Netcanlı : Mobil canlı tv izleme uygulaması

gokhan123

Üye
Puan 8
Çözümler 0
@gokhan123

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
– Mobil Canlı TV İzleme Uygulaması​

mobil cihazınızdan canlı TV kanallarını kolay ve pratik şekilde izlemenizi sağlayan bir uygulamadır.

Telefonunuzdan istediğiniz yerde canlı televizyon keyfini yaşayabilir, hızlı ve kullanıcı dostu arayüz sayesinde kanallara kolayca ulaşabilirsiniz.

🚀 NetCanlı'yı Google Play'den
ve canlı TV izlemeye başlayın!

🔎 Google Play'de NetCanlı – Mobil Canlı TV İzleme Uygulaması olarak aratabilirsiniz.

#NetCanlı #CanlıTV #Televizyonİzle #TVİzle #CanlıTelevizyon #MobilTV #AndroidTV

Son düzenleme:

NetCanlı – Mobil Canlı TV İzleme Uygulaması​

📺 NetCanlı, mobil cihazınızdan canlı TV kanallarını kolay ve pratik şekilde izlemenizi sağlayan bir uygulamadır.

Telefonunuzdan istediğiniz yerde canlı televizyon keyfini yaşayabilir, hızlı ve kullanıcı dostu arayüz sayesinde kanallara kolayca ulaşabilirsiniz.

🔎 Google Play'de NetCanlı – Mobil Canlı TV İzleme Uygulaması olarak aratabilirsiniz.

Ustam eline sağlık lakin birkac görüntü yuklesende fikir şahibi olsak

Deneyeyim dedim ama uygulamada reklam ve premium gördüğüm gibi sildim. Alternatif ve google playda olan bir çok uygulama var benzer şekilde reklamsız olan. Bana göre başarısız

Deneyeyim dedim ama uygulamada reklam ve premium gördüğüm gibi sildim. Alternatif ve google playda olan bir çok uygulama var benzer şekilde reklamsız olan. Bana göre başarısız
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Ancak burada önemli bir noktayı da belirtmek isteriz: Ücretsiz olarak sunulan bir uygulamanın geliştirme, sunucu, bakım ve güncelleme maliyetlerini karşılayabilmesi için bir gelir modeline ihtiyaç vardır. Reklam, bu noktada kullanıcıdan doğrudan ücret talep etmeden hizmeti sürdürebilmenin en temel yöntemlerinden biridir.

Premium üyelik ise reklam görmek istemeyen veya ek özelliklerden yararlanmak isteyen kullanıcılar için alternatif bir seçenek olarak sunulmaktadır. Yani amaç kullanıcıyı zorlamak değil, ücretsiz kullanıcılar için uygulamanın sürdürülebilirliğini sağlamak ve isteyen kullanıcılara reklamsız bir deneyim sunmaktır.

Elbette reklamların kullanıcı deneyimini olumsuz etkilememesi bizim için de önemli. Bu nedenle reklam sıklığı ve gösterim şekli konusunda sürekli optimizasyon yapıyoruz.

Eleştiriniz için teşekkür ederiz. Kullanıcı geri bildirimleri uygulamamızı geliştirmemiz açısından bizim için değerlidir.

Hocam görüntü vs hicbir şey yok. Bu hali ile ilgi çekmez pek.

NetCanlı – Mobil Canlı TV İzleme Uygulaması​

📺 NetCanlı, mobil cihazınızdan canlı TV kanallarını kolay ve pratik şekilde izlemenizi sağlayan bir uygulamadır.

Bu sürüm ile uygumlu degil diyor

Geri