Projecsiyon tabanlı marka.Rk chiplilerde şans yok görünüyor.s905x versiyonlarda denemek lazım olsada yazılım uyarlamasın kök flash versiyon ram ve disk alanı uyarlamasında bu tip marka yazılımları yüklenemiyor epey bi uğraştım ya rem hatası yada disk uyarlama alanı hatası veriyordu.Lakin rx-tx baglantı ile yazılımı atma ile henüz yeteri kadar uğraşmadım planlarım arasında var.
Dikkat edilecek en önemli unsur chipsetin modeli,üst android versiyon desteginin iyi bilinmesi ona göre android stock yazılımlarıyla uğraşmak lazım.Zaten oynanmış yazılımlar her şekilde hatalara yolaçabiliyor ve rx tx yazılım atılmadan kurtaramıyorsunuz.Elimde buna düşürdüğün stick var chipsetin sogutucusunu kaldırıp bakmadan google yazdığına inanıp bir yazılım attım göçtü usb hiç görmedi,sdcardda öyle ve flashı resetlesemde usb görsede yazılım yükleyemedim tx rx pin kartta çıkışıda vermemişler.Librerec sağolsun boot yazılımıyla onuda zor bela defalarca açıp kapata okutup bootu düzelttim.Kısaca ürünlerim iç yapı özelliklerini önce iyi bilmek gerekiyor.
Oem marka yazılımlarda ram ve disk alanına yönelik protecht uygulaması ve kök flash boot protecht var, uğraşılacaksa ciddi bir yazılım,sofware stoğu ve pc donanımı dizaynı olarak 32bit win10 internetsiz bir cihazla bana göre şart.Win11 in her şeye burnunu sokması ile ve basit usb yazılımlarla ile zor işlemler olsada ciddi tecrübe oluyor olumlu sonuç tartışılmaz şekilde neşe ve zevk,haz veriyor.