50 mesaj kuralı var maalesefnedense bende açılmıyor yetkin yok diyor
teşekkürlerSende herkez gibi 50 adet mesaj kısmına takılmışsın, kardeş. Forumda en az 50 adet mesaj yazman yada cevaplaman gerekiyor. ondan sonra görebilirsin
teşekkürler.Bilgilendirme için teşekkürler. Asya dizileri ve anime yoksa plt dışında ekstradan ekleme gereği duymuyorum. ama alternatif açısından tabi ki güzel.
Emeği geçenlerin eline sağlık
Clipbox bence piyasanın şu an en iyisi. Altyazıyı otomatik olarak türkçeye çevirmesi, harici altyazı eklenebilmesi, zengin içeriği olması gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor.Yalnız oynatma seçeneklerindeki 6-7 serverdan altyazınıza uygun senkronda olanı seçmeniz lazım, yoksa görüntü ile altyazı birbirini tutmuyor.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.türkçealtyazıyı destekleyen bir uygulama fena değil.
Canlı TV kanallarindainatbox var mı?
Bende şimdi kurdum, başarılı bir uygulamaBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.türkçealtyazıyı destekleyen bir uygulama fena değil.
Aytzey nickli bir kullanici kraptorun sayfayi devreye aldi yine ama icinde eklenti gözükmüyor suan sayfadaki bilgiler kraptorun orijinaliyle aynı acaba kim devreye aldi bakabilirsiniz
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bilmiyorum orjinal sayfanin aynısıinşallah geri dönerler
Geri döndü:Aytzey nickli bir kullanici kraptorun sayfayi devreye aldi yine ama icinde eklenti gözükmüyor suan sayfadaki bilgiler kraptorun orijinaliyle aynı acaba kim devreye aldi bakabilirsiniz
Suanda eklentiler calisiyor sorunsuz acaba yapan kisi kraptortorun ekibinde olan birimi inşallah oyledir eklentilere guncelleme devam ederAytzey nickli bir kullanici kraptorun sayfayi devreye aldi yine ama icinde eklenti gözükmüyor suan sayfadaki bilgiler kraptorun orijinaliyle aynı acaba kim devreye aldi bakabilirsiniz
Repo
Github
Sabah bahsetmiştim bu repo çalışmıyordu simdi çalışıyor eklentiler acildiGeri döndü:
Galiba orjinal kraptor degilmis biri kopyalamis sayfasini ama eklentiler calisiyor önemli olan nereye kadar gidecek guncelleme gelecek miŞu an Cs, yedek olarak nuvio yeni eklentilerle sorunsuz çalışıyor. İki gün sonra, küstüm oynamıyorum demeyecekleri ne malum. Plt-mustafa eklentisi çalıştıkça onunla devam, sorunsuz şu an
Tamam şimdi açıldı görüntü kalitesi çok iyi ama türkçe değil türkçe izlemezmiyiz