izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Sizden küçük bir ricam olacak mümkün olursa ve yapabilirseniz çok sevinirim yapamazsınız da canınız sağolsun ben Anime izlemeyi çok seviyorum ve genellikle Almanca izliyorum Aniworld diye bir site var o siteden izliyorum vaktiniz olursa ve eklemek isterseniz beni çok mutlu etmiş olursunuz

Şimdiden teşekkür ediyorum ve herkese iyi forumlar dilerim 😃
Hocam hangi animeyi izliyorsunuz

Pes atık bu nuvio beceremedim gitti

ana ekrana biraz daha hareketli görsel ekledim direkt tv den kayıt aldım İngilizce başlıkları Türkçe yaptım

Pes atık bu nuvio beceremedim gitti
Adım Adım Anlatımdakileri yaparsanız kesinlikle yapacaksınız.

@ayruki elinize emeğinize sağlık.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
kendi sistemime girdim ve herşeyi sildim.bütün plugins, addons ve collections hepsini.

sadece senin tek plugins yükledim ve gayet yeterli geldi bana.

eklememiz gereken gerek i.erik gerekse gçrsel a.ıdan tavsiye edeceğiniz bir şey var mı. ( Bütün takipçilere soruyorum bunu)

tekrardan herkesin emeğine sağlık

kendi sistemime girdim ve herşeyi sildim.bütün plugins, addons ve collections hepsini.

eklememiz gereken gerek i.erik gerekse gçrsel a.ıdan tavsiye edeceğiniz bir şey var mı. ( Bütün takipçilere soruyorum bunu)

Teşekkürler hocam bende zaten cinemeta ve bu pluginden başka kullanmıyorum. Zaten öyle çok dizi, film izleyen biri değilim. İstedigimi bulup izliyorum

Teşekkürler hocam bende zaten cinemeta ve bu pluginden başka kullanmıyorum. Zaten öyle çok dizi, film izleyen biri değilim. İstedigimi bulup izliyorum
cinemeta da ekleye bilirmiyim buna peki. bana link vererek nereye ekleyeceğimi basitçe söyleye bilirmisin.

tekrar teşekkürler.

cinemeta da ekleye bilirmiyim buna peki. bana link vererek nereye ekleyeceğimi basitçe söyleye bilirmisin.

tekrar teşekkürler.
Cinemeta zaten default geliyor bir plugin değil eklentidir. Zaten Filmleri dizileri görüyorsanız eklidir

ayruki hocam öncelikle verdiniz guzel içerik ve sunumlar için çok tesekkur ederim vaktiniz olursa veya ekleme şansınız varsa yerli dizi içerik olarakta eklersiniz ricam sizlerden kendime adıma çok sevinirim tabiki tercih hakkı sizindir her zaman sonuçta ortada uzunca bir emek var allah razı olsun sizin gibi paylaşmcı güzel insanlardan iyiki varsınız

beğendim yerli dizi içerik olarak bu var daha iyisi varsa oda olur

( ddizi.im )

ana ekrana biraz daha hareketli görsel ekledim direkt tv den kayıt aldım İngilizce başlıkları Türkçe yaptım
Hocam kataloğun ismi ne, film isimleri nasıl türkce oluyor, bunu hangi ayarlardan yaptınız biraz daha detaylı,ayrıntılı anlatma şansınız varmı acaba zahmet olmazsa.Bu katalog nuvionun kendi sitesinde yok

Son düzenleme:
ayruki hocam öncelikle verdiniz guzel içerik ve sunumlar için çok tesekkur ederim vaktiniz olursa veya ekleme şansınız varsa yerli dizi içerik olarakta eklersiniz ricam sizlerden kendime adıma çok sevinirim tabiki tercih hakkı sizindir her zaman sonuçta ortada uzunca bir emek var allah razı olsun sizin gibi paylaşmcı güzel insanlardan iyiki varsınız

beğendim yerli dizi içerik olarak bu var daha iyisi varsa oda olur

( ddizi.im )
Allah hepimizden razı olsun, çok teşekkürler. Bir bakayım eşleştirme yapabileceğim bir sistem varsa eklerim

Hocam kataloğun ismi ne, film isimleri nasıl türkce oluyor, bunu hangi ayarlardan yaptınız biraz daha detaylı,ayrıntılı anlatma şansınız varmı acaba zahmet olmazsa.Bu katalog nuvionun kendi sitesinde yok
Katalogda ufak düzenleme yapıyorum işim bittiğinde link paylaşırım

2.profil açarakta eskisini silmeden sil baştan sıfır gibi yenileri yükleyebilirsiniz. Mega Kaptan mı ne onun üzerine ben de kendime göre düzenledim. Türk olanları ayrıca ekledim. Ancak kapak gösteriminden daha önemli açtığımızda çalıştıracak eklentinin olması. Bunda eklenti içindemi yoksa ayrıca mı yükleyecepiz.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri