izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

2.profil açarakta eskisini silmeden sil baştan sıfır gibi yenileri yükleyebilirsiniz. Mega Kaptan mı ne onun üzerine ben de kendime göre düzenledim. Türk olanları ayrıca ekledim. Ancak kapak gösteriminden daha önemli açtığımızda çalıştıracak eklentinin olması. Bunda eklenti içindemi yoksa ayrıca mı yükleyecepiz.
Sadece plugin hocam, bilgileri TMDB'den alması şart çalişabilmesi için

Telegramda grubunuz falan var mı hocam ?

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 27 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Hocam senden bir isteğim var . Senin eklentini çoğunlukla kullanıyorum . Nuvio ayarlarından otomatik en üsteki sağlayıcı yani sitesiyi oynatıyor ve bu site hep altyazılı sitelerinizden çıkıyor . Turkçe dublajlı site kaynağını en üste alma uygulamada yok. Siz bunu sağlayabilirmisiniz ?

Hocam senden bir isteğim var . Senin eklentini çoğunlukla kullanıyorum . Nuvio ayarlarından otomatik en üsteki sağlayıcı yani sitesiyi oynatıyor ve bu site hep altyazılı sitelerinizden çıkıyor . Turkçe dublajlı site kaynağını en üste alma uygulamada yok. Siz bunu sağlayabilirmisiniz ?
Hocam yaklasık 1-2 hafta işim sebebiyle bilgisayarımın yanında olamayacağım. Ama sonrasında bakarım

Verdiğin linki nereye yazacağız yapıştıracağız? Plung olmadı eklenti olmadı?
Tarayıcınıza, yada tıklayın açılsın...
Nuvio hesabınıza giriş yapmış olun öncesinde
Ayrıca no addon yazanları tercih edin

Son düzenleme:
Pluginde ki yabancı kaynakları kapat dublajlı olanlar açık kalsın. kapalı olanları kaynak aramaya dahil etmemiş olursun.

Bu eklenti sayesinde Cloudstream yeirne Nuvio kullanıyorum artık. Nuvionun en güzel yani tüm eklenti kaynakların hatta kaldığımız yerden devam et olayların tüm cihazlarda sorunsuz eşitlenmes. Cloudstream bu yönden çok eksikti.

Teşekkürler tekrardan

Bu eklenti sayesinde Cloudstream yeirne Nuvio kullanıyorum artık. Nuvionun en güzel yani tüm eklenti kaynakların hatta kaldığımız yerden devam et olayların tüm cihazlarda sorunsuz eşitlenmes. Cloudstream bu yönden çok eksikti.

Teşekkürler tekrardan
İyi seyirler hocam :)

Pluginde ki yabancı kaynakları kapat dublajlı olanlar açık kalsın. kapalı olanları kaynak aramaya dahil etmemiş olursun.
Tamam deneyeceğim hocam sağol . Valla hiç aklıma gelmedi

Tamam deneyeceğim hocam sağol . Valla hiç aklıma gelmedi
Yabancı kaynaklar:

- Rayleigh (Kapatmamanız önerilir, türkçe altyazılı olabiliyor)
- Hiriluk
- Shamrock
- Law

Yabancı kaynaklar:

- Rayleigh (Kapatmamanız önerilir, türkçe altyazılı olabiliyor)
- Hiriluk
- Shamrock
- Law
Şu kaynaklar Animece değilde Türkçe olsa çok güzel olurdu 😅 Şuan için Kizaru (Filmcehennemi) ezberimde sadece😁

Son düzenleme:
Hocam mobik sürümü kurdum film açıklamalarını (kısa özet) türkçe metin gelmesi için ne yapmalıyım?

Hocam mobik sürümü kurdum film açıklamalarını (kısa özet) türkçe metin gelmesi için ne yapmalıyım?
Mobil sürüm için tmdb api key gerekli diye biliyorum, sonra tmdb entegrasyon ayarlarından api keyinizi girip dil değiştirebilirsiniz

Teşekkürler elinize sağlık.

Geri