Emeginize saglık ustadım. İslerim dolayısıyla siteye uzun zamandır giremiyordum dün itibariyle inceledigim bir kac konu arasında sizinki de vardı ancak yazmaya vakit bulabildim umarım uygulamanın gelismesine yardımcı olur. Ben ilk olarak PC icin olan uygulamanızı kullanmak icin yukledim. Benim yasadıgım bir kac nokta uzerinde duracagım
1- Uygulamayı acıp Player üzerine mause getirdigimde ekran bir müddet beyazlasıyor mause oynatmaz isem gorüntü düzeliyor ama oynattıgım an yine aynısı oluyor.
2- Ananim olan ve elimde bulunan iki ayrı m3u linkte canlı kanallarda denedigimde, goruntüde kesilmeyen kırpısmalar oluyor
3- Tam ekran yapmak icin player üzerinde belirtilen sarı butona bastıgımda program kendini kapatıyor. Programı tekrar actıgımda ancak gorüntünün üzerine mause ile cift tıklayınca tam ekran oluyor ve mause oynattıgım icin de 1. maddede yazdıgım kısa sorunla karsılasıyorum
Benim ilk anda gorduklerim bunlar, tekrar emegınıze saglık. En kısa zamanda Android tarafını da deneyerek sizden Pro versiyonun Promosunu isteyecegim. Simdilik saglıcakla kalmanız dilegiyle...