Web os tv ye kurabilecegim nuvio benzeri uygulama var mi

yavuz2147

Paylaşımcı
Puan 10
Çözümler 0
@yavuz2147
Cözümu var mi

LG webOS TV'lerde Nuvio benzeri bir yapı için en iyi alternatif Kodi'dir. Developer Mode hesabı ve bilgisayar programlarıyla uğraşmak istemiyorsanız, bunu USB bellek ile rootlayıp Homebrew mağazasından tek tıkla kurabilirsiniz.

Adım adım USB ile kurulum:

1. USB Belleği Hazırlayın​

1. Bir USB belleği bilgisayarınızda FAT32 veya NTFS formatında biçimlendirin.
  2. Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
    /
    Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
    veya webOS USB root paketlerindeki exploit dosyalarını USB belleğin ana dizinine (root) atın.

2. TV'ye USB'yi Takın ve Rootlayın​

1. USB belleği TV'nin USB girişine takın.
  2. TV ekranında USB içeriğini açmanız veya otomatik çalışan komut dosyasıyla ilgili uyarı çıkacaktır.
  3. Ekrana gelen talimatları onaylayarak exploit'in çalışmasını bekleyin (Sistem arka planda Homebrew Channel'ı kurup TV'yi yeniden başlatacaktır).

3. Kodi'yi Yükleyin​

1. TV yeniden açıldığında menüde Homebrew Channel (webOS Brew) uygulamasını göreceksiniz, uygulamayı açın.
  2. Mağaza içerisindeki arama kısmından Kodi'yi bulun ve Install butonuna basarak kurun.
  3. Kurulum bitince Kodi TV'nin ana menüsüne eklenecektir. İstediğiniz eklenti veya IPTV listelerini ekleyip kullanabilirsiniz.

Not: TV'nizin webOS sürümüne ve aldığı son güvenlik yamalarına bağlı olarak USB açığı kapatılmışsa, alternatif olarak webosbrew.org üzerindeki web tarayıcısı tabanlı veya Developer Mode yöntemlerini deneyebilirsiniz.

Webos için pek fazla alternatif bulunmuyor. En mantıklısı lisanslı bir android box almak.

LG webOS TV'lerde Nuvio benzeri bir yapı için en iyi alternatif Kodi'dir. Developer Mode hesabı ve bilgisayar programlarıyla uğraşmak istemiyorsanız, bunu USB bellek ile rootlayıp Homebrew mağazasından tek tıkla kurabilirsiniz.

Adım adım USB ile kurulum:

1. USB Belleği Hazırlayın​

1. Bir USB belleği bilgisayarınızda FAT32 veya NTFS formatında biçimlendirin.
  2. Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
    /
    Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
    veya webOS USB root paketlerindeki exploit dosyalarını USB belleğin ana dizinine (root) atın.

2. TV'ye USB'yi Takın ve Rootlayın​

1. USB belleği TV'nin USB girişine takın.
  2. TV ekranında USB içeriğini açmanız veya otomatik çalışan komut dosyasıyla ilgili uyarı çıkacaktır.
  3. Ekrana gelen talimatları onaylayarak exploit'in çalışmasını bekleyin (Sistem arka planda Homebrew Channel'ı kurup TV'yi yeniden başlatacaktır).

3. Kodi'yi Yükleyin​

1. TV yeniden açıldığında menüde Homebrew Channel (webOS Brew) uygulamasını göreceksiniz, uygulamayı açın.
  2. Mağaza içerisindeki arama kısmından Kodi'yi bulun ve Install butonuna basarak kurun.
  3. Kurulum bitince Kodi TV'nin ana menüsüne eklenecektir. İstediğiniz eklenti veya IPTV listelerini ekleyip kullanabilirsiniz.

Not: TV'nizin webOS sürümüne ve aldığı son güvenlik yamalarına bağlı olarak USB açığı kapatılmışsa, alternatif olarak webosbrew.org üzerindeki web tarayıcısı tabanlı veya Developer Mode yöntemlerini deneyebilirsiniz.
Daha basit bir yolu yok mu

Daha basit yolu android tv box almak hocam. Başka yöntem yok. Ben kurtuldum size de tavsiye ederim

MKIPTV PLAYER

Geri