YaHU Ezan ve Kuranı Kerim Asistanı - %100 Ücretsiz ve Reklamsız Namaz Vakti Uygulaması

KBEM Yahu Ezan uygulaması günlük ibadet ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu?

• Evet Gayet Yeterli

• Temel özellikler yeterli, ufak eksikler var

• Kullanışlı ama geliştirilmesi gereken yönleri var

• Hayır, temel konularda eksikleri var

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Basit Tema uygulamayı tamamen lite sürüme alıyor. biliyorsunuz yaşlılarımız çok fazla karışıklığı sevmiyor. normalde ayarlardan seçim yapılabiliyordu dönüş yapılabiliyordu, siz söyleyince kontrol ettim dönüş yapılamıyor. en kısa sürede bu sorunu çözeceğim. Rabbim sizlerden razı olsun. silip tekrar kurup farklı bir tema tercih ederseniz sorun şimdilik çözülmüş olur.
-Öyle yaptım zaten hocam, artık o temayı seçmiyorum. Allah razı olsun.

emeğine yüreğine sağlık allah razı olsun ezan vakti pro yu ve Hasenat Hatimi uzun süre kullanan bi gariban olarak diyorum ki süper olmuş kuran bölümü takip fevkalade Allah razı olsun

Basit Tema uygulamayı tamamen lite sürüme alıyor. biliyorsunuz yaşlılarımız çok fazla karışıklığı sevmiyor. normalde ayarlardan seçim yapılabiliyordu dönüş yapılabiliyordu, siz söyleyince kontrol ettim dönüş yapılamıyor. en kısa sürede bu sorunu çözeceğim. Rabbim sizlerden razı olsun. silip tekrar kurup farklı bir tema tercih ederseniz sorun şimdilik çözülmüş olur.
-Ayrıca Cuma Mesajlarından "İmzalı Kart Yap" dediğimde hata mesajları yazıyor.

Çok beğendim emeğine sağlık, kendine widget'ını kurdu,bildirimler geliyor,daha ne olsun çok aradım bu tür bir uygulama,inşallah uzun süreli olur hocam maşallah🙏🧿
En kısa sürede ios'a da bekliyorum 😊

Selamun Aleyküm Değerli Sinetech Forum Ailesi,

Tamamen Allah rızası doğrultusunda, hiçbir ticari amaç gütmeden geliştirdiğim YaHU Ezan ve Kuranı Kerim Asistanı uygulamasını sizlerle paylaşmak ve istifadenize sunmak istedim.

Piyasadaki birçok uygulamada karşılaşılan dikkat dağıtıcı reklamlar, abonelik ücretleri veya karmaşık arayüzlerin aksine; sade, modern ve kullanıcı odaklı bir deneyim sunmayı amaçladım.

Öne Çıkan Özellikler:

• %100 Ücretsiz ve Reklamsız: Hiçbir reklam, gizli ücret veya abonelik modeli içermez.
  • Hassas Vakit Takibi: Konumunuza özel doğru namaz vakitleri ve ezan bildirimleri.
  • Kur'an-ı Kerim ve Sesli Dinleme: Sade ve göz yormayan arayüzle kolay okuma ve dinleme imkanı.
  • Düşük Sistem ve Pil Tüketimi: Arka planda gereksiz kaynak tüketmeyen optimize altyapı.
  • Temiz ve Sade Tasarım: Her yaştan kullanıcının rahatça kullanabileceği modern arayüz.
İndirme ve İnceleme Bağlantıları:

Uygulamayı deneyimleyip görüş, öneri ve geri bildirimlerinizi bu konu altında paylaşırsanız projeyi daha da geliştirmek adına çok memnun olurum.

İstifade eden herkese faydalı olması dileğiyle, hayırlı forumlar dilerim.

Bilal USLU / KBEM Yazılım
eline sağlık güzel bir program olmuş fakat ben mi bulamadım kerahat saatine ne kadar kaldı geçmesine ne kadar var bunları da eklersen süper bir program olur

Allah razı olsun kardeşim, rabbim emeğini bol etsin...

Benim bulunduğum ülkede bulunduğum şehiri otomatik bulmadı, bulmadığı için de namaz vakitlerini göstermedi, isterseniz bi gözden geçırin.
tamam hocam basit tema ve farkı ülke bir sonraki güncellemede düzelecek hayırlısı ile yine buraya bilgi geçerim

tamam hocam basit tema ve farkı ülke bir sonraki güncellemede düzelecek hayırlısı ile yine buraya bilgi geçerim
-Allah razı olsun kardeşim, büyük bir iyilik yaptın.

Android tv de çıkmıyor apk sı varmı

Öncelikle ALLAH razi olsun , eline emegine saglik
bende yurtdisindayim malesef benim konumu buluyor ama namaz vakitlerini göstermiyor ( bütün Temalarda denedim ) , birdahaki güncelmeyi sabirla bekliyoruz kolay gelsin...

(smart Watch) akıllı saatlar için de geliştirirseniz çok iyi olur.

Çok güzel kullanışlı bir uygulama olmuş elinize sağlık

ALLAH RAZI OLSUN SENDEN kardeşim...

Hak razı olsun erenler

Maşallah çok güzel olmuş,herkese hayırlar getirir inşallah.

Allah kolaylık versin

Android saatler için çalışmaya başladım. henuz yok. Yükleyen Hocalarım Güncelleme yapsınlar. bahsi geçen tüm sorunları giderdim.
Usta uygulamayı tekrar yükledim bu sefer yurt dışı kaldığım şehre yakın merkezi bir yeri buldu, lakin namaz vakitleri uzaktan yakından diyanetin vakitlerine uymuyor.

emeğine yüreğine sağlık allah razı olsun ezan vakti pro yu ve Hasenat Hatimi uzun süre kullanan bi gariban olarak diyorum ki süper olmuş kuran bölümü takip fevkalade Allah razı olsun
Allah razı olsun hocam Rabbim En çok ihtiyacımız olan Hesap gününde Destekçimiz ve şefaatçimiz eylesin inşAllah.

Çok beğendim emeğine sağlık, kendine widget'ını kurdu,bildirimler geliyor,daha ne olsun çok aradım bu tür bir uygulama,inşallah uzun süreli olur hocam maşallah🙏🧿
En kısa sürede ios'a da bekliyorum 😊
Allahın izniyle ios içnide çalışma yapacağım. daha fazla insana ulaşmak için desteklerinizi bekliyorum . Hayra vesile olan kişi hayrı işleyen gibidir hadisi şerifi bizlere rehber olsun inşAllah

Geri