si.
1)
(Aktif değil)

2)
(Aktif değil)

3)
(Günceldir ve aktif)

4) AI çeviri hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 4: Alt yazı senkron problemini çözeceğiniz bir video hazırladım.
yardım alabilirsiniz.
Edit 5: Nuvio 0.6.19 sürümüyle beraber içerikleri açamayanlar, önceki sürümlerden birini kurup uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz. Beta 0.6.17 veya Beta 0.6.18 sürümlerinden bir tanesini aşağıdaki linkten indirip kurabilirsiniz.

Edit 6:
Önemli detaylar, Beta 0.6.19 içerik oynatamayanlar için alternatif çözüm ve Kraptor Cloudstream "Plugins" Linki için

Edit 7: Mobil versiyonda yaşanan eklediğiniz "Plugins"de ki kaynaklar gözükmüyorsa çözüm önerisi için

Edit 8:
1) TR içerik "Addons" URL'si için

2) Sinewix "Addons" URL'si için

Edit 9: Cinemeta "Addons" kesinlikle silmeyin, detaylar için

Edit 10: Trakt ve MdbList hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 11: Dizilerde Intro ve Özet Atlama butonu gözükmüyorsa bilgi için
tıklayınız.
Edit 12: Alt yazılı içerik ( 4K dahil ) izlemek isteyenler için "Plugins" önerisi. Detaylara
tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Edit 13: Nuvio'da yapmanızı tavsiye ettiğim ayarlar hakkında video hazırladım.
Edit 14: Yeni özellik rozetler hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 15:
1) Spor kanallarının olduğu eklentiye
2) Başka bir spor eklentisi için
tıklayınız.
Edit 16: Nuvio Desktop sürümü hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 17: Nuvio IOS ve iPadOS sürümünü indirmek ve daha fazla bilgiye ulaşmak için
sanırım altyazı kayma sorunu 4kda oluyor abiler 1080pde denk gelmedim

sanırım altyazı kayma sorunu 4kda oluyor abiler 1080pde denk gelmedim
Evet hocam, daha çok 4K kaynaklarda harici alt yazı seçerken bu sorun oluyor. TR sitelerinde bu sorunu yaşamazsınız.

Evet hocam, daha çok 4K kaynaklarda harici alt yazı seçerken bu sorun oluyor. TR sitelerinde bu sorunu yaşamazsınız.
bilgilendirme için saolasın esen kalasın çok teşekkürler çok yardımcı oldun ❤️

nuvio stremio dan daha hızlı açıyor ve donma yok denecek kadar az ben ikisinide kulanıyorum ama nuvio dan memnunum türkçe içerik daha fazla. ama ufak tefek aksaklıklar var arkadaşın dedigi gibi gülü seven dikenine katlanır
hocam ileri geri alınca donuyor bazen video çalışırkende nası duzeltebilirim

Nuvio uygulamasında Ana Sayfa kısmındaki New Series ve Trending Movies kısımlarına basınca TMDB kaynaklarını kullanmak için Ayarlara bir TMDB API anahtarı ekleyin uyarısı görmekteyim yardımcı olurmusunuz müsait olunca?

Ekli dosyalar

• görsel_2026-08-26_185723943.png
    görsel_2026-08-26_185723943.png
    52.4 KB · Görüntüleme: 8
Nuvio uygulamasında Ana Sayfa kısmındaki New Series ve Trending Movies kısımlarına basınca TMDB kaynaklarını kullanmak için Ayarlara bir TMDB API anahtarı ekleyin uyarısı görmekteyim yardımcı olurmusunuz müsait olunca?
Bu konudan api key'in nasıl alınacağına bakabilirsiniz.

Kurulumu ise videolu anlatımda 2. koleksiyon kurma yönteminde ki gibi. Dosyayı sadece "Import" edeceksiniz.
Koleksiyonu İndirme Bağlantısı (Kaptain-Mega-Collections):
@imajmyker50 konunun ilk mesajındaki Nuvio kurulum videosunu izlemenizi tavsiye ederim. Koleksiyon linkine de yukarıdan ulaşabilirsiniz. @tıngırmıngır hocamın verdiği bağlantı koleksiyon bağlantısıydı.

Teşekkürler. emeğinize sağlık

Geri