hangi iptv bölümü anlayamadım benim uygulamada iptv bölümü yok farklı bir uygulama ile karıştıyor olabilir misinizmerhabalar ataktv ip bölümü çalışmıyor listeye tıklayınca yandex brovsere yönleniyor çözüm nedir
Hangi içerikler boşaldı canlı tv panel kısmında birçok yayın var siz hangi içerikleri istiyorsunuzSon güncelleme den sonra içerik boşaldı sadece diziler kalmış
Allah yardımcın olsunHangi içerikler boşaldı canlı tv panel kısmında birçok yayın var siz hangi içerikleri istiyorsunuz
Eyvallah sağol ama işte dayanamıyorum bazen yazıyorumAllah yardımcın olsun
Bence emin olduğun herşeye cevap verme uğraşılmaz
Ben kendi adıma senin özelinde bütün paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Burada gereksiz yorumlar yapılıyor reklamsız tamamen özverili bir çalışma takdir edersiniz motivasyonu artırır teşvik edersiniz bu şekilde bıktırılan çok arkadaş oldu sonunda olan bize oluyor.Eyvallah sağol ama işte dayanamıyorum bazen yazıyorum
Değerli yorumunuz için Teşekkür ederim elimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum ama bakalım nereye kadar dayanabileceğimBen kendi adıma senin özelinde bütün paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Burada gereksiz yorumlar yapılıyor reklamsız tamamen özverili bir çalışma takdir edersiniz motivasyonu artırır teşvik edersiniz bu şekilde bıktırılan çok arkadaş oldu sonunda olan bize oluyor.
Eyvallah iyi seyirler dilerim sizinde söylediğiniz gibi cihazın ram kapasitesinden dolayı takılmalar olabilir ama ben mümkün olduğunca tüm cihazlarda stabil çalışacak şekilde ayarladımElnize sağlık hocam. 1. nesil misticke kurdum gayet başarılı. Biraz kasıyor ama %99 benim cihaz ile ilgilidir. Sanırım 1gb oluşundan kaynaklı.
Teşekkürler dediğiniz özelliği deneme yapmam lazım eğer stabil olursa eklenir.Atakan kardeşim eline koluna sağlık emek vermissn senden bir ricam olsa m3u ekleme yeride olsa kendi ip tvmizi ekler izlerdik bence yapılır zor birşey değildir
Teşekkürler panel şifresini yanlış girmiş olabilirsinizUygulama harika gerçekten. Yapanın eline, emeğine sağlık. Çok severek kullanıyordum ama bir anda ne olduysa panele giremez oldu. Sunucu bağlantısı başarısız oldu yazısı geliyor şifreyi girerken. Ayrıca tv kanalları hiç gelmiyor. Uygulamayı defalarca sildim tekrar yükledim ama sonuç değişmedi. Nerede hata yapıyorum acaba?