Emileyt IPTV Player: Cebinizden Salonunuzdaki Televizyona, Tek Uygulamada Eksiksiz Bir İzleme Deneyimi

Merhaba yurtdışında yaşıyorum sanırımisteğimi sayanizde buldum. Kod rica edebilir miyim lütfen. Teşekkür ederim

Merhaba yurtdışında yaşıyorum sanırımisteğimi sayanizde buldum. Kod rica edebilir miyim lütfen. Teşekkür ederim
Mağaza Yorum ve değerlendirmenizin akabinde işletim sisteminizi bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.

Şu an Philips Android tv ye kurdum genel çalışma si iyi ama sol taraf kategoride aşağı yukarı gezemedim. Sol kategori de secim yaptığım anda sag kanal listesine geçiyor. Turk kanallar aşağıda bir türlü ulaşamadım.

Şu an Philips Android tv ye kurdum genel çalışma si iyi ama sol taraf kategoride aşağı yukarı gezemedim. Sol kategori de secim yaptığım anda sag kanal listesine geçiyor. Turk kanallar aşağıda bir türlü ulaşamadım.
Merhaba TV nize has olabilir mi diye bakmak için TV nizin model,sürüm ve android bilgisini iletebilirseniz emülatörde test etmek isterim

Android telefon a kurdum telefon da mükemmel çalışıyor. Pro özelliğini de aktif ettim. Teşekkürler.

Android telefon a kurdum telefon da mükemmel çalışıyor. Pro özelliğini de aktif ettim. Teşekkürler.
Ben güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Güle Gülle kullanın. Şuanda VOD Dizi ve filmlere arka plan header özelliği ekledim. Yakında güncelleme cihazlarınıza gelir

Emeginize saglık ustadım. İslerim dolayısıyla siteye uzun zamandır giremiyordum dün itibariyle inceledigim bir kac konu arasında sizinki de vardı ancak yazmaya vakit bulabildim umarım uygulamanın gelismesine yardımcı olur. Ben ilk olarak PC icin olan uygulamanızı kullanmak icin yukledim. Benim yasadıgım bir kac nokta uzerinde duracagım

1- Uygulamayı acıp Player üzerine mause getirdigimde ekran bir müddet beyazlasıyor mause oynatmaz isem gorüntü düzeliyor ama oynattıgım an yine aynısı oluyor.

2- Ananim olan ve elimde bulunan iki ayrı m3u linkte canlı kanallarda denedigimde, goruntüde kesilmeyen kırpısmalar oluyor

3- Tam ekran yapmak icin player üzerinde belirtilen sarı butona bastıgımda program kendini kapatıyor. Programı tekrar actıgımda ancak gorüntünün üzerine mause ile cift tıklayınca tam ekran oluyor ve mause oynattıgım icin de 1. maddede yazdıgım kısa sorunla karsılasıyorum

Benim ilk anda gorduklerim bunlar, tekrar emegınıze saglık. En kısa zamanda Android tarafını da deneyerek sizden Pro versiyonun Promosunu isteyecegim. Simdilik saglıcakla kalmanız dilegiyle...

Son düzenleme:
Teşekkürler

Mi box taki android hesabıma tanımlaınır mı

iOS uygulamasının en güncel versiyonu yayında.
Bu sayede daha önce söz verdiğimiz @tosyaagackakan @Yıldırım @Abim @ibrahimbey @torosbeyi07 @a008mania @anka06 @ibrahimgumus7 @Argaic @realperfect @mehmett kullanıcılara DM den Promosyon kodları gönderilmiştir. Yapmadıysanız Yorum ve değerlendirme yaparsanız çok memnun olurum.

Tekrar sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.
Keyifli seyirler dilerim.

@akemals Mi Box'unuzda Android olduğu için ve android hesabınıza tanımlanacağı için kullanabilirsiniz

@danialliuzzidre hocam en son sürümüne mi indirdiniz zira ben en çok pcde kullanıyorum ve bahsettiğiniz sorunları hiç yaşamadım Windows 11 pro kullanıyorum 25H2

Tebrikler hocam ios'ta ve android'te kurdum çok hızlı yorum da 5⭐👏

Kod gönderebilirmisiniz

Hocam ios için olan versiyonunuzu kurdum. Gerçekten çok başarılı bir uygulama olmuş. İos 27 beta sürümünü kullanıyorum, beta sürümde yorum yaptırmıyormuş. Eylülde stabil sürüm dağıtılınca yorumunuzu ve yıldızınızı vereceğim. Elinize sağlık

Ekli dosyalar

• IMG_8168.png
    IMG_8168.png
    749.4 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_8169.png
    IMG_8169.png
    553.9 KB · Görüntüleme: 10
Hocam ios için olan versiyonunuzu kurdum. Gerçekten çok başarılı bir uygulama olmuş. İos 27 beta sürümünü kullanıyorum, beta sürümde yorum yaptırmıyormuş. Eylülde stabil sürüm dağıtılınca yorumunuzu ve yıldızınızı vereceğim. Elinize sağlık
Merhaba ince düşünceniz için teşekkür ederim. Düşünmeniz yeter. DM'den promo kodunuzu gönderdim

Geri