izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

TeşekkürlerHocam, gömülü altyazıları çekiyor ama TV sürümünde son güncelleme de bir sorun var. Şuan sadece mobile sürümü için çalışıyor
Bunu bilmiyordum. Ben sadece TV sürümünü kullanıyorum. TV sürümüne gelecek güncelleme ile bu sorun düzelir muhtemelen.

Nuvio da film dizi posterleri hep yabancı. katagorilendirme az normalmi benimki böyle, başka ayar yapmak gerekirmi acaba.Yani cloudstream afiş ve katagorilendirmeyi arıyor gözlerim. ama nuvio daha akıcı..elinize sağlık bu arada

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-08-25-18-03-51-888_com.nuvio.app.jpg
    Screenshot_2026-08-25-18-03-51-888_com.nuvio.app.jpg
    357.5 KB · Görüntüleme: 22
Nuvio da film dizi posterleri hep yabancı. katagorilendirme az normalmi benimki böyle, başka ayar yapmak gerekirmi acaba.Yani cloudstream afiş ve katagorilendirmeyi arıyor gözlerim. ama nuvio daha akıcı..elinize sağlık bu arada
Nuvio’nun web sitesine hesabınızla giriş yapıp, koleksiyonlar bölümüne girerseniz, Türkçe kataloglar var. İstediğiniz Türkçe içerik kataloğunu indirebilirsiniz. Bulamazsanız arama kısmına “Turkish” de yazabilirsiniz.

çok güzel eklentiler. Elinize sağlık.

Birçok insan vaktinin büyük bölümünü evde ailesiyle birlikte televizyon izleyerek geçiriyor. Geçirmek zorunda kalıyor. Başka eğlenceleri yok. @ayruki vermiş olduğunuz bu hizmet birçok insan ve aileye mutluluk ve huzur veriyor. İyi ki sizin gibi destekçiler var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Birçok insan vaktinin büyük bölümünü evde ailesiyle birlikte televizyon izleyerek geçiriyor. Geçirmek zorunda kalıyor. Başka eğlenceleri yok. @ayruki vermiş olduğunuz bu hizmet birçok insan ve aileye mutluluk ve huzur veriyor. İyi ki sizin gibi destekçiler var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Güzel yorumlariniz icin cok tesekkurler hocam, iyi seyirler

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 27 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Eline sağlık çok güzel olmuş

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 27 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Arkadaşlar Başka bir katalog tavsiye eden varmı?

Temel olarak aynı olsa da nuvio daha esnek bir uygulama. Mesela indirme özelliği var. İlk çıktığında hiçbir ayar yapmadan cloudstream eklentilerini de çalıştırıyordu. Stremio daha ağırlıklı debrid tarafında kaldı gibi bir imajı var son zamanlarda. Ayrıca nuvio geliştiricileri fork yapılmasına da izin veriyor. Mesela bende iki ayrı fork var, birinde iptv özelliği var diğerinde cloudstream eklentilerini çalıştırma ve yapay zeka desteği var.
CS eklentilerini ben bir türlü kuramadım birde IPTV sistemi nasıl kuruluyor anlatma şansınız varmı acaba?

Hocam bir soru sormak istiyorum bazı eklentilerde kendiliğinden katalogda geliyor örneğin Sinewix o eklentideki sadece kaynağı alıp katalogu iptal etmek mi bir yöntem yok mu acaaba ? Birde Kaptains Mega Catalogu kuruyorum içine girdiğimde siyah ekran boş çıkıyor bir türlü çözemedim şu anasayfa düzenini.

Siz bu konuda bilgili olabileceğiniz için sormak istedim. Tekrardan teşekkürler.
Şöyle mi görünsün istiyorsun

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260826_103747_com.nuvio.app.jpg
    Screenshot_20260826_103747_com.nuvio.app.jpg
    171.2 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20260826_103744_com.nuvio.app.jpg
    Screenshot_20260826_103744_com.nuvio.app.jpg
    151.1 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20260826_103735_com.nuvio.app.jpg
    Screenshot_20260826_103735_com.nuvio.app.jpg
    116.7 KB · Görüntüleme: 33
Çok teşekkürler, iyi seyirler
Sizden küçük bir ricam olacak mümkün olursa ve yapabilirseniz çok sevinirim yapamazsınız da canınız sağolsun ben Anime izlemeyi çok seviyorum ve genellikle Almanca izliyorum Aniworld diye bir site var o siteden izliyorum vaktiniz olursa ve eklemek isterseniz beni çok mutlu etmiş olursunuz

Şimdiden teşekkür ediyorum ve herkese iyi forumlar dilerim 😃

Geri