Erkanalanya
Paylaşımcı
Hocam test ettim şimdi çok güzel bir uygulama olmuş, yapan arkadaşının eline sağlıksağolasın hocam,Tv ye yükleyip neticeyi bildireceğim
Hocam test ettim şimdi çok güzel bir uygulama olmuş, yapan arkadaşının eline sağlıksağolasın hocam,Tv ye yükleyip neticeyi bildireceğim
İnce derken?geliştiricisi biraz daha ince çalışırsa alternatif olarak çok i görür bence
Uygulama sahibi bilinmiyor ama maşallah herkesten bir link almış ne istersen varUygulama sahibi kim? Benden izinsin benim listeyi koymuş uygulamaya
Adı ustünde tembel adamUygulama sahibi bilinmiyor ama maşallah herkesten bir link almış ne istersen var![]()
Uygulama sahibi kim? Benden izinsin benim listeyi koymuş uygulamaya
Uygulamayı tam olarak nereden buldunuz?İnternette bulduğum uygulama hoşuma gitti. Denemek isteyen buyursun.
İndirme Linki:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Alternatif İndirme Linki:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Reklamsız Ücretsiz yazıyor. Basit sade. Sanki iş görsün diye yapılmış. Etrafta ne varsa eklenmiş. Açmayanlar var tabiki listelerde. Ama benim işimi gördü. Bir izin vs de istemiyor.
Cep/Tablet/Android TV/Android Tv box uyumlu diye yazmış.
Stabil gibi duruyor.
Not: Yüklerken Google Play her dışarıdan yüklenen uygulama engel koyar. Apk yükle deyince Diğer Ayrıntılar sonra da Yine de Yükle derseniz yükleyebilirsiniz.
Adı ustünde tembel adam![]()
Adı ustünde tembel adam![]()
Tembel Adam TvUygulama sahibi kim? Benden izinsin benim listeyi koymuş uygulamaya
Hah birde Dızcı Adam çıktı hadi hayırlı olsunTembel Adam Tv
Dızcı Adam TV![]()
Bir arkadaşım yolladı. Bir sitesi vs'si yok. Yayınlanmamış internete.Uygulamayı tam olarak nereden buldunuz?
Virustotal sonucunu attım daha önce hiç yok. Zaten kişisel kullanım için yapılmış. Eş dost vs. Herkese dağıtayım kaygısı yok. Yazarı bir gün ulaşır kaldır derse silerim konuyu.virüs yok değil mi ?