Cloudstream kan kaybediyor

linkler ölmüş açılmıyor github haricinbdeki
Linkler ölmüş derken hangilerinden bahsediyorsunuz, bugün bütün gün cs de film izledim ama herhangi bir sorun olmad, halada yok. Sizde ki linkler hangileri

Linkler ölmüş derken hangilerinden bahsediyorsunuz, bugün bütün gün cs de film izledim ama herhangi bir sorun olmad, halada yok. Sizde ki linkler hangileri
ben claud stream dan repo eklenen repodan bahsettim ben türkçe sitelerin olduğu repo olark hiç bir yerde repo bulup ekleyemedim

Gerçekten bilmediğim için soruyorum, claudstream eklentisi yapan arkadaşların bundan bir kazancı oluyor mu?

Gerçekten bilmediğim için soruyorum, claudstream eklentisi yapan arkadaşların bundan bir kazancı oluyor mu?
Evet bagis sistemi var github'da yada özel eklenti felan isteyen olursa iban'dan bağış alıp eklenti yaptiranlarda var ama yapanların çoğu gönüllü yapıyor

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
hocam verdğin linkde bir siyah olark içinde bazı yazılar var onlar repo adı değil yada farklı bir yöntem ben eski usül kraptor die yazıor ekliordum ve karşıma eklemem gereken siteler belirirodu onları tek tek indirip ekliyordum bu yolladığın link de olan satırları ekleme yöntemi bilmiyorum

bu arada "name": "blackhope01",
"description": "Türkçe içerikli eklenti havuzu",
"manifestVersion": 1,
"pluginLists": [
"
"

böyle bir satır var bunların sande blackhope olanı eklenior bunda da nerdeyse repoda kraptorda olanların yüzde 80 yok dizpaller yok bunlar en önemlisi diğer ikisis de eklenmior geçersiz veri dior

hocam verdğin linkde bir siyah olark içinde bazı yazılar var onlar repo adı değil yada farklı bir yöntem ben eski usül kraptor die yazıor ekliordum ve karşıma eklemem gereken siteler belirirodu onları tek tek indirip ekliyordum bu yolladığın link de olan satırları ekleme yöntemi bilmiyorum
hocam bende sorunsuz çalışıyor

Ekli dosyalar

• photo_2026-08-27_12-04-43 (2).jpg
    photo_2026-08-27_12-04-43 (2).jpg
    183.1 KB · Görüntüleme: 50
  • photo_2026-08-27_12-04-43 (3).jpg
    photo_2026-08-27_12-04-43 (3).jpg
    158.5 KB · Görüntüleme: 50
  • photo_2026-08-27_12-04-43.jpg
    photo_2026-08-27_12-04-43.jpg
    196.6 KB · Görüntüleme: 50
bu arada "name": "blackhope01",
"description": "Türkçe içerikli eklenti havuzu",
"manifestVersion": 1,
"pluginLists": [
"
"

böyle bir satır var bunların sande blackhope olanı eklenior bunda da nerdeyse repoda kraptorda olanların yüzde 80 yok dizpaller yok bunlar en önemlisi diğer ikisis de eklenmior geçersiz veri dior

bu adresi dene ustam

Geri