Kraptor reposu kapanmış, bilgisi olan var mı?

Benim diğer mi boxta Kraptor yüklü olduğu için İnatbox vs. çalışıyor hala, yeni cihaza kopyalama imkanı olur mu ?

Bilgilendirme için teşekkürler. Asya dizileri ve anime yoksa plt dışında ekstradan ekleme gereği duymuyorum. ama alternatif açısından tabi ki güzel.
Emeği geçenlerin eline sağlık
teşekkürler.

Aytzey nickli bir kullanici kraptorun sayfayi devreye aldi yine sayfadaki bilgiler kraptorun orijinaliyle aynı acaba kim devreye aldi bakabilirsiniz

Repo

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Github

Son düzenleme:
türkçealtyazıyı destekleyen bir uygulama fena değil.
Clipbox bence piyasanın şu an en iyisi. Altyazıyı otomatik olarak türkçeye çevirmesi, harici altyazı eklenebilmesi, zengin içeriği olması gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor.Yalnız oynatma seçeneklerindeki 6-7 serverdan altyazınıza uygun senkronda olanı seçmeniz lazım, yoksa görüntü ile altyazı birbirini tutmuyor.

Aytzey nickli bir kullanici kraptorun sayfayi devreye aldi yine ama icinde eklenti gözükmüyor suan sayfadaki bilgiler kraptorun orijinaliyle aynı acaba kim devreye aldi bakabilirsiniz

Repo

Github

Suanda eklentiler calisiyor sorunsuz acaba yapan kisi kraptortorun ekibinde olan birimi inşallah oyledir eklentilere guncelleme devam eder

Son düzenleme:
Eklentilerin hepsini indirinde,geçici olarak tekrar kapanır falan. En azından eklenti patlayana kadar kullanırsınız

Acaba kim bu kraptorun repoyu devreye alan bari guncelleme versin 🤣

Şu an Cs, yedek olarak nuvio yeni eklentilerle sorunsuz çalışıyor. İki gün sonra, küstüm oynamıyorum demeyecekleri ne malum. Plt-mustafa eklentisi çalıştıkça onunla devam, sorunsuz şu an

Şu an Cs, yedek olarak nuvio yeni eklentilerle sorunsuz çalışıyor. İki gün sonra, küstüm oynamıyorum demeyecekleri ne malum. Plt-mustafa eklentisi çalıştıkça onunla devam, sorunsuz şu an
Galiba orjinal kraptor degilmis biri kopyalamis sayfasini ama eklentiler calisiyor önemli olan nereye kadar gidecek guncelleme gelecek mi

Kraptorplus çalışmıyor ve bence mustafanın ki daha iyi

Geri