Ray IPTV Player Tester Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkangumrukc

Paylaşımcı
Puan 38
Çözümler 0
@furkangumrukc
Merhaba Arkadaşlar.

Daha önce Mina IPTV Player uygulamasını yazdık. Flutter ile yazılan uygulamada eski tv boxlarda sorunlar yaşandı performans olarak.
Bizde native olarak yeniden uygulama yazmaya başladık. Bu konuda tester gerekiyor. Test edecek arkadaşlar bana ulaşabilir mi?
Şuanlık sadece tvboxlar için test gerekiyor. Yüzde 80 tamamlandı. Test edip eksik yada öneri sunacak arkadaşlar lazım. Mina iptv kullanan daha öncesinde arkadaslar olursa daha iyi olur çünkü mina iptv özelliklerini korumaya çalışıyorum.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Usta tabiki ben öncekinde olduğu gibi hazırım.

Hayırlı olsun, başarılar ve emeğe saygı ;)

Hayırlı olsun şimdiden yardımcı olmak isterim

hayırlı olsun başarılar

Teşekkür ederim arkadaşlar. Hazır olduğunda burda apk paylaşıcam test edip dönüş yaparsanız sevinirim. Hem mobil hem tvbox için.

İndirme baglantısı eklendi. Tv box ve mobilde deneyip geri ddönüş yaparsanız sevinirim.

Hocam merhabalar,öncelikle kolay gelsin.
Uygulumanızı kurdum, giriş ekranı tema seçme,özelleştirme falan güzel olmuş. Demo modu seçtim,test etmek için. 2adet canlı tv ve film falan vardı. Açılmadı hiçbirisi. Ayarlar menüsüne girdiğimde kumandada sağ,yukarı ve aşağı düğmeleri aktif çalışıyor, sol kısımdaki menü tarafına geçemedim. Diğer film ve dizi sekmelerinde seçim yaparken sol buton çalışıyor. Demo yayınlardan açılmama sorunu olmuş olabilir. Başka liste yükleyip neticeyi bildirim hocam. Elinize sağlık.

Hocam merhabalar,öncelikle kolay gelsin.
Uygulumanızı kurdum, giriş ekranı tema seçme,özelleştirme falan güzel olmuş. Demo modu seçtim,test etmek için. 2adet canlı tv ve film falan vardı. Açılmadı hiçbirisi. Ayarlar menüsüne girdiğimde kumandada sağ,yukarı ve aşağı düğmeleri aktif çalışıyor, sol kısımdaki menü tarafına geçemedim. Diğer film ve dizi sekmelerinde seçim yaparken sol buton çalışıyor. Demo yayınlardan açılmama sorunu olmuş olabilir. Başka liste yükleyip neticeyi bildirim hocam. Elinize sağlık.
Demo hesaptanmış hocam liste girince düzeldi. Dediğim gibi ayarlara girildiğinde kumandadan sola gidemiyorum. Birde filmlerde veya dizilerde ileri geri sarmayı kumandanın butonları ile yapılsa güzel olur. Play tuşunun yanından ileri sarmaya basılarak dk yı ilerletebildim. Elinize sağlık

ayarlar bölümünde geri tuşuna bastıgınızda sadece oluyor sol yön tusunu kilitledim bilerek ondan kaynaklı olabilir. geri ileri sarmaya bakıcam

Paylaşım için elinize emeğinize sağlık

emeğinize sağlık. mi box için akşam deneyip size dönüş yapacağım inşallah.

Mutlaka bekliyorum arkadaşlar uygulama tam yayınlandığında testerlara premium verilecek

Hayırlı olsun emeğinize sağlık deneyelim bakalım teşekkürler başarılar dilerim :)

Merhaba Arkadaşlar.

Daha önce Mina IPTV Player uygulamasını yazdık. Flutter ile yazılan uygulamada eski tv boxlarda sorunlar yaşandı performans olarak.
Bizde native olarak yeniden uygulama yazmaya başladık. Bu konuda tester gerekiyor. Test edecek arkadaşlar bana ulaşabilir mi?
Şuanlık sadece tvboxlar için test gerekiyor. Yüzde 80 tamamlandı. Test edip eksik yada öneri sunacak arkadaşlar lazım. Mina iptv kullanan daha öncesinde arkadaslar olursa daha iyi olur çünkü mina iptv özelliklerini korumaya çalışıyorum.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Teşekkür ederim Emeğinize sağlık sabırsızlıkla premium bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri