🍿 WatchBuddy — Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada!

Bunu cloudstream için repoya dönüştüremez misiniz şuan cloudstreamde repo eksikliği var ve bunu sadece siz doldurabilirsiniz

Emekleriniz için teşekkürler. Farklı kaynaklardan( sıfır )eklenti oluşturmayı nasıl yapabiliriz

Cs deki kraptor un repoyu kapatmasından sonra kaynak açısından ,en fazla ıçeriğe sahip uygulama diyebiliriz. Ama cs ve nuvio için eklentiler tekrar canlanıyor, Ellerine sağlık wachbuddy en sağlam uygulamalardan,

Emekleriniz için teşekkürler. Farklı kaynaklardan( sıfır )eklenti oluşturmayı nasıl yapabiliriz

WatchBuddy örnek eklenti geliştirme ortamı olarak şuraya göz atabilirsiniz; example.watchbuddy.tv

Cs ile kodlama sistemş farklı hocam sanırım, bu python cs kotlin sanırım
CloudStream'e destek vermeyi aylar önce sonlandırdık ve kendi projemize yoğunlaştık.
Bu başlık da CloudStream başlığı olmadığı için bu başlık altında sadece WatchBuddy konusunda destek sağlıyoruz.

İnternete bağlı değilsiniz uyarısı; VPN açık ise veya yeni sürüm eski sürüm çakışması kaynaklı çıkabilmektedir. VPN açık ise kapatarak uygulamayı kullanmayı deneyin, eğer vpn kullanmayıp hala internete bağlı değilsiniz uyarısı görmeye devam ediyorsanız: uygulama içerisinde hesabınızdan çıkış yaparak tekrar giriş yaptığınızda düzelecektir.

Web sağlayıcısı altyapısı, son kullanıcılar yerine yalnızca geliştiricilerin kullanımına yönelik açık kaynaklı olarak geliştirilmiştir. Söz konusu sağlayıcılar, uygulama entegrasyonuyla çalışacak biçimde tasarlanmıştır. Sağlayıcıyı uygulama yerine kendi web sunucunuzda barındırmayı tercih ederseniz, ilgili kaynak kodlara watchbuddy.tv/github adresinden ulaşabilirsiniz.
Bende wanbo mozart 1, projeksiyon cihazı var. L3 lisanslı. Uygulamayı kurdum ama bağlanmak için gmail aşamasını geçemiyorum. Tarayıcıya bağlan diyor ama tarayıcıda da açmıyor. Google play storedeki maili de görmüyor. Bağlanamadım. Bu bağlanma işine aktartanif getirilemez mi. Misal ayrıca bir hesap ve şifre girerek tıpkı forumlarda olduğu gibi. Sürekli kullandığım Tvboxtan ve tvdekü google tvden giriyorum sorun yok, ama eski bir diğer tvboxtada aynısı olmuştu, Mitv sticte. Onda tarayıcı yolu ile bağanmıştım. Bunda hiç biri olmuyor.

Elinize sağlık

Hocam uygulamayı denedim. Reklam ve bazı yerlerde takılmalar dolayısıyla çok kullanmadan silmek zorunda kaldım. Yine de teşekkür ederim

Bende wanbo mozart 1, projeksiyon cihazı var. L3 lisanslı. Uygulamayı kurdum ama bağlanmak için gmail aşamasını geçemiyorum. Tarayıcıya bağlan diyor ama tarayıcıda da açmıyor. Google play storedeki maili de görmüyor. Bağlanamadım. Bu bağlanma işine aktartanif getirilemez mi. Misal ayrıca bir hesap ve şifre girerek tıpkı forumlarda olduğu gibi. Sürekli kullandığım Tvboxtan ve tvdekü google tvden giriyorum sorun yok, ama eski bir diğer tvboxtada aynısı olmuştu, Mitv sticte. Onda tarayıcı yolu ile bağanmıştım. Bunda hiç biri olmuyor.

Merhaba,

Google Play Hizmetleri desteklemeyen cihazlar için sunduğumuz tarayıcı ile giriş seçeneği normal şartlarda sorunsuz çalışmaktadır. Yaşadığınız problem, projeksiyon cihazınızda varsayılan bir internet tarayıcısının bulunmamasından kaynaklanabilir. Cihazınıza bir tarayıcı kurarak tekrar denemenizi rica ederiz.

Güvenlik protokolleri gereği ve kullanıcı verilerini korumak amacıyla klasik kullanıcı adı/şifre ile giriş yöntemini getirmeyi düşünmüyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Merhaba,

Google Play Hizmetleri desteklemeyen cihazlar için sunduğumuz tarayıcı ile giriş seçeneği normal şartlarda sorunsuz çalışmaktadır. Yaşadığınız problem, projeksiyon cihazınızda varsayılan bir internet tarayıcısının bulunmamasından kaynaklanabilir. Cihazınıza bir tarayıcı kurarak tekrar denemenizi rica ederiz.

Güvenlik protokolleri gereği ve kullanıcı verilerini korumak amacıyla klasik kullanıcı adı/şifre ile giriş yöntemini getirmeyi düşünmüyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Tarayıcım var ama bağlanmadı. Aynı tarayıcı mitv sticte bağlanmıştı. Yinede teşekkür ederim.

Diğer arkadaşların da bahsettiği üzere reklam ve takılmalar dolasıyla ben de sildim geliştikçe tekrar bir şans vereceğim güzel uygulama.

Bazen son durumunu görmek için yüklüyorum birinci problem reklam fazla ve süreleri uzun ikincisi içeriklerin yüklenip başlaması uzun suruyiy bazen hata verip açılmıyor.

Bazen son durumunu görmek için yüklüyorum birinci problem reklam fazla ve süreleri uzun ikincisi içeriklerin yüklenip başlaması uzun suruyiy bazen hata verip açılmıyor.
Uygulamamızdaki reklamlar, kullanıcı deneyimini aksatmayacak şekilde 20 dakikada bir gösterilecek biçimde planlanmıştır. Örneğin YouTube'da video izlerken videonun başında, ortasında ve sonunda sıkça reklam çıkabiliyorken; Buddy'de oda içinde video izlerken herhangi bir reklama maruz kalmazsınız.

İçeriklerin yüklenme ve başlama sürelerini incelediğimizde, gerek mağaza metriklerimizde gerekse test cihazlarımızda yaptığımız kontrollerde olağan dışı bir gecikme tespit edilmemiştir.

Karşılaştığınız sorunu ekran görüntüsü veya video kaydı olarak buradan ya da [email protected] adresimiz üzerinden iletirseniz, inceleyip size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

edit: 24.07.2026 20:26 tarihli oturum açma kaydınızda 1.3.22 sürümünü kullandığınızı görüyoruz. Şu anda mağazalardaki güncel sürümümüz 1.3.87'dir. Bu sürümler arasında birçok performans iyileştirmesi yayınladık; sorunsuz bir deneyim için uygulamanızı güncellemenizi tavsiye ederiz.

Son düzenleme:
ellerinize sağlık

Cloudsteamm eklenti olarak yapılabilseydi keşke

Geri