Spam Mesajların Önüne Geçmek İçin Çözüm Önerisi

Sizce böyle bir uygulama olmalı mı?

• Evet, olabilir.

• Hayır, olmaz.

• İlerleyen süreçte düşünülebilir.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Cahilliğimi bağışlayın hocam, nedir bu 50 mesaj olayı ? Paylaşımcı olunca ne oluyor, nasıl bir artısı var. ? Neden bu kadar önemli.
Forumda bazı başlıklara girebilmek için 50 mesaj atmış olmak gerekiyor, yani yeni üyeler giremeyor. Özellikle cloudstream eklentilerinin bazıları devre dışı kalınca, yeni paylaşılan eklentilere ulaşabilmek için az mesajlı üyeler, biraz abartılı bir mesaj trafiği başlattı, sitem ona

Merhabalar değerli forum üyeleri,

Son zamanlarda sıklıkla yeni üyeler tarafından "Paylaşımcı Rütbe"ye hızlıca ulaşmak amacıyla mesaj spamı yaptıklarını gözlemliyorum. Rastladığım bu durum için çözüm önerisi sunacağım, bu çözüm önerisi sayesinde rütbelere yeni bir özellik kazandırabiliriz. Her rütbeye özel, mesaj atma süresi getirilebilir. Örneğin:
Üye: 5 dakika da bir yeni mesaj gönderebilir.
Paylaşımcı: 2 dakika da bir yeni mesaj gönderebilir.
Müdavim: 30 saniyede bir yeni mesaj gönderebilir.
Uzman-Geliştirici: 10 saniyede bir yeni mesaj gönderebilir.
Süre sınırlaması olması hâlinde konularda gereksiz-spam mesajların önüne geçilebilir. Üyeler bir sorun yaşaması halinde konu sahipleriyle DM üzerinden sınırlama olmaksızın yine iletişimde bulunabilir.
Bu uygulamayla beraber "Paylaşımcı Rütbe" olmak için gereken 50 mesaj sınırı, 30'a düşürülebilir. Hatta naçizane fikrim, yenilik olması amacıyla yeni rütbeler oluşturulabilir. Nihayetinde son söz site yönetimine aittir.
Teşekkürler, saygılarımla.
Süre sınırlaması önceden vardı talep doğrultusunda üst rütbelerden kaldırıldı hocam tekrar eklenmesi bizler için mantıksız olur önemli olan yeni üyeler için sınırlama olması ki o hala mevcut mu değil mi hatırlamıyorum.

Süre sınırlaması önceden vardı talep doğrultusunda üst rütbelerden kaldırıldı hocam tekrar eklenmesi bizler için mantıksız olur önemli olan yeni üyeler için sınırlama olması ki o hala mevcut mu değil mi hatırlamıyorum.
Haklısınız hocam, üst rütbeler için olmasa bile alt rütbeler için gerekli olabilir.

biraz abartılı bir mesaj trafiği başlattı, sitem ona
Sadece sitemse eyvallah. 40.000'e yakın kayıtlı üye var, bunun kaçı 50 mesaj üzeri sizce.? Bence 1.000 çıkmaz. Şimdi esas soru şu; 2 film izlemek için kendini komik duruma düşürüp spam yapan 3-5 kişi yüzünden 39.000 kişiye 5 dakika kısıtlaması mı getirilmeli ? bu bir çözüm önerisi mi ? Bana göre çalışmaz bu öneri.
Spam yapan kişiye yaptırım uygulanır olur biter. Bunun ceremesini kimse çekmek zorunda değil, doğru mudur hocam.

Yeni üyeler için şu açıklamayı yapmak istiyorum. Yeni üyelerimiz boşuna spam yapıp 51 mesajı geçerek istediğiniz m3u listelerini merak ediyorsunuz. Burada m3u listesi paylaşımı yapan kalmamış. Boşuna spam yapıyorsunuz. Bu site bir yıl önce m3u liste paylaşım yapılan en iyi siteydi. Şimdi burası uygulama tester sitesine dönüşmüş. Ben yeni üyelerimizi uyarmış olayım. Eski hareketli günlerin geri gelmesi için m3u listerinin paylaşımına uygun düzenleme yapılması gerekebilir. Yönetim buna göre önlem alabilir.

Uygulanması gerekliyse bencede uygulansın devam edilsin ben şimdi 2025 in başından beri üyeyim ama mesajım yoktu 50 mesaj sınırınıda bilmiyordum forum da boş mesajlar spam mesajlar olmasından iyidir teşekkürler.

Bir kaç gün önce süre sınırı yoktu. Şimdi var. sanırım eklemişler. Neyse yapacak bir şey yok

Evet yapıldı. Kimsenin niyetini okouyamayız belki ama bariz yapılan bazı durumlardan dolayı 5dk ara koyduk.
Bütün rütbelere bir sınır mı koyuldu yoksa sadece başlangıç için mi geçerli ?

Evet yapıldı. Kimsenin niyetini okouyamayız belki ama bariz yapılan bazı durumlardan dolayı 5dk ara koyduk.
Adnan Hocam 5 dk ara varken şuan da bir kişi nasıl art arda "1. mesaj 2.mesaj" şeklinde yazı yazabiliyor. Mesajların gönderildiği saatler arasında 5 dakika yoktu kısacası. Teşekkürler, saygılarımla.

hocam ben ilk açıldığından beri forumdayım mesaj yazmıyorum diye neden cezalandırılıyorum bende başlayım ozaman kötü niyetle bişeyler yazmaya spamlamaya

hocam ben ilk açıldığından beri forumdayım mesaj yazmıyorum diye neden cezalandırılıyorum bende başlayım ozaman kötü niyetle bişeyler yazmaya spamlamaya
Yanlış anlamayın ama 2 senedir forumdayken niçin faydalandığınız veya işinize yarayan konulara teşekkür mesajı yazmıyorsunuz?

Birkaç yönden değerlendirebiliriz bu durumu;
1- Forum paylaşım ortamıdır. Neden hiç bir mesaj yazmadınız? Alacağınızı alıp kaçtığınızı düşünmeli miyiz?
2- Rütbe olayı neredeyse bir yıldır var, siz bunu yeni fark ettiniz.
Daha yazmayayım.
Herkese iyi forumlar

Unutmadan, kötü niyetle birşeyler yazmadan önce lütfen kuralları okuyun, eminim oraya da bakmamışsınızdır.

Enfazla banlamakla tehdid edersiniz size kolaygelsin
Burada gayet adil bir ortamda, karşımdakinin insan olduğunu unutmadan konuşmaya çalışıyorum.
Yanlış mı yaptım acaba?

Unutmadan, kötü niyetle birşeyler yazmadan önce lütfen kuralları okuyun, eminim oraya da bakmamışsınızdır.
Ne çeşit bir trollsün. Ters bir şey dememiş kendi kendine atarlanıyorsun 🤣
"Unutmadan, kötü niyetle birşeyler yazmadan önce lütfen kuralları okuyun, eminim oraya da bakmamışsınızdır."
Buna bizim buralarda aba altından sopa göstermek deniyo.Sen admine yalakalık yapmadan önce kuralları okuyp öğren.

Geri